• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam pedofil mi

Elbette bakılmalı, elbette şüpheyle yaklaşılmalı. Benim eşim dünyanın en efendi insanıdır, yine de çocuklar küçükken defalarca ağızlarını aradım, sürekli gözüm üstlerindeydi. 14 yıllık evliyiz, çocuklar büyüdü. Eşim , zamanında bu şekilde çocukları kontrol ettiğimi bilse bugün bile boşanır benden.
Evet korkunç birşey ama kimse ben pedofiliyim diye gezmiyor ortalıkta. Çocuklar anneye emanettir. Neler duyuyoruz, neler görüyoruz. Çocuğun varsa ne eşine ne de babana gözü kapalı güvenmeyeceksin. Yakıştıramamak gözünü kapatmak demek. Biz böyle bir şeye şahit olup yıkılmayalım diye çocuklar harcansın mı?
Konu sahibi ne diyeceğimi bilemedim. Gerçekten çok acı bir durum. Bir kere iki kere olsa başka bir durum var, denk gelmiştir diyeceğim ama sürekli olması çok mide bulandırıcı. Emin değilseniz gözlem yapmaya devam edin. Ama sakın gözünüzü çocuğunuzun üzerinden ayırmayın.
Çocuklar anneye emanet değildir. Babaya da emanettir. İkisine birden emanettir. Çocuklarımın ağzını aramak kocamdan şüphelenmek falan! Minicik şüphem olsa asla aynı evde kalmam birlikte olmam. Bu normal bir bakış açısı değil. İnsan eşini tanır, tanımıyorsa sorun ondadır. Kocam çocukları yıkar, her yere gider, evde onlarla kalır ben bir yerlere giderim, 11 yıllık evliyim bir gün aklıma böyle bir şey düşmedi çünkü düştüğü an o kocayı boşarım, demek ki bir şüphe olmuş.
Sizin ki de hiç sağlıklı bir düşünce değil kusura bakmayın, ne demek çocukların ağzını aramak?
Yok artık! Bu çocuklar büyüyecek ve hiçbir şeyi unutmuyorlar bilmem farkında mısınız?

Konu can sıkıcı, yorumlar da katmerliyor. Umarım olumsuz yorumlara hiç takılmıyorsunuzdur. Siz bir annesiniz, bir anne olarak içinde bulunduğunuz durumdan şüphelenmeniz normal. Sağduyulu bir insan olarakta, takipte kalmanız en mantıklı şey. Suçlamak ya da boşanmak kesinlikle bir çözüm değil.
Konuyla alakalı düşüncelerim yorumlardan biraz farklı. Pedofili psikolojik bir rahatsızlık ve gittikçe daha da artıyor. İnsan pedofili olup olamayacağını seçemiyor. Çok iyi kalpli, çok düzgün, çok ahlaklı görünen bir insanın da pedofili olması mümkün. Eşinizin pedofili olduğuna inanmak istemiyorum ancak öyleyse bile yaptığının yanlış olduğunu düşünen biri olarak kızınızın altını değiştirmeyi talep etmemesi, siz yokken ona dokunmaması yaptığının yanlış olduğunu düşünüp kendini kontrol etme çabasından kaynaklanıyor olabilir. Kendini kontrol etmeden dokunduğunda istemsizce erekte olabilir ama bu dokunma davranışını devam ettireceği ya da daha ileri gideceği anlamına da gelmiyor sonuçta irade diye bir şey var.
Bunun yanı sıra cinsel hayatınızı bilmiyorum ancak yeni doğum yaptığınız varsayılırsa çok samimi olamıyor olabilirsiniz. Bu da eşinizin ereksiyonunu tetikliyor olabilir. Uzun süre boşalmayan erkekler çok kolay erekte olabilirler. Bu bazen kontrolleri dışında da gelişebilir.
Her iki ihtimalde de gözlemi sürdürmek ve bu konuyu gündeme getirmeyip unutmuşsunuz gibi davranmak en iyisi. Ona alan açın ki daha iyi gözlemleyebilesiniz
Allah aşkına ne saçmalıyosunuz ya? Yok iyi insanlar da pedofili olabilirmiş insan bunu seçemezmiş🤢🤮 kadın adamla birlikte olmuyosa çok normalmiş ööfff midemi bulandırdı yazdıklarınız. Ay bir insan bebeğe karşı nasıl erekte olmaz eşiniz çok haklı deyin bide tam olsun. İğrenç.

