- 23 Eylül 2023
- 3.537
- 21.727
- 228
- Konu Sahibi denizgozlum99
-
Arkadaslar iyi aksamlar. Kafami cok kurcalayan bir soru var ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. 8 aylik bir kizim var. Kocam kizimi kucagina aldiginda birkac sefer erekte vaziyette gordum. Ilk gordugumde beynimden vurulmusa dondum ve cok buyuk bir kavga cikti. Aciklamasi ise bu ima etmeye calistigin seyi duymak bile istemiyorum insan kizina nasil o gozle bakabilir ustelik o bir bebek oldu. Cinsel bolgelerine dokunmaya calisma ya da acip bakma gibi hareketleri yok, ben yanlarinda degilken bebek kamerasindan takip ediyorum. Lutfen anneler bu ereksiyon normal mi durduk yere falan olur mu ? Siz hic denk geldiniz mi? esime sevgiyle yaklasamiyorum midem bulaniyor.
Ereksiyon için erkeklerin herhangi bir görüntü geçmesi, cinselliğin düşmesi yeterli. Başka bir şey düşünüyor olabilir. Bu bir iki seferlik olan bir şeyse normal olabilir. Sakin olmaya çalışın. Yeni doğan bebekten sonra cinsel hayat biraz sekteye uğruyor. Onun verdiği bir şey olabilir. Bu söylediğiniz/düşündüğünüz şey normal bir baba için çok ağır bir itham. Ona söylemeden gözlemlemeye çalışın.
Artık neye inanacağımızı şaşırdık herşeyden şüphe ediyoruz. Bu konu çok korkunçArkadaşlar konu sahibinin küçükken böyle bir acı olayı var maalesef. O yüzdn ekstra dikkat ediyor demek ki. Belki çok kuruntu yapıyor ya da anlıyor. Bilemiyorum bu ayrıntıyı da atlamamak lazım.
Bu konuda yaralı olduğunuz için çok hassas yaklaşıyorsunuz. Sizde çok fazla vesvese ve kuruntu da vardır. Keşke eşinize hemen belli etmeseydiniz bu durumu takip ederdiniz. Düşünceleriniz de haklı da olabilirsiniz yanılma payınızda var. Eşinizin aklıma bu durumu sokmasaydınız keşke. Çok rahatsız edici ve unutulacak birşey de değil.Hayir, ben tacize ugramis bi cocuktum. O yuzden gelmistir belki aklima o yuzden belki bu kadar takiliyorumdur bu konuya bilmiyorum. Ama esimin hicbir davranisini gormedim pedofiliyle alakali. Kizima karsida gormedim. Sadece ereksiyon iste
3 yillik evliyiz. Ya insallah kuruntu yapiyorumdur. Bir psikologun olmasini cok yorumlamasini cok isterim. Esim boxer giymez evdeyken. O yuzden ereksiyonu cok belli olur. Tesadufi gordum bilimcli degil
Ya yok ben eşimdem asla şüphe etmem bu konuda, azıcık minicik şüphe olsa anında postalarım şikayetler vs vs Allah korusun yani.Artık neye inanacağımızı şaşırdık herşeyden şüphe ediyoruz. Bu konu çok korkunç
Temas kaynakli oldugunu dusunmek istedigim icin baska anneler vuna denk geldi mi diye sorma ihtiyaci hissettim. Temennim zaten bu yonde, gercek olmasi cok cok daha agir.Sabah ise sabah kalkınca oluyordur gün içinde fark etmeden zaman zaman kendiliğinden oluyor olabilir.
Ama gün içinde tuvaletteen dolayı etekte olamaz o zaman hepsi tüm gün etekte gezerler.
Takip edin Allah esirgesin.
Ya acaba çocuk yanlışlıkla vuruyor ondan mı oluyor. O da anlık bir şey ama temas kaynaklı hassasiyet gibi bir şey mi Allahım okuduğumdan beri ne düşüneceğimi şaşırdım sizi düşünemiyorum bile Allah yardımcınız olsun bu düşünce bu his insanı çok çok uzer
Ya gorsem zaten aninda bosayacagim ama bir turlu gormuyorum yanlis bir hareketi. Diyorum ya anlayamiyorum. Dusunuyorum sonra diyorum ki ben yanlis dusunuyorum. Ama onlarca haber gordum ne babalar ne dedeler yoktur ya bir sey diyip gecemiyorumYa yok ben eşimdem asla şüphe etmem bu konuda, azıcık minicik şüphe olsa anında postalarım şikayetler vs vs Allah korusun yani.
