kocam isteyken

Hamilelikten.

Bebeginin cinsiyeti kiz mi ? Bende ayni durumdayim hamileyim kiz olabilecegini söylüyor cevrem ilk iki bebegimde boyle degildim bunda yanimda olsunda isterse uyusun dursun istiyorum

Gebelik duygusal yapıyor sanırım insanı ..

sen cok yasa gece gece guldurdun beni gerci hamileyken esim 10dakka gec kalsa yolda kaza yapti kesin basina bisey geldi diye aglardim cok duygusaldim

1.evde yalnızsın
2.daha çok yeni evlisin
3.hamilesin ve hormonlar tavan yapmış durumda,
yani durumun gayet normal ilerde bu durum biraz daha normale dönecektir özellikle doğum sonrasında..

Ben hamileyken esim disari gitsinde kafami dinleyim dite bakardim, kesin anormal olan benim

Ben de esimi cok ozlerim. Kimseyle yasamiyorum, hamile de degilim ama eve girdigi an icim pir pir eder. Cok sukur ve bu durumdan gayet memnunum. Siz neden dert ettiniz ki?

Bende şuanda 1 yıllık evliyim henuz hamile degilim ama 1 yildir bende çok duskunum cok ozluyorum aksam gelince sanki dunyalar benim oluyor ve bende skldm vu durumdan :) hayir adamla 7 senelik gecmisimiz var 1 yildir evliyiz ama bendeki ask bitmiyor hamileykende o zaman sizin gbi olurum muhtemelen

Bende 9 aylık evli 8 aylık hamileyim ama esimi çok özlüyorum polis olduğu için çok yoğun çalışıyor eve gelemediği de oluyor o eve girince dünya benim :) bide o koltukta uzaniyorsa bende hemen yanına yatar göğsünde TV izlerim boş koltuk mu yok sanki ama hep boyleyim yoksa oturamiyorum :)))

Biraz yenisin birazda hormonlar daha yoğun yapıyor insanı hamilelikte

Kizzzz cevremdeki herkes hamileyken kocasindan tiksiniyoooo.senin masssallahin var devam devammm

Bende senin gibiydim, kV lerle beraberdik çok özlerdim vakit geçmezdi bebiş gelince
onu özlemeye fırsat kalmadı
hobi edin

Aynen bende bu.durumdayim canim 2 aylik hamisim 5 yillik evliyim :) benimde ailem uzakta esimden.baska.kimsem yok dogal olarak dusuyor insan :)

Ben hamile değilim canım ama yanlızlığın verdiği etkiyle eşine sarılmışsın belli. Bende aynıyım eşimle bir şehirde yanlız yaşıyoruz. Gün içinde onu okadar özlüyorum ki anlatamam. Yolda buluşcaz eve çıkcaz mesela onu görünce yüzümü aptal bir gülümseme alıyor. o nöbet usulu çalışıyor benden daha fazla evdedir. Evde olduğu zamanlarda dışardaysa işyerine çağırıyorum karşımda otur o bana yetiyor diyorum demekki yanlız değilmişim :)

Hamilelik canım. Eşimle en iyi gecindigimiz dönemlerdi.ozlerdim çok severdim.hala söyler o zaman pamuk gibiydin diye.sanki pembe bir gözlükle bakıyordum ona.ikimiz de calisiyorduk ama yine de ozlerdim onu.dogumdan Sonra normale Dönersin Merak Etme. Ben su an cadı modundayim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…