Alakasız ama

Erkeğin iç çamaşırı giymemesi gerçekten sorun mu?
Eski sevgilim beyaz pantolon giydiğinde iç çamaşırı giymediğini söylerdi(herhangi gözüken bir yeri yoktu)
evde de giymek istemiyorum derdi

Allah aşkına ne saçmalıyosunuz ya? Yok iyi insanlar da pedofili olabilirmiş insan bunu seçemezmiş🤢🤮 kadın adamla birlikte olmuyosa çok normalmiş ööfff midemi bulandırdı yazdıklarınız. Ay bir insan bebeğe karşı nasıl erekte olmaz eşiniz çok haklı deyin bide tam olsun. İğrenç.
Bebekten değil de anne yüzünden çabuk erekte oluyor anladım ben. Sonuçta o da ortamda. Bilmiyorum ne giyiyor. Uzun süre birlikte olmadılarsa kolay erekte olabilir anladım.

Alakasız ama

Erkeğin iç çamaşırı giymemesi gerçekten sorun mu?
Eski sevgilim beyaz pantolon giydiğinde iç çamaşırı giymediğini söylerdi(herhangi gözüken bir yeri yoktu)
evde de giymek istemiyorum derdi
Teşhirci derdim ben böyle birine ve hoş bulmazdım. Pantolon altına don giymemek nedir ya o da bence iğrenç her yeri değiyo o pantolona üf
Bebekten değil de anne yüzünden çabuk erekte oluyor anladım ben. Sonuçta o da ortamda. Bilmiyorum ne giyiyor. Uzun süre birlikte olmadılarsa kolay erekte olabilir anladım.
Ben de evliyim benim de bebeğim var. Eşime tahrik edici şekilde dokunursam erekte olur ancak, durduk yere bebeğimizi kucağına aldığında değil. Konu sahibi cinsel açıdan herhangi bir yakınlaşma vs olmadığını yazmış eşi bebeği almadan önce. Yakınlaşma olsa bile bebeğimiz ağladığında eşim direkt bebeğe bakmak istediğinde bizde olay bitiyor o şekilde kalmıyor organı. Evlerden ırak ya allah korusun dünyanın birbir türlü hali var düşüncesi bile korkunç

Teşhirci derdim ben böyle birine ve hoş bulmazdım. Pantolon altına don giymemek nedir ya o da bence iğrenç her yeri değiyo o pantolona üf

Ben de evliyim benim de bebeğim var. Eşime tahrik edici şekilde dokunursam erekte olur ancak, durduk yere bebeğimizi kucağına aldığında değil. Konu sahibi cinsel açıdan herhangi bir yakınlaşma vs olmadığını yazmış eşi bebeği almadan önce. Yakınlaşma olsa bile bebeğimiz ağladığında eşim direkt bebeğe bakmak istediğinde bizde olay bitiyor o şekilde kalmıyor organı. Evlerden ırak ya allah korusun dünyanın birbir türlü hali var düşüncesi bile korkunç
Şüphesi bile çok korkutucu

ben şaşırmıştım ama tarz heralde dedim geçtim
gerçekten bilmediğim için sordum.
evde o şekilde gezemeyeceğini koltuklara başımızı koyuyoruz sonuçta falan diye ikna oldu ama gayet öyleymiş yani görmedim ama hiçbir şey de belli olmuyordu :D

Yuh artık ya.. Bu nasıl bir konu.. Bu nasıl bir rezillik.. Baba ya baba.. Valla çok kötü oldum okuyunca.. Öyle bişey olabilir mi.. Olduysada bir dakika durma o evde.. Rezil et onu.. Midem bulandı gerçekten..

