- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum ben de 20. haftadayım aşağı yukarı aynı durumdayım fotosunu çekecek duruma gelmedim ama hep ya ımda olsun bir yere gitmesin, giderse de ben de gideyim modundayım...Merhaba arkadaşlar, dert mi bilmiyorum ama bunu sizinle paylaşmak istedim kendimi iyi hissetmiyorum. 1 senedir evliyim 23 haftalık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı olduğu için eşimin ailesiyle yaşıyorum bir tek akşamları ev dolu oluyor onu dışında genelde tekim. Kaçarak evlendigim için ailemle aram hala bozuk. Esas konum şu; eşim 9-6 arası çalışıyor o isteyken onu çok fazla özlüyorum. Mıç mıç bi evlilik yaşamıyoruz fakat bu ozlem iyi yapmıyor beni. Durup durup ağlama isteği geliyor. Eve girdiği an icim pır pır ediyor gece uyandigimda sabah bisey olsun da ise gitmesin diye dua ediyorum. Devamlı fotoğraflarını çekiyorum. Sevgiliyken bu kadar ozledigimi hatırlamıyorum. Acaba hamilelikten dolayı mi böyle yada yalnızlıktan mi oluyor bu duygular anlayamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa çok sevinirim
Bnde kaçıp evlendim ailenle knsymusunMerhaba arkadaşlar, dert mi bilmiyorum ama bunu sizinle paylaşmak istedim kendimi iyi hissetmiyorum. 1 senedir evliyim 23 haftalık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı olduğu için eşimin ailesiyle yaşıyorum bir tek akşamları ev dolu oluyor onu dışında genelde tekim. Kaçarak evlendigim için ailemle aram hala bozuk. Esas konum şu; eşim 9-6 arası çalışıyor o isteyken onu çok fazla özlüyorum. Mıç mıç bi evlilik yaşamıyoruz fakat bu ozlem iyi yapmıyor beni. Durup durup ağlama isteği geliyor. Eve girdiği an icim pır pır ediyor gece uyandigimda sabah bisey olsun da ise gitmesin diye dua ediyorum. Devamlı fotoğraflarını çekiyorum. Sevgiliyken bu kadar ozledigimi hatırlamıyorum. Acaba hamilelikten dolayı mi böyle yada yalnızlıktan mi oluyor bu duygular anlayamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa çok sevinirim
Maalesef konusmuyoruzBnde kaçıp evlendim ailenle knsymusun
Bizde cnmMaalesef konusmuyoruz
Özelde konuşalım istersen iyi gelir belkiBizde cnmmutsuzum
Olur cnmÖzelde konuşalım istersen iyi gelir belki
İçimi okumussun resmen canimCanimm yaa hicc anormal bi durum yok bende esimin ailesiyle bi donem yasadim hemde uzun bi donem esim ise gidince onlarla kalmak zor gelirdi bisey olsun ciksin gelsin isterdim isten coktiginda issizken bile dert etmezsdim yanimda duruyo diye..hamilelikte hassas olunurya onla da ilgili onun ailesiyle yasamanlada ilgili..insan esi yaninda olunca guc buluyo burdayim bu insanlarlayim ama esim,sevdigim adam yanimda diyosun o yokken o evde aileside anlamsiz bogucu oluyo
Ailenle aranin bozuk olmasi, esinden baska kimsenin olmadigi fikrine itiyor seni. Bu yuzden inanilmaz derecede ustune.titriyorsun. sevgiliyken neden boyle degildi.. cunku ailenle de iyiydin..Merhaba arkadaşlar, dert mi bilmiyorum ama bunu sizinle paylaşmak istedim kendimi iyi hissetmiyorum. 1 senedir evliyim 23 haftalık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı olduğu için eşimin ailesiyle yaşıyorum bir tek akşamları ev dolu oluyor onu dışında genelde tekim. Kaçarak evlendigim için ailemle aram hala bozuk. Esas konum şu; eşim 9-6 arası çalışıyor o isteyken onu çok fazla özlüyorum. Mıç mıç bi evlilik yaşamıyoruz fakat bu ozlem iyi yapmıyor beni. Durup durup ağlama isteği geliyor. Eve girdiği an icim pır pır ediyor gece uyandigimda sabah bisey olsun da ise gitmesin diye dua ediyorum. Devamlı fotoğraflarını çekiyorum. Sevgiliyken bu kadar ozledigimi hatırlamıyorum. Acaba hamilelikten dolayı mi böyle yada yalnızlıktan mi oluyor bu duygular anlayamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa çok sevinirim
Ahahahahaj ya çok tatlıHamilelikten o ben natgeopeople izlerken pandaların eşlerine sarılmasına aglardım eşime sarılıp (eşimi pandam diye severim de ondan galiba çok içlenirdimah bu hamilelik