• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam pedofil mi

Dümdüz pedofili işte yok ben mi yanlış anlıyorum a bırakmayın.

Yabancı biri değil ki? kaç yıllık kocanız sayısız kez seviştiniz defalarca erekte olmasına şahit oldunuz yetmedi çocuk yaptınız.

Bir iki kere değil demişsiniz.

Kadınların 6. Hissi çok kuvvetlidir zaten.

Ekonomik özgürlüğünüz yoksa boşanamazsınız ( boşanırsınız da gözünüz yemez napim ailem kabul etmiyor çalışmıyorum bebem küçük deme ihtimaliniz %90)

O sebeple çok haşır neşir etmeyin kızınızla onu.

Benim akrabamın babası( o da akraba oluyor Malesef) da sürekli çocuklarını taciz ediyormuş oluyor yani bunlar.

Haberlerde öz kızına tacizde tecavüzde bulunanlar ağaçtan toplanmıyor ya. Yakınlarımızda ne olaylar dönüyor.

O yüzden yok olmaz dememek lazım.

Kızınız büyüyünce mahremiyet eğitimi verin.
olabildigince uzak tutuyorum zaten ama kizim babasina cok duskun bir yere kadar uzak tutabiliyorum sadece. Mahremiyet egitimi zaten hamileligimi ogrendigim andan beri aklimda

Isminizin yaninda 99’lu oldugunuz yazyor. Esiniz kac yasinda 25-26 mi o da? Yasin cok genc olmasi da belki ereksiyonu siklastirir. Bir de bu isi ciddi dusunun. Adami bi gozetimde tutun. Cocuk yokken de mi oluyor? Bebegi almadan ne yapiyor? Her bebegi aldiginda oluyor mu? Hakli iseniz supheye yer kalmamali.
24 yasinda her zaman olmuyor. Cocuk yokken 1 sefer denk geldim 3 sene boyunca

Yıllar önce mahallemizde öz babasının 5 yaşındaki ikiz kızının birinin kendisininden olmadığını iddia ederek tecavüz ettiğini öğrendiğimden dolayı asla olamaz diyemiyorum.
Eşinize belli etmeden lütfen çok sıkı takip edin, mümkünse bebeğinizin banyosunu ve alt temizliğini siz yapın.
Bebeğinizi çıplak iken izliyor mu ona da dikkat edin.
bir eğitime katılmıştım yıllar önce hatırlayabildiklerim bunlar.

Zipladiginda hareketliyken oluyor. Insallah temas kaynaklidir. Diger butun hareketleri normal altini degistirirken yanimda olmak isteme gibi hareketleri falan yok. Ben de o yuzden zaten direkt sen serefsizsin diyip cekip gidemiyorum. En fazla 5 swfer gordum her zaman olmuyor
Eşiniz iç çamaşırı kullanmadığı için temasta direkt belki çarpmanın etkisiyle gudüsel oluyordur, cinsel değil. Elbette ki temkinli olmanız günümüzde şahit olduklarımızdan sonra anlaşılabilir bir durum ama sizi yanıltmak istememekle birlikte sanki siz yanlış degerlendirmişsiniz gibi geldi bana. Çok sıkı fıkı bir baba sevgisi, ilgisi ve teması ile büyüdüm. Keza kızımda şuan öyle büyüyor ama dedigim gibi sanki oyle bir sey olsa eşiniz kızınızın altini degistirmek isteyebilir surekli yalnız kalmak için firsat yaratmaya çalışabilir. Bi bunlarida degerlendirip kafanızı rahatlatın artık insallah.

Arkadaşlar siz kendinizde misiniz? Kadın hem travması var hem de bu durum yüzünden eşinden acaba mı diyerek şüphelenmiş. Evet bazılarımız böyle bir şey yaşamamış olabiliriz çok şükür ama böyle bir gerçek var ya! Benim arkadaşım 12 yıl boyunca babasının tecavüzüne uğramış. Adam daha yeni 5 sene önce içeri girebilmiş ve bu başladığında henüz 8 yaşındaymış. Kendinize gelin. Kim yakıştırmak ister ama şüphelendiyse de kadın mutlaka gerekçeleri vardır. Tedavi olun siz vs ne demek?! Eşinizi lütfen gözlemleyin daha çok ama travmalarınız için de lütfen terapist yardımı alın🙏🏼
evet yardim aliyorum zaten su an. Yarin sabah randevum var ama daha fazla kisi gorusu de almak istedim sadece

