kocam isteyken

pomcik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
92
53
8
Merhaba arkadaşlar, dert mi bilmiyorum ama bunu sizinle paylaşmak istedim kendimi iyi hissetmiyorum. 1 senedir evliyim 23 haftalık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı olduğu için eşimin ailesiyle yaşıyorum bir tek akşamları ev dolu oluyor onu dışında genelde tekim. Kaçarak evlendigim için ailemle aram hala bozuk. Esas konum şu; eşim 9-6 arası çalışıyor o isteyken onu çok fazla özlüyorum. Mıç mıç bi evlilik yaşamıyoruz fakat bu ozlem iyi yapmıyor beni. Durup durup ağlama isteği geliyor. Eve girdiği an icim pır pır ediyor gece uyandigimda sabah bisey olsun da ise gitmesin diye dua ediyorum. Devamlı fotoğraflarını çekiyorum. Sevgiliyken bu kadar ozledigimi hatırlamıyorum. Acaba hamilelikten dolayı mi böyle yada yalnızlıktan mi oluyor bu duygular anlayamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar, dert mi bilmiyorum ama bunu sizinle paylaşmak istedim kendimi iyi hissetmiyorum. 1 senedir evliyim 23 haftalık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı olduğu için eşimin ailesiyle yaşıyorum bir tek akşamları ev dolu oluyor onu dışında genelde tekim. Kaçarak evlendigim için ailemle aram hala bozuk. Esas konum şu; eşim 9-6 arası çalışıyor o isteyken onu çok fazla özlüyorum. Mıç mıç bi evlilik yaşamıyoruz fakat bu ozlem iyi yapmıyor beni. Durup durup ağlama isteği geliyor. Eve girdiği an icim pır pır ediyor gece uyandigimda sabah bisey olsun da ise gitmesin diye dua ediyorum. Devamlı fotoğraflarını çekiyorum. Sevgiliyken bu kadar ozledigimi hatırlamıyorum. Acaba hamilelikten dolayı mi böyle yada yalnızlıktan mi oluyor bu duygular anlayamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa çok sevinirim
%99.9 hamilelikten canım. Bende eşime daha çok düşmüştüm. Saçma sapan ağlıyordum sürekli.
Şimdi gülüyorum o zamanki halime.

Tamamen duygusal görünüyor. :) Bir de yalnız hissediyorsundur. Evde tek olman avantaj aslında, oyalanacak bir şeyler bul. Bebişe battaniye ör, kitap oku, el işi yap mesela. Hem yorucu da olmaz. :)

Normalde böyle değilsen bence de hamilelikten. Ama ben hamile değilim,yeni evli de değilim yine de senin gibiyim.Allahtan iş var da oyalanıyorum.

Hamilelilten olabilir
birde ailenizlede aranız bozukmuş onunda etkisi var bence

Geride anne baba olmadığını düşündüğünüzden meylinizi eşinize vermişsiniz.
Hamilelik de cabası.
Doğumdan sonra gerçer herhalde.

Senin yanında bu süreçte eşin olduğu için sadece ilgin ,korkun hepsi eşine kaymış.
Ailenin de desteği olsaydı bu kadar olmazdın bence..
Tek sığınağın eşin hormonlarla bu durum tavan yapmış sadece.

aynı benn akşam adama sarılıyorum hiç bırakmak istemiyorum yazık adam hamileyim die bir şey demiyor şuna bak bebek gibi diyor.. sürekli öpyorum sarılıyorum üstüme düşşün die gereksiz trip atıyorum:)) hamilelikten önce de böyleydim ama bu aşırı o da bana gülüo şimdi terslemiyo bi terslesin hemen ağlıyorum yapamıo da üzülüyorum adama ama şu ara ilgiye ihtiyacım var ne yapım:)))
hatta yanımda olmadığı zaman buara gel ve beni sev diye bağırıyorum :KK70::KK70:
yani hamileliktenn emin ol..

Ay başlığı okuyunca neler geldi aklıma tövbe Bismillah :KK70:

hamilelikte hormonlar kendini kaybetmiş esine odaklanmis belli :))))

Tek olmamak sevindirdi beni psikolojim bozuldu diye daha çok agliyodum sagolun bayanlar :KK70: nasıl geçecek bu durum yardımcı olun kafami nasıl dagitabilirim kitap müzik film fayda etmiyor ayakta da fazla durmamaliyim

Back
X