Gitme bebekmi bu adam annesiz gidemiyorMerhaba Kızlar,
Kocam Ne Zaman Uzun Yola Bir Yere Gitmek İstesek Annesini Götürmek İstiyor.
Uzun zamandan sonra eşim ve çocuğumla bir yere gitmek istedim. Eşim hemen annemde gelsin, ayıp olur.
Yaa ne ayıbı evimiz ayrı yolumuz sapa diyorum bozuldu. Çok okul tatilinde çocuğu annesi bakacakmış ayıp değil miymiş.
Değil diyorum anlatamıyorum kafayı yicem.
Gitmiyorum! sen anneni de al istediğiniz yere gidin dedim.
Ne yapmalıyım sizce?
Bende söyledim. vazgeçtim ama ne zamandır bir yere de gitmemiştik.Gitmeyin ilk önce kendiniz çekirdek aile olduğunuzu kabullenmesi gerekiyor eşinizin
Üzülmekte haklısınız ama sürekli böyle yapıyorsa gitmeyerek farkına varmasını sağlamalısın canımBende söyledim. vazgeçtim ama ne zamandır bir yere de gitmemiştik.
gerçekten cok üzüldüm bu duruma
siz planınızı esiniz olmadan yapın. o da anasıyla yapsın
yok gitmicem anlasın, ona da söyledim.Üzülmekte haklısınız ama sürekli böyle yapıyorsa gitmeyerek farkına varmasını sağlamalısın canım
Hayır tek cocugu sanki eşimde değil diğer cocukları götürsün bu neden üstleniyor her şeyiAy haklısınız, eşiniz ince düşünüyor. Bazı yerlere götürebilirsiniz ama her yere de olmaz yani. İnsan çekirdek ailesiyle ayrı vakit geçirmek ister.
Amannn bozulursa bozulsun vallahi zaten hu dolunaydan gerginim bu erkekler düşünemiyor işteyok gitmicem anlasın, ona da söyledim.
Sen annen ve babanla git istediğin yere biz ayrı 3müz gidelim dedim bozuldu.
Aha şuan kendi eşimi gördüm birley olucak mesela ustaların başında duruşucak hemen benimkisi diğeri yalı kazığı sankiHayır tek cocugu sanki eşimde değil diğer cocukları götürsün bu neden üstleniyor her şeyi
Karne tatilinde 1 hafta çocuğa bakacakmış ayıp değil miymiş.Merhaba, eşinize bu geziyi çekirdek aileniz için planladığınızı söyleyin. Ve annesinin de olacağı başka uzun yollar yapabileceğinizi, hepsine katılmasının gerek olmadığını anlatmaya çalışın. Ki anlamıyor gibi görünüyor ben son kez tatlı dille istemediğimi söyleyip daha sonra o güne bir bahane bulurdum sanırım..
Kesinlikle gelir.Belirli bir olgunluğa erişememiş bu insanlar neden evlenip başkalarına hayatı zehir eder anlamıyorumBelli ki bu ilk değil. Hadi eşiniz böyle saçma bir fikri ortaya atıyor, annesi de benim sizinle tatilde ne işim var demeyip gelecek mi gerçekten?