- 1 Ekim 2023
- 4.028
- 14.403
- 128
- Konu Sahibi denizgozlum99
-
Evet konu korkunç ama ne yazık ki böyle iğrenç olaylar var. Ben kendi öz kızına günlerce tecavüz eden sözde babalar duydum.Artık neye inanacağımızı şaşırdık herşeyden şüphe ediyoruz. Bu konu çok korkunç
Umarim, veb de vilmiyorum nasil anlayacagimiNe diyim siz annesisiniz. Bir de eşinizi siz tanıyorsunuz. Benim eşimde böyle bir şeye ben hiç denk gelmedim. Denk gelsem de şüphelenmem zaten. Ama nasıl olur bilmiyorum ki nasıl anlaşılır. Allah içinizi ferahlatsın umarım sadece kuruntudur.
Haklisiniz. Bi de site boyle seyler icin tek kacis noktasi. Valla insan boyle biseyi isin uzmanina bile anlatmakta zorlanir.Konu fakedir değildir bilemeyiz ama ben de yorumlara şaşırdım. Kocandan nasıl şüphelenirsin diyen de var, aynı insanlar haberlerde okuduğu, kocasının bu konudaki pisliklerini örten anneye de beddua ve lanet okur.
Sabah erken saatte mi oldu? Bebekte çok küçük , Allah korusun ins degildirArkadaslar iyi aksamlar. Kafami cok kurcalayan bir soru var ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. 8 aylik bir kizim var. Kocam kizimi kucagina aldiginda birkac sefer erekte vaziyette gordum. Ilk gordugumde beynimden vurulmusa dondum ve cok buyuk bir kavga cikti. Aciklamasi ise bu ima etmeye calistigin seyi duymak bile istemiyorum insan kizina nasil o gozle bakabilir ustelik o bir bebek oldu. Cinsel bolgelerine dokunmaya calisma ya da acip bakma gibi hareketleri yok, ben yanlarinda degilken bebek kamerasindan takip ediyorum. Lutfen anneler bu ereksiyon normal mi durduk yere falan olur mu ? Siz hic denk geldiniz mi? esime sevgiyle yaklasamiyorum midem bulaniyor.
Konuyu okuduğumdan beri öylece duvara bakıyorum, kanım dondu. Konuya fake diyemiyorum çünkü böyle insanlar varlar ve gayet aramızda yaşıyorlar.Fake ise dahi iğrenç, söz konusu 8 aylık bir bebek üzerinden konu ilerliyor. Her türlü korkunç. Böyle pislikler var maalesef Allah belalarini versin.
Ya bilmiyorum o kavgadan sonra herhalde onun uzerine gidecegimi bildigi icin saklama moduna giriyor herhalde. Yani oyle bir sey yoksa ve ben sucluyorsam cok agir bir itham bu onun psikolojisinde mi bilmiyorumBenim kafamı şu karıştırdı.
Erekte olduğu kesin zaten yaklaşık 5 kez görmüşsünüz.
Adam yanlışlıkla erekte olsa bebeği annesine vermez mi? Kendini kucağında bebek varken erekte olması rahatsız etmeliydi
Hanımefendi eşiniz bebeğinizi her kucağına aldığında mı böyle oluyor? Bir seferlik değil ama 8.5 ayda kac seferlik?Ben buna evliligimiz boyunca 1 sefer denk geldim. Sonra da bana yanasti zaten. Muhtemelen beni dusunmustur diye dusunmustum o zamanda. Ama bu 1 seferlik bir sey degil
Ama böyle bir şey yoksa bir baba için bu öyle ağır bir şey ki direk boşanma davası açar, hasta bu kadın diye bebeği bile almak isteyebilir. Çok ağır tepki koyar yani. Çok ağır tepki koymamış gibi geldi banaYa bilmiyorum o kavgadan sonra herhalde onun uzerine gidecegimi bildigi icin saklama moduna giriyor herhalde. Yani oyle bir sey yoksa ve ben sucluyorsam cok agir bir itham bu onun psikolojisinde mi bilmiyorum
Yemin ederim bunun kendi serefsizligim olmasini ve eglencesine bu konuyu acmis olmayi, bu konunun gercek olmasindan daha cok isterdim ama bu gercekKonuyu okuduğumdan beri öylece duvara bakıyorum, kanım dondu. Konuya fake diyemiyorum çünkü böyle insanlar varlar ve gayet aramızda yaşıyorlar.
Ruhumuz duymuyor, belki hergün gittiğimiz manav, selamlaştığımız kasiyer, patronumuz, minibüste yanımızda oturan adam..
Hayatın içinde kendilerini kamufle etmeyi çok iyi biliyorlar, hatta bir çoğu çok saygın bir statüde falan da olabiliyor. Çok korkunç.