Yıllar önce mahallemizde öz babasının 5 yaşındaki ikiz kızının birinin kendisininden olmadığını iddia ederek tecavüz ettiğini öğrendiğimden dolayı asla olamaz diyemiyorum.
Eşinize belli etmeden lütfen çok sıkı takip edin, mümkünse bebeğinizin banyosunu ve alt temizliğini siz yapın.
Bebeğinizi çıplak iken izliyor mu ona da dikkat edin.
bir eğitime katılmıştım yıllar önce hatırlayabildiklerim bunlar.
allahim ne insanlar var ve ben bunun suphesi icerisindeyim ya inanamiyorum gercekten su ocinde bulundugum hale

Hanimefendi kizimin bacaginin altinda bi yukselti gormem mi sikinti burada. Gordum ve ne dusunecegimi bilmiyorum yardim icin yazdim delirmek uzereyim

Adamı bir kaç kez o şekilde gördünüz diye hemen pedofili etiketini yapıştırmak doğru değil.
Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Çocuktan önce ters bir davranışını gördünüz mü yada daha önce kız çocuklarına yaklaşımı nasıldı? Ona göre değerlendirmek daha doğru olur.

Eşiniz iç çamaşırı kullanmadığı için temasta direkt belki çarpmanın etkisiyle gudüsel oluyordur, cinsel değil. Elbette ki temkinli olmanız günümüzde şahit olduklarımızdan sonra anlaşılabilir bir durum ama sizi yanıltmak istememekle birlikte sanki siz yanlış degerlendirmişsiniz gibi geldi bana. Çok sıkı fıkı bir baba sevgisi, ilgisi ve teması ile büyüdüm. Keza kızımda şuan öyle büyüyor ama dedigim gibi sanki oyle bir sey olsa eşiniz kızınızın altini degistirmek isteyebilir surekli yalnız kalmak için firsat yaratmaya çalışabilir. Bi bunlarida degerlendirip kafanızı rahatlatın artık insallah.
Yok asla boyle hareketlerine rastlamadim. Rastlasam zaten bosanmak icin hemen adimi atacagim ama yok

Bu arada şayet böyle bir durum varsa( Allah ım inşallah yoktur)polisten , çocuk izlem merkezinden,sosyal hizmetlerden yardım alabilirsiniz

Oynuyordu iste guluyordu kizim hareketliydi yani. Dizindeydi sadece tutuyordu gogsunden dusmesin diye. Telefon da yoktu. Sadece ereksiyon iste sadece o
Yarın terapistinizle görüştükten sonra buraya da yazarsanız çok sevinirim. Allahım düşündüğünüze uğratmasın ne diyim.

Evet bunları hepimiz duyuyoruz ama burada yeni üyelik alan birsürü sapık insan gördük. O yüzden neye nasıl inanacağımı bilemiyorum ben böyle konularda
İnanın gerek sosyal medya gerek haberlerde gördüklerimiz gerekse etraftan duyduklarımızdan sonra hepimiz kime inanacağımızı şaşırdık

Bunca duyduğumuz, öğrendiğimiz şeyden sonra her kadın evladı söz konusu olduğunda herkes için acaba demeli, kaygınızı anlayabiliyorum. Ama bence buradaki davranış pedofili üstüne enstest değil de boxer giymemesinden olabilir. Erkek fizyolojisi.. Bir de eşinize böyle bir şey söylediğinizde bağırıp çağırmaması da bana normal geldi. Asıl böyle şeyler yapanlar bağırıp çağırıp, yeri göğü inletir çünkü siz onun sakladığını, içindeki kötülüğünü yüzüne vurmuş olursunuz istisnalar hariç. Yine de eşinizi gözlemleyin ama eşinizle de bir terapiye gidebilir misiniz? Terapistiniz hem onun davranışlarını hem de sizin davranışlarınızı gözlemler, belki dışarıdan bir gözle daha iyi değerlendirir. İnşallah aklınıza gelen değildir, bir çocuğumuzun daha canı yanmasın.

İnanın gerek sosyal medya gerek haberlerde gördüklerimiz gerekse etraftan duyduklarımızdan sonra hepimiz kime inanacağımızı şaşırdık
Ayni dusuncelerdeyken bu konunun icindeyim. Lutfen konuya inanan arkadaslarim benim varsa boyle bir sey bunu nasil kanitlayacagimi soylesinler bunun icin yazdim buraya amacim fantezi yurutmek olsaydi bir ton farkli senaryo uretebilirdim

Back
X