Kocam Ne Zaman Uzun Yola Bir Yere Gitmek İstesek Annesini Götürmek İstiyor

SadeceD

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
244
145
36
Merhaba Kızlar,

Kocam Ne Zaman Uzun Yola Bir Yere Gitmek İstesek Annesini Götürmek İstiyor.

Uzun zamandan sonra eşim ve çocuğumla bir yere gitmek istedim. Eşim hemen annemde gelsin, ayıp olur.

Yaa ne ayıbı evimiz ayrı yolumuz sapa diyorum bozuldu. Çok okul tatilinde çocuğu annesi bakacakmış ayıp değil miymiş.

Değil diyorum anlatamıyorum kafayı yicem.

Gitmiyorum! sen anneni de al istediğiniz yere gidin dedim.

Ne yapmalıyım sizce?

Gitme bebekmi bu adam annesiz gidemiyor

Aklımda :) ama baş başa uzun yol için çocuğum oldukça küçük

Merhaba, eşinize bu geziyi çekirdek aileniz için planladığınızı söyleyin. Ve annesinin de olacağı başka uzun yollar yapabileceğinizi, hepsine katılmasının gerek olmadığını anlatmaya çalışın. Ki anlamıyor gibi görünüyor ben son kez tatlı dille istemediğimi söyleyip daha sonra o güne bir bahane bulurdum sanırım..

Ay haklısınız, eşiniz ince düşünüyor. Bazı yerlere götürebilirsiniz ama her yere de olmaz yani. İnsan çekirdek ailesiyle ayrı vakit geçirmek ister.
Hayır tek cocugu sanki eşimde değil diğer cocukları götürsün bu neden üstleniyor her şeyi

Belirli bir olgunluğa erişememiş bu insanlar neden evlenip başkalarına hayatı zehir eder anlamıyorum Belli ki bu ilk değil. Hadi eşiniz böyle saçma bir fikri ortaya atıyor, annesi de benim sizinle tatilde ne işim var demeyip gelecek mi gerçekten?

Karne tatilinde 1 hafta çocuğa bakacakmış ayıp değil miymiş.

Kesinlikle gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…