- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Merhaba arkadaşlar, dert mi bilmiyorum ama bunu sizinle paylaşmak istedim kendimi iyi hissetmiyorum. 1 senedir evliyim 23 haftalık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı olduğu için eşimin ailesiyle yaşıyorum bir tek akşamları ev dolu oluyor onu dışında genelde tekim. Kaçarak evlendigim için ailemle aram hala bozuk. Esas konum şu; eşim 9-6 arası çalışıyor o isteyken onu çok fazla özlüyorum. Mıç mıç bi evlilik yaşamıyoruz fakat bu ozlem iyi yapmıyor beni. Durup durup ağlama isteği geliyor. Eve girdiği an icim pır pır ediyor gece uyandigimda sabah bisey olsun da ise gitmesin diye dua ediyorum. Devamlı fotoğraflarını çekiyorum. Sevgiliyken bu kadar ozledigimi hatırlamıyorum. Acaba hamilelikten dolayı mi böyle yada yalnızlıktan mi oluyor bu duygular anlayamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar, dert mi bilmiyorum ama bunu sizinle paylaşmak istedim kendimi iyi hissetmiyorum. 1 senedir evliyim 23 haftalık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı olduğu için eşimin ailesiyle yaşıyorum bir tek akşamları ev dolu oluyor onu dışında genelde tekim. Kaçarak evlendigim için ailemle aram hala bozuk. Esas konum şu; eşim 9-6 arası çalışıyor o isteyken onu çok fazla özlüyorum. Mıç mıç bi evlilik yaşamıyoruz fakat bu ozlem iyi yapmıyor beni. Durup durup ağlama isteği geliyor. Eve girdiği an icim pır pır ediyor gece uyandigimda sabah bisey olsun da ise gitmesin diye dua ediyorum. Devamlı fotoğraflarını çekiyorum. Sevgiliyken bu kadar ozledigimi hatırlamıyorum. Acaba hamilelikten dolayı mi böyle yada yalnızlıktan mi oluyor bu duygular anlayamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa çok sevinirim
Hayır canım erkekBebeginin cinsiyeti kiz mi ? Bende ayni durumdayim hamileyim kiz olabilecegini söylüyor cevrem ilk iki bebegimde boyle degildim bunda yanimda olsunda isterse uyusun dursun istiyorum
Bende şuanda 1 yıllık evliyim henuz hamile degilim ama 1 yildir bende çok duskunum cok ozluyorum aksam gelince sanki dunyalar benim oluyor ve bende skldm vu durumdan :) hayir adamla 7 senelik gecmisimiz var 1 yildir evliyiz ama bendeki ask bitmiyor hamileykende o zaman sizin gbi olurum muhtemelenaynı benn akşam adama sarılıyorum hiç bırakmak istemiyorum yazık adam hamileyim die bir şey demiyor şuna bak bebek gibi diyor.. sürekli öpyorum sarılıyorum üstüme düşşün die gereksiz trip atıyorum:)) hamilelikten önce de böyleydim ama bu aşırı o da bana gülüo şimdi terslemiyo bi terslesin hemen ağlıyorum yapamıo da üzülüyorum adama ama şu ara ilgiye ihtiyacım var ne yapım:)))
hatta yanımda olmadığı zaman buara gel ve beni sev diye bağırıyorum
yani hamileliktenn emin ol..
Ceylinim kopardın gece gece beniBir hafta izin alsın esin senin yanından ayrılmasın.
Bu arada başlığı okuyunca felaket senaryolar geldi aklıma :)
Eşim evde yokken tüpçü geldi sütçü geldi falan tövbe tövbe :))
Aynen bende bu.durumdayim canim 2 aylik hamisim 5 yillik evliyim :) benimde ailem uzakta esimden.baska.kimsem yok dogal olarak dusuyor insan :)Merhaba arkadaşlar, dert mi bilmiyorum ama bunu sizinle paylaşmak istedim kendimi iyi hissetmiyorum. 1 senedir evliyim 23 haftalık hamileyim. Hamileliğim sıkıntılı olduğu için eşimin ailesiyle yaşıyorum bir tek akşamları ev dolu oluyor onu dışında genelde tekim. Kaçarak evlendigim için ailemle aram hala bozuk. Esas konum şu; eşim 9-6 arası çalışıyor o isteyken onu çok fazla özlüyorum. Mıç mıç bi evlilik yaşamıyoruz fakat bu ozlem iyi yapmıyor beni. Durup durup ağlama isteği geliyor. Eve girdiği an icim pır pır ediyor gece uyandigimda sabah bisey olsun da ise gitmesin diye dua ediyorum. Devamlı fotoğraflarını çekiyorum. Sevgiliyken bu kadar ozledigimi hatırlamıyorum. Acaba hamilelikten dolayı mi böyle yada yalnızlıktan mi oluyor bu duygular anlayamıyorum. Benim gibi şeyler yaşayanlar veya tavsiyesi olanlar yazarsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?