Konunun fake olmasını bütün kalbimle diliyorum en azından gerçek değil deriz off
Belki karısının taciz vakasından sonraki hassasiyetini bildiği içindirAma böyle bir şey yoksa bir baba için bu öyle ağır bir şey ki direk boşanma davası açar, hasta bu kadın diye bebeği bile almak isteyebilir. Çok ağır tepki koyar yani. Çok ağır tepki koymamış gibi geldi bana
Zipladiginda hareketliyken oluyor. Insallah temas kaynaklidir. Diger butun hareketleri normal altini degistirirken yanimda olmak isteme gibi hareketleri falan yok. Ben de o yuzden zaten direkt sen serefsizsin diyip cekip gidemiyorum. En fazla 5 swfer gordum her zaman olmuyorHanımefendi eşiniz bebeğinizi her kucağına aldığında mı böyle oluyor? Bir seferlik değil ama 8.5 ayda kac seferlik?
Cocuk zıpladığında ya da hareketliyken mi oluyor yoksa öyle dururken belki eşinizin kucağında uyurken bile mi? Bu detaylarda önemli. Insallah insallah öyle bir kuruntudur geçer
Ben buna evliligimiz boyunca 1 sefer denk geldim. Sonra da bana yanasti zaten. Muhtemelen beni dusunmustur diye dusunmustum o zamanda. Ama bu 1 seferlik bir sey degil
Evet bunları hepimiz duyuyoruz ama burada yeni üyelik alan birsürü sapık insan gördük. O yüzden neye nasıl inanacağımı bilemiyorum ben böyle konulardaEvet konu korkunç ama ne yazık ki böyle iğrenç olaylar var. Ben kendi öz kızına günlerce tecavüz eden sözde babalar duydum.
Evet onu da düşündüm ama bilmiyorum ben çok üzüldüm ya. Balkonda bebek dans ederken erekte olması ve hemen anneye vermesi beni de şüphelendirdi ama bilmiyorum .Belki karısının taciz vakasından sonraki hassasiyetini bildiği içindir
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Çoğu insan da sizi anlamış zaten. Her konuda birkaç kişi böyle absürt yorumlar yapar takılmamaya çalışın. 7 yaşındayken ben de tacize uğramıştım. O zamanlar tacizin ne demek olduğunun farkında olmadığım için yaşadığım şeyin ne olduğunu tanımlayamıyordum. Üzerinden seneler geçince ben bu taciz olayının artçılarını yaşamaya başladım. Lise döneminde erkek arkadaşımın bana temas etmesine dayanamıyordum. Temastan kastım basit şeyler el ele tutuşma gibi… Eşimle ilk tanıştığımız dönem de bu şekilde devam etti. Benden bu taciz olayı neredeyse 20 senemi aldı. Biz bunu bazen atlattık desek de ne yazık ki bilinçaltımızda kapanmış olmuyor. Eşinizi erekte görünce aklınıza ilk tacizin gelmesi gibi birden bire çıkıyor öyle… Buradaki hiçkimse size yardım edemez. Bunu gidin ve psikoloğunuz ile konuşun. Kuruntularınızın mutlu ailenizi bozmasına izin vermeyin. Öbür türlüsünü düşünmek istemiyorum. Umarım iyi haberlerle dönersinizOncelikle 8 aylik bir cocugun uzerinden boyle bir fantezi dusunecek kadar igrenc ruhlu biri degilim. Evladina sahip cikmaya calisan 10 yasinda tacize ugramis bundan dolayi da asiri temkinli bir anneyim. Konunun fake olmasini oncelikle ben cani gonulden isterdim ama degil. Sadece kimseyle paylasamadigim icin anonim olarak fikir almak istedim hepinizden.
Temas kaynakli oldugunu dusunmek istedigim icin baska anneler vuna denk geldi mi diye sorma ihtiyaci hissettim. Temennim zaten bu yonde, gercek olmasi cok cok daha agir.
Gizli kameralar alip her odaya yerlestirmeyi dusundum ama ailemden uzak bir sehirde uceetsiz izindeyim maddi drumum yok. Bu gercekten pedofilik bir davranissa nasil kanitlayacagimi da bilmiyorum. Yani ozetle ben ne yapacagimi nasil davranacagimi bilmiyorum
Gerçekten o kadar zor bir durumun içindesin ki kız kardeşim, var diyemezsin yok diyemezsin.. Tek yolu sakin kalıp, takip etmek.Yemin ederim bunun kendi serefsizligim olmasini ve eglencesine bu konuyu acmis olmayi, bu konunun gercek olmasindan daha cok isterdim ama bu gercek
Yorum yapmaya korktuğum bir konuEvet onu da düşündüm ama bilmiyorum ben çok üzüldüm ya. Balkonda bebek dans ederken erekte olması ve hemen anneye vermesi beni de şüphelendirdi ama bilmiyorum .
Ama madem böyle bir şüpheniz var neden hala duşu beraber aldırıyorsunuz mesela? Duşta bir şey olmuyor diyorsunuz.
Evet bu konuda ne kadar hassas oldugumu biliyor.Belki karısının taciz vakasından sonraki hassasiyetini bildiği içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?