Yanılıyor olmanızı yürekten diliyorum. Ancak iki nokta kafama takıldı. İl olarak Yanılıyor olsanız bile insanın eşine böyle bir şeyi yakıştırabiliyorken onunla evliliğinizi devam ettirebilmesi ne kadar mümkündür? Yani milyonda bir ihtimal olsa bile böyle bir ihtimal olabileceğini düşündüğünüz bir insanla nasıl devam edebilirsiniz?
İkinci olarak da eşinizin çok büyük bir tepki vermesi gerekir böyle bir durumda. Yani çocuğum yok ama bir kadın olarak oğlumla ilgili eşimden böyle bir ihtam gelse ya onu ya kendime ya ona bir şey yapardım gibi geliyor. Tepkisini siz gördüğünüz için siz değerlendirmelisiniz.
Bir de üçüncü olarak bu konularda ben insanın boş yere şüphe etmeyeceğini düşünürüm hep. İnsan kendisi adını koyamasa bile bir şeylerde yola çıkar genelde. Sadece geçmiş travmanız bu noktada sizin adınıza yanıltıcı olabilir. Eşinizin de günahını almak istemem. Allah yardımcınız olsun.

Çocuklar anneye emanet değildir. Babaya da emanettir. İkisine birden emanettir. Çocuklarımın ağzını aramak kocamdan şüphelenmek falan! Minicik şüphem olsa asla aynı evde kalmam birlikte olmam. Bu normal bir bakış açısı değil. İnsan eşini tanır, tanımıyorsa sorun ondadır. Kocam çocukları yıkar, her yere gider, evde onlarla kalır ben bir yerlere giderim, 11 yıllık evliyim bir gün aklıma böyle bir şey düşmedi çünkü düştüğü an o kocayı boşarım, demek ki bir şüphe olmuş.
Sizin ki de hiç sağlıklı bir düşünce değil kusura bakmayın, ne demek çocukların ağzını aramak?
Yok artık! Bu çocuklar büyüyecek ve hiçbir şeyi unutmuyorlar bilmem farkında mısınız?
Çocuklar babaya da emanet bence de ama taciz eden binlerce de baba var ortalıkta.
Asla eşimden bu konuda bir şüphem olmadı, bana kalırsa birçok eşten çok çok daha güvenilir bir adam. Yine de gözümü kocam da kocam diye kapamam. Abim de olsa, babamda farketmez. Annenin gözü açık olacak, olmayınca ortaya binlerce mağdur ve hayatı karışmış çocuk çıkıyor. Hatta mağdurların bir çoğu babana nasıl böyle birşey yakistirirsin diye anne tarafindan susturuluyor.. kimse kocasından böyle birşey beklemez zaten, ozaman hepimiz gözlerimizi kapayalim.

Hayır aslında beni çok yanlış anlamışsınız. Bahsetmek istediğim şey şuydu; yorum yapanların çoğu babanın bebekle yalnız kalmayı isteyip istemediğini, altını değiştirmek isteyip istemediğini sormuş. Konu çok hassas olduğu için ben incitmeden konu sahibine, bu psikoseksüel bir rahatsızlık, eşiniz pedofili olabilir ancak bu kasıtlı olarak kendi bebeğini taciz edeceği anlamına gelmez. Hem pedofili olup hem de bundan utanan pek çok insan var ve bu kişiler bu dürtülerinden uzak kalabilmek için özellikle çocuklardan sakınmaya çalışıyorlar. Bunu değerlendirme kıstasınız bebekle yalnız kalıp kalmaması olmamalı demek istedim. Fakat bunu üstü kapalı şekilde ifade etmeye çalıştım. İyi insandan kastım da pedofili olmasına rağmen bu dürtüsünün önüne geçebilmek için çocuklardan uzak kalmaya çalışan insanlardı aslında ama ‘iyi’ tabiri yalnış olmuş olabilir, haklısınız.
Diğer konuya gelirsek; yine konunun çok hassas olmasından ve kesin bir yargı belirtmeden önce tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmak gerektiğinden ‘eğer bir süredir cinsel hayatınız sekteye uğradıysa ve eşiniz aklında hiç öyle bir şey olmasa dahi hatta farkında bile olmadan ereksiyon durumuna geçebilir demek istememdendi.

Aksi halde böyle bir şeyi normalleştirmem ya da sempati beslemem tabi ki söz konusu bile olamaz. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir

Suç unsuru davranışlardir. İnsanin biyolojisi degil. Sacma sapan velveleye verip durmayin her konuyu.

