- 14 Haziran 2019
- 15.248
- 75.485
- 598
- Konu Sahibi denizgozlum99
-
Yarın gittiğinizde uzmana danışın, ilinizde çocuk izlem merkezinin telefonunu bulabilirseniz bir danışın istersenizOyle bir sey yoksa kizimi baba sevgisinden mahrum etmek istemiyorum. Ama bunu varsa da kanitlamam lazim nasil yapacagimi biliyorum
Eşim dediğin,çocuk sahibi olduğun adama hemen pedofili damgası vurmak ne kadar vicdanı.Erkekler bir çok durumda erekte olabilir.Kucucuk bebeğe erekte oldu nefsi kabardı demek doğru mu?Siz şimdi ciddi ciddi kadın adamı erekte gördü diye kadını mı suçluyorsunuz? 3-5 kez Erekte görünce başka ne gelecekti aki
Eşinize söyleyin boxer gitsin , bu şekilde giydikten sonra gözlemleyinAyni dusuncelerdeyken bu konunun icindeyim. Lutfen konuya inanan arkadaslarim benim varsa boyle bir sey bunu nasil kanitlayacagimi soylesinler bunun icin yazdim buraya amacim fantezi yurutmek olsaydi bir ton farkli senaryo uretebilirdim
Geçmişinde yaşadığı travmayı atlatamayan bir insana bu üslupla cevap vermek ne kadar doğru peki? Sevgilisinden ayrıldığı için ayılıp bayılan birine yorum yazmıyorsunuz. çocukken tacize uğramış, bunu atlatamamış birine yorum yazıyorsunuz. bu kadar agresif olmaya gerek var mı?Eşim dediğin,çocuk sahibi olduğun adama hemen pedofili damgası vurmak ne kadar vicdanı.Erkekler bir çok durumda erekte olabilir.Kucucuk bebeğe erekte oldu nefsi kabardı demek doğru mu?
Geçmişinde yaşadığı travmayı emin olmadigi bir adama iftira boyutunda yüklemek mantıklı mı?????
Eşim dediğin,çocuk sahibi olduğun adama hemen pedofili damgası vurmak ne kadar vicdanı.Erkekler bir çok durumda erekte olabilir.Kucucuk bebeğe erekte oldu nefsi kabardı demek doğru mu?
Geçmişinde yaşadığı travmayı emin olmadigi bir adama iftira boyutunda yüklemek mantıklı mı?????
Esimede soyledim pek sicak degil terapiye ama baslayacak gibi. Bu konuyla alakali degil kendi sikintilarimiz uzerine konusmustukBunca duyduğumuz, öğrendiğimiz şeyden sonra her kadın evladı söz konusu olduğunda herkes için acaba demeli, kaygınızı anlayabiliyorum. Ama bence buradaki davranış pedofili üstüne enstest değil de boxer giymemesinden olabilir. Erkek fizyolojisi.. Bir de eşinize böyle bir şey söylediğinizde bağırıp çağırmaması da bana normal geldi. Asıl böyle şeyler yapanlar bağırıp çağırıp, yeri göğü inletir çünkü siz onun sakladığını, içindeki kötülüğünü yüzüne vurmuş olursunuz istisnalar hariç. Yine de eşinizi gözlemleyin ama eşinizle de bir terapiye gidebilir misiniz? Terapistiniz hem onun davranışlarını hem de sizin davranışlarınızı gözlemler, belki dışarıdan bir gözle daha iyi değerlendirir. İnşallah aklınıza gelen değildir, bir çocuğumuzun daha canı yanmasın.
Ya en iyi es sizin, sizin cevrenizde hic kotu insan yok tamam. Adama iftira attigimi size ucler besler mi soyledi hanimefendi?! Ona bir sey soylemiyorum ama icim icimi yiyiyor. Birakin da ilk gordugumde de cingar cikartayim. Hangi insan boyle bir seye bunca haberden sonra susabilir Allah askina. Umarim benim yasadigim durum sizin basiniza gelmez, zira siz susup tamam olur diyeceksiniz belli ki!!!Eşim dediğin,çocuk sahibi olduğun adama hemen pedofili damgası vurmak ne kadar vicdanı.Erkekler bir çok durumda erekte olabilir.Kucucuk bebeğe erekte oldu nefsi kabardı demek doğru mu?
Evet bana da oyle gelmisti ama giydiremiyorum giymiyor ne dersem diyeyim kziim 8 aylik biraz daha buyuyunce tabiki seve seve giyecek ama simdilik durum buçocuk varken evde donsuz gezmemesini isteyin. Bir de öyle gözlemleyin bence. Muhtemelen külotsuz olunca en ufak uyarmada erekte oluyor. Niyeti kötü olmasa dahi çocuk aklı erince görecek soracak. Neden böyle saçma bir risk alıyor ki?
Altı o kadar çıplak gezmesi de tuhaf geldi bana.
Külotun bir amacı da dış kıyafetleri de temiz tutmak neticede. Adam ev kıyafetini pijamasını da kirletiyor böyle iğrenç
Evet onu soyledim cok buyuk bir tartisma yasadik durduk yere olabilecegini bunun ithaminin bile kotu oldugunu bu konuyu bir daha asla aklimdan bile gecirmemem gerektigini soyledi o yuzden ben de varsa da kanitlamak adina sessiz takipteyim, temas kaynakli olup olmadigini anlamaya calisiyorumAdam önce evde donsuz gezmesin, çocuk biraz büyüsün aklı ermeye başlasın bir değişiklik fark edecek, ne olduğunu anlamasa da bir şeyler yazılacak kafasına. Zaten o ne öyle pis pis tuvalete girip işeyip s*çıp donsuz kıyafetini mi çekiyo?
Donsuz da olunca en ufak temasta, idrar da varsa erekte hale geliyodur cinsel uyarılma olarak değil. Bazı erkeklerde heyecan ve mutluluk da tetikliyo.
O an çocuğu elinden alıp bu ne hal demediniz mi en son bugün gördüm demişsiniz?
ben babasiz buyudum bu benim kuruntumsa kizima da ayni kaderi yasatmak istemiyorum. Sadece o yuzden bekliyorum, o yuzden gercek olmamasini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?