Hele hiçbir şeyini de görmemiş. Bana yaşadığı travmadan dolayı öyle anlıyor hissediyor düşünüyor gibi geliyor ama ben uzman değilim.
Çocukken tacize uğramanıza çok üzüldüm. Belki bu sizde alt bir psikoloji yaratmıştır o yüzden böyle yaklaşıyorsunuzdur. Yani umarım öyledir ve eşiniz pedofili bir sapık değildir. Takipte kalın.Hayir, ben tacize ugramis bi cocuktum. O yuzden gelmistir belki aklima o yuzden belki bu kadar takiliyorumdur bu konuya bilmiyorum. Ama esimin hicbir davranisini gormedim pedofiliyle alakali. Kizima karsida gormedim. Sadece ereksiyon iste
Bence olayın içinde olmadığınız gözünüzle görmediğiniz için bu kadar ciddi bi olay hakkında sürekli bence travmadan kuruntu yazmayın kesin olarak bilemezsiniz çünkü . Sürekli yazdınız bu durumu bu olay ciddi bir durum gerçekte olabilir üzeri kapanmasınYa yok ben eşimdem asla şüphe etmem bu konuda, azıcık minicik şüphe olsa anında postalarım şikayetler vs vs Allah korusun yani.
Hele hiçbir şeyini de görmemiş. Bana yaşadığı travmadan dolayı öyle anlıyor hissediyor düşünüyor gibi geliyor ama ben uzman değilim.
Konu fakedir değildir bilemeyiz ama ben de yorumlara şaşırdım. Kocandan nasıl şüphelenirsin diyen de var, aynı insanlar haberlerde okuduğu, kocasının bu konudaki pisliklerini örten anneye de beddua ve lanet okur.Yorumları yazanlar heralde bizim gezegende yaşamıyor. Kızına, torununa sarkan erkek hiç duymadınız sanırım. O sarkmalar bir günde başlıyor diye düşünmüyorsunuz umarım Yada sapıklar eli şeyinde geziyor tüm gün size göre? Durum dusman basina olmakla beraber ulke bunlarla dolu. Kadin bise gormus yazmis. Kadina pedofili diyen mi ararsin, kocanin seyine niye baktin diyen mi? Kadinintravmasi varmis mesela. Yoksa da ya dedikleri dogruysa. Napayim akil verin diyor? Adami hapse atalim demiyor zaten. Her konuda linc kotu ama bu kadar caresiz bi konuya da biraz ilimli yaklasmak lazim degil mi size her ne kadar sacma gelse de.
Ne diyim siz annesisiniz. Bir de eşinizi siz tanıyorsunuz. Benim eşimde böyle bir şeye ben hiç denk gelmedim. Denk gelsem de şüphelenmem zaten. Ama nasıl olur bilmiyorum ki nasıl anlaşılır. Allah içinizi ferahlatsın umarım sadece kuruntudur.Ya gorsem zaten aninda bosayacagim ama bir turlu gormuyorum yanlis bir hareketi. Diyorum ya anlayamiyorum. Dusunuyorum sonra diyorum ki ben yanlis dusunuyorum. Ama onlarca haber gordum ne babalar ne dedeler yoktur ya bir sey diyip gecemiyorum
Fake ise dahi iğrenç, söz konusu 8 aylık bir bebek üzerinden konu ilerliyor. Her türlü korkunç. Böyle pislikler var maalesef Allah belalarini versin.Allah'ım sana yalvarıyorum konu fake olsun..
Ne diyeceğimi bilemedim eşime sordum, 3-5 kere sıkıntı dedi.
Ayrıca eşinize ilk ima edişinizde kıyamet kopması lazımdı, sakin sakin açıklama yapmış.
Ne olur şaka deyin, ne bileyim eğlence için açtım falan deyin kalbim dayanmıyor
Ben buna evliligimiz boyunca 1 sefer denk geldim. Sonra da bana yanasti zaten. Muhtemelen beni dusunmustur diye dusunmustum o zamanda. Ama bu 1 seferlik bir sey degilKonu sahibi, konuya unus çok doğru yazmış.
Bu adam yoldan geçen birisi değil, kocan sonuçta. Normalde evde çocuk etrafta yokken bu halleri olmuyor mu? Yani erekte hali olmuyor mu? Sıradan evlilikte/sevgililikte hayatındaki adamı erekte gören kadının aklına, "bu adamın aklına bir şey mi geldi/bir şey mi gördü" sorusu gelir. Yani senin adam çoğu kez bu halde mi? Yoksa çocukla oynarken mi bu hale geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?