Yeni baba olmuş erkekler bebegi severken oksitosin salgilayinca en ufak bir stimulantla etkilenmis penis o oksitosin sayesinde cok kolay erekte kalmaya devam eder. Daddy boner yaygin biseydir yani.

Bunu bilmeyen bir anne elbet endiselenip konu açabilir, gidip psikologa danisabilir. Ogrendikten sonra da pekala hayatina normal devam edebilir. Sizin gibi tum gun burda kafayi mi yesin. Kadını niye sucluyorsunuz.

Ayrica adamin hijyeninden bile nasıl eminsiniz. Kicinda mokla geziosa bi don mu tutuyor onu yani. Don giyince pür pak mı oluyor pis adam. Ya kafanizin nasil calistigini ben çözemiyorum artık. Don var don var, bazisi sıkı tutar bazisinda aradan gene cikiverir. Hey yarabbi.

Hayır aslında beni çok yanlış anlamışsınız. Bahsetmek istediğim şey şuydu; yorum yapanların çoğu babanın bebekle yalnız kalmayı isteyip istemediğini, altını değiştirmek isteyip istemediğini sormuş. Konu çok hassas olduğu için ben incitmeden konu sahibine, bu psikoseksüel bir rahatsızlık, eşiniz pedofili olabilir ancak bu kasıtlı olarak kendi bebeğini taciz edeceği anlamına gelmez. Hem pedofili olup hem de bundan utanan pek çok insan var ve bu kişiler bu dürtülerinden uzak kalabilmek için özellikle çocuklardan sakınmaya çalışıyorlar. Bunu değerlendirme kıstasınız bebekle yalnız kalıp kalmaması olmamalı demek istedim. Fakat bunu üstü kapalı şekilde ifade etmeye çalıştım. İyi insandan kastım da pedofili olmasına rağmen bu dürtüsünün önüne geçebilmek için çocuklardan uzak kalmaya çalışan insanlardı aslında ama ‘iyi’ tabiri yalnış olmuş olabilir, haklısınız.
Diğer konuya gelirsek; yine konunun çok hassas olmasından ve kesin bir yargı belirtmeden önce tüm ihtimalleri göz önünde bulundurmak gerektiğinden ‘eğer bir süredir cinsel hayatınız sekteye uğradıysa ve eşiniz aklında hiç öyle bir şey olmasa dahi hatta farkında bile olmadan ereksiyon durumuna geçebilir demek istememdendi.

Aksi halde böyle bir şeyi normalleştirmem ya da sempati beslemem tabi ki söz konusu bile olamaz. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir
Yanlış biliyor olabilirsiniz, dünya psikiyatri kuruluşları uzun süredir pedofiliyi hastalık olarak kabul etmiyor çünkü yanıt alabildikleri bir tedavi yöntemi yok. Bu bir yönelim. Kişi seçemiyor olabilir uzak durmaya çalışıyor olabilir ancak çocuğuna cinsel duygular besleyip “iyi” olduğu için uzak durmaya çalışan bir baba da istemezsiniz. Böyle bir yönelimi var ve gerçekten iyi ise, çocuk yapmazdı zaten. Ne olursa olsun, çocuk böyle bir adamla beraber yaşayamaz ve boşanma gerçekleşmelidir. Adam da “iyi” ise günlük hayatında bir atılım yapmaz ve ceza almadan hayatına devam eder zaten. Çocuklardan uzak yaşamak tek seçeneğidir onun, çocuk yapıp yanlışlıkla erekte olarak iyi biri olamıyor… kendinden böyle bir şeyi saklayan adamı desteklemek de anne olan bir kadına düşmüyor. Söylese zaten evlenmez ve çocuk yapmazdı, bu adamın yaptığı başlı başına kandırmaca ve ihanettir kadına. Ayrıca malesef pedofilik yönelimlerin genetik geçişi ile ilgili bazı araştırmalar var kesinlik kazanmamış olsa da. Bu da ürememeleri ve yalnız yaşam sürmeleri için ayrı bir gerekçe.

Back
X