- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 1
- 3.824
- 83
Ben oyunu kavga dövüş sildirdim canım, ilk günler çok trip attı..Bende aynı durumdayimmmmm şaka gibi ve yeni evl
bende ayniyim ve yeni evliyim 4 aylık aksamlari ikimizde calisiyoruz ve akşam bende geç saatlerde geliorm sukr ediorum çalıştığım yoksa ona katlamazdim geliorm eve anca is güce daliorum oda icerde uzanmış bende hizmetci meyve çay ama iki kelam yok Naber nasılsın günün nasıl geçti hicccc bir kelam mmmmm yokj ya güzelde bir kizim yani herkes ole dior temizimde neblym ilgleniorm onla baya ama yok o bnle ilglenmiordun diorm sarıl bana hep bunu diorum yapmıyor sanki bilerwk yaaa dünde ole geldi uzandı çay ictik bir Naber bile yok ole uyuduk zaten
şimdi çoooook rahatız.. Kendisi de rahatladı, ne yapıyormuşum ben öyle aylardır,
şimdi uykumu alıyorum daha sakinim diyor. Akşamları sohbet ediyoruz, dışarı çıkıyoruz, kitap okuyoruz ve erken uyuyoruz artık.. Şükür eski düzenimize geri döndük..
Biran önce sildir lütfen sende.. Ben tam 6-7 ay bu online oyun yüzünden mahvoldum. Sabahlara kadar oynuyordu, yüzüme dahi bakmıyordu. Keşke önceden sildirseymişim..