Kocam pedofil mi

Konu sahibi, konuya unus çok doğru yazmış.

Bu adam yoldan geçen birisi değil, kocan sonuçta. Normalde evde çocuk etrafta yokken bu halleri olmuyor mu? Yani erekte hali olmuyor mu? Sıradan evlilikte/sevgililikte hayatındaki adamı erekte gören kadının aklına, "bu adamın aklına bir şey mi geldi/bir şey mi gördü" sorusu gelir. Yani senin adam çoğu kez bu halde mi? Yoksa çocukla oynarken mi bu hale geçiyor?

Eğer esiniz gerçekten pedofiliyse bu adlı bir vaka bence ve bu şekilde yaşayamazsınız boyle hassas bir konuyu riske de atamazsınız. hiç başka çocuklarla bir araya gelmediniz mi böyle bisey daha önce hiç sezdiniz mi

Arkadaşlar konu sahibinin küçükken böyle bir acı olayı var maalesef. O yüzdn ekstra dikkat ediyor demek ki. Belki çok kuruntu yapıyor ya da anlıyor. Bilemiyorum bu ayrıntıyı da atlamamak lazım.
Artık neye inanacağımızı şaşırdık herşeyden şüphe ediyoruz. Bu konu çok korkunç

Hayir, ben tacize ugramis bi cocuktum. O yuzden gelmistir belki aklima o yuzden belki bu kadar takiliyorumdur bu konuya bilmiyorum. Ama esimin hicbir davranisini gormedim pedofiliyle alakali. Kizima karsida gormedim. Sadece ereksiyon iste
Bu konuda yaralı olduğunuz için çok hassas yaklaşıyorsunuz. Sizde çok fazla vesvese ve kuruntu da vardır. Keşke eşinize hemen belli etmeseydiniz bu durumu takip ederdiniz. Düşünceleriniz de haklı da olabilirsiniz yanılma payınızda var. Eşinizin aklıma bu durumu sokmasaydınız keşke. Çok rahatsız edici ve unutulacak birşey de değil.

Yorumları yazanlar heralde bizim gezegende yaşamıyor. Kızına, torununa sarkan erkek hiç duymadınız sanırım. O sarkmalar bir günde başlıyor diye düşünmüyorsunuz umarım Yada sapıklar eli şeyinde geziyor tüm gün size göre? Durum dusman basina olmakla beraber ulke bunlarla dolu. Kadin bise gormus yazmis. Kadina pedofili diyen mi ararsin, kocanin seyine niye baktin diyen mi? Kadinintravmasi varmis mesela. Yoksa da ya dedikleri dogruysa. Napayim akil verin diyor? Adami hapse atalim demiyor zaten. Her konuda linc kotu ama bu kadar caresiz bi konuya da biraz ilimli yaklasmak lazim degil mi size her ne kadar sacma gelse de.

Donsuz gezdiği için küçük temaslarda bile erekte olabilir penis. Kızınızla alakalı olduğunu düşünmüyorum düşünmek istemiyorum.

İlk önce evde don giymeye alıştırın kocanızı.

Erkekler her an her saniye erekte olabilir bu arada illa bir şeyi düşünüp zevklenmeleri gerekmiyor. Çoğu kendiliğinden istemsiz oluyor

Daha önce de belli oluyordu yani donsuz gezdiği için evde, bebeğinizle alakali olmayabilir bu durum o zaman.
3 yillik evliyiz. Ya insallah kuruntu yapiyorumdur. Bir psikologun olmasini cok yorumlamasini cok isterim. Esim boxer giymez evdeyken. O yuzden ereksiyonu cok belli olur. Tesadufi gordum bilimcli degil

Artık neye inanacağımızı şaşırdık herşeyden şüphe ediyoruz. Bu konu çok korkunç
Ya yok ben eşimdem asla şüphe etmem bu konuda, azıcık minicik şüphe olsa anında postalarım şikayetler vs vs Allah korusun yani.
Hele hiçbir şeyini de görmemiş. Bana yaşadığı travmadan dolayı öyle anlıyor hissediyor düşünüyor gibi geliyor ama ben uzman değilim.

