Kocam pedofil mi

Bence siz psikoloğunuza söyleyin. O yönlendirir sizi diye düşünüyorum. Hiçbirimiz uzman değiliz maalesef. Tek temennim bu tamamen kuruntu olsun asla böyle bir şey olmasın.

Umarim, veb de vilmiyorum nasil anlayacagimi

Haklisiniz. Bi de site boyle seyler icin tek kacis noktasi. Valla insan boyle biseyi isin uzmanina bile anlatmakta zorlanir.

Sabah erken saatte mi oldu? Bebekte çok küçük , Allah korusun ins degildir

Fake ise dahi iğrenç, söz konusu 8 aylık bir bebek üzerinden konu ilerliyor. Her türlü korkunç. Böyle pislikler var maalesef Allah belalarini versin.
Konuyu okuduğumdan beri öylece duvara bakıyorum, kanım dondu. Konuya fake diyemiyorum çünkü böyle insanlar varlar ve gayet aramızda yaşıyorlar.
Ruhumuz duymuyor, belki hergün gittiğimiz manav, selamlaştığımız kasiyer, patronumuz, minibüste yanımızda oturan adam..
Hayatın içinde kendilerini kamufle etmeyi çok iyi biliyorlar, hatta bir çoğu çok saygın bir statüde falan da olabiliyor. Çok korkunç.
Konunun fake olmasını bütün kalbimle diliyorum en azından gerçek değil deriz off

Ya bilmiyorum o kavgadan sonra herhalde onun uzerine gidecegimi bildigi icin saklama moduna giriyor herhalde. Yani oyle bir sey yoksa ve ben sucluyorsam cok agir bir itham bu onun psikolojisinde mi bilmiyorum

Ben buna evliligimiz boyunca 1 sefer denk geldim. Sonra da bana yanasti zaten. Muhtemelen beni dusunmustur diye dusunmustum o zamanda. Ama bu 1 seferlik bir sey degil
Hanımefendi eşiniz bebeğinizi her kucağına aldığında mı böyle oluyor? Bir seferlik değil ama 8.5 ayda kac seferlik?
Cocuk zıpladığında ya da hareketliyken mi oluyor yoksa öyle dururken belki eşinizin kucağında uyurken bile mi? Bu detaylarda önemli. Insallah insallah öyle bir kuruntudur geçer

Ya bilmiyorum o kavgadan sonra herhalde onun uzerine gidecegimi bildigi icin saklama moduna giriyor herhalde. Yani oyle bir sey yoksa ve ben sucluyorsam cok agir bir itham bu onun psikolojisinde mi bilmiyorum
Ama böyle bir şey yoksa bir baba için bu öyle ağır bir şey ki direk boşanma davası açar, hasta bu kadın diye bebeği bile almak isteyebilir. Çok ağır tepki koyar yani. Çok ağır tepki koymamış gibi geldi bana

Yemin ederim bunun kendi serefsizligim olmasini ve eglencesine bu konuyu acmis olmayi, bu konunun gercek olmasindan daha cok isterdim ama bu gercek

Belki karısının taciz vakasından sonraki hassasiyetini bildiği içindir

Zipladiginda hareketliyken oluyor. Insallah temas kaynaklidir. Diger butun hareketleri normal altini degistirirken yanimda olmak isteme gibi hareketleri falan yok. Ben de o yuzden zaten direkt sen serefsizsin diyip cekip gidemiyorum. En fazla 5 swfer gordum her zaman olmuyor

Ben buna evliligimiz boyunca 1 sefer denk geldim. Sonra da bana yanasti zaten. Muhtemelen beni dusunmustur diye dusunmustum o zamanda. Ama bu 1 seferlik bir sey degil

Kocanın bilgisayar ve telefonundan arama geçmişini karıştır. Birde kız kardeşi varsa onun ağzını ara, çocuklara yönelik böyle çok iğrenç haberler var vs diye konuş.

Kocanla da konuş bir daha o haldeyken bebeği tutmasın, ilgilenmesin, yere bıraksın gerekirse. Kız çocuğunun o halde babayı görmesi uygun değil de. Bir süre gözlem yap.

Evet konu korkunç ama ne yazık ki böyle iğrenç olaylar var. Ben kendi öz kızına günlerce tecavüz eden sözde babalar duydum.
Evet bunları hepimiz duyuyoruz ama burada yeni üyelik alan birsürü sapık insan gördük. O yüzden neye nasıl inanacağımı bilemiyorum ben böyle konularda

Belki karısının taciz vakasından sonraki hassasiyetini bildiği içindir
Evet onu da düşündüm ama bilmiyorum ben çok üzüldüm ya. Balkonda bebek dans ederken erekte olması ve hemen anneye vermesi beni de şüphelendirdi ama bilmiyorum .
Ama madem böyle bir şüpheniz var neden hala duşu beraber aldırıyorsunuz mesela? Duşta bir şey olmuyor diyorsunuz.

Erekte oluyorsa kucağında çocuğu hoplatmayacak arkadaş. Olur mu böyle baktı istemsiz oluyor o hareketleri yapmayacak kucağına almasın gerekirse tepkileri davranışları pek tuhaf

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Çoğu insan da sizi anlamış zaten. Her konuda birkaç kişi böyle absürt yorumlar yapar takılmamaya çalışın. 7 yaşındayken ben de tacize uğramıştım. O zamanlar tacizin ne demek olduğunun farkında olmadığım için yaşadığım şeyin ne olduğunu tanımlayamıyordum. Üzerinden seneler geçince ben bu taciz olayının artçılarını yaşamaya başladım. Lise döneminde erkek arkadaşımın bana temas etmesine dayanamıyordum. Temastan kastım basit şeyler el ele tutuşma gibi… Eşimle ilk tanıştığımız dönem de bu şekilde devam etti. Benden bu taciz olayı neredeyse 20 senemi aldı. Biz bunu bazen atlattık desek de ne yazık ki bilinçaltımızda kapanmış olmuyor. Eşinizi erekte görünce aklınıza ilk tacizin gelmesi gibi birden bire çıkıyor öyle… Buradaki hiçkimse size yardım edemez. Bunu gidin ve psikoloğunuz ile konuşun. Kuruntularınızın mutlu ailenizi bozmasına izin vermeyin. Öbür türlüsünü düşünmek istemiyorum. Umarım iyi haberlerle dönersiniz

Yemin ederim bunun kendi serefsizligim olmasini ve eglencesine bu konuyu acmis olmayi, bu konunun gercek olmasindan daha cok isterdim ama bu gercek
Gerçekten o kadar zor bir durumun içindesin ki kız kardeşim, var diyemezsin yok diyemezsin.. Tek yolu sakin kalıp, takip etmek.
İnşallah fizyolojik normal bir durumdur, inşallah kuruntudur. Bütün kalbimle feraha çıkmanı diliyorum

Yorum yapmaya korktuğum bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…