Ben size kuruntu yapıyorsunuz yada abartıyorsunuz diyemem şüpheleniyorsanız takipte kalın. Ben bu zamanda duyduklarıma gördüklerime hiç şaşırmıyorum

Oncelikle 8 aylik bir cocugun uzerinden boyle bir fantezi dusunecek kadar igrenc ruhlu biri degilim. Evladina sahip cikmaya calisan 10 yasinda tacize ugramis bundan dolayi da asiri temkinli bir anneyim. Konunun fake olmasini oncelikle ben cani gonulden isterdim ama degil. Sadece kimseyle paylasamadigim icin anonim olarak fikir almak istedim hepinizden.
Temas kaynakli oldugunu dusunmek istedigim icin baska anneler vuna denk geldi mi diye sorma ihtiyaci hissettim. Temennim zaten bu yonde, gercek olmasi cok cok daha agir.
Gizli kameralar alip her odaya yerlestirmeyi dusundum ama ailemden uzak bir sehirde uceetsiz izindeyim maddi drumum yok. Bu gercekten pedofilik bir davranissa nasil kanitlayacagimi da bilmiyorum. Yani ozetle ben ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum

Ya gorsem zaten aninda bosayacagim ama bir turlu gormuyorum yanlis bir hareketi. Diyorum ya anlayamiyorum. Dusunuyorum sonra diyorum ki ben yanlis dusunuyorum. Ama onlarca haber gordum ne babalar ne dedeler yoktur ya bir sey diyip gecemiyorum

Hayir, ben tacize ugramis bi cocuktum. O yuzden gelmistir belki aklima o yuzden belki bu kadar takiliyorumdur bu konuya bilmiyorum. Ama esimin hicbir davranisini gormedim pedofiliyle alakali. Kizima karsida gormedim. Sadece ereksiyon iste
Çocukken tacize uğramanıza çok üzüldüm. Belki bu sizde alt bir psikoloji yaratmıştır o yüzden böyle yaklaşıyorsunuzdur. Yani umarım öyledir ve eşiniz pedofili bir sapık değildir. Takipte kalın.

Bence olayın içinde olmadığınız gözünüzle görmediğiniz için bu kadar ciddi bi olay hakkında sürekli bence travmadan kuruntu yazmayın kesin olarak bilemezsiniz çünkü . Sürekli yazdınız bu durumu bu olay ciddi bir durum gerçekte olabilir üzeri kapanmasın

Evde kamera var demişsiniz tek odada mı var?
Neden kamera koydunuz bakıcı mı var yoksa yatagını gösteren bir kamera mı?
2 buçuk aylık bebek annesi olarak çok üzdü bu konu beni.. İnşallah yanılıyorsunuzdur

Konu fakedir değildir bilemeyiz ama ben de yorumlara şaşırdım. Kocandan nasıl şüphelenirsin diyen de var, aynı insanlar haberlerde okuduğu, kocasının bu konudaki pisliklerini örten anneye de beddua ve lanet okur.

Ya gorsem zaten aninda bosayacagim ama bir turlu gormuyorum yanlis bir hareketi. Diyorum ya anlayamiyorum. Dusunuyorum sonra diyorum ki ben yanlis dusunuyorum. Ama onlarca haber gordum ne babalar ne dedeler yoktur ya bir sey diyip gecemiyorum
Ne diyim siz annesisiniz. Bir de eşinizi siz tanıyorsunuz. Benim eşimde böyle bir şeye ben hiç denk gelmedim. Denk gelsem de şüphelenmem zaten. Ama nasıl olur bilmiyorum ki nasıl anlaşılır. Allah içinizi ferahlatsın umarım sadece kuruntudur.

Fake ise dahi iğrenç, söz konusu 8 aylık bir bebek üzerinden konu ilerliyor. Her türlü korkunç. Böyle pislikler var maalesef Allah belalarini versin.

Ben buna evliligimiz boyunca 1 sefer denk geldim. Sonra da bana yanasti zaten. Muhtemelen beni dusunmustur diye dusunmustum o zamanda. Ama bu 1 seferlik bir sey degil

Benim kafamı şu karıştırdı.
Erekte olduğu kesin zaten yaklaşık 5 kez görmüşsünüz.
Adam yanlışlıkla erekte olsa bebeği annesine vermez mi? Kendini kucağında bebek varken erekte olması rahatsız etmeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…