Biz yeni evli sayılırız eşimle birbirimize çok seviyoruz bana karşı ilgisinde sevgisinde hiçbir sıkıntı yok istediğimi alır istediğim yere götürür fiyat vs açısından hıcbır sınırlama yok maddi durumları da oldukça iyi. Gel gelelim ben bazı şeylerine sinir olmaya başladım mesela gereksiz yere para harcaması çok gıcıgıma gitmeye başladı geçen gün kendisine bir mont göstermiştim sana alalım diye yok begenmedım dedi gitmiş bugün aynı montun üstelik markada değil 4 katı fiyatına almış marka falan takıntısı yok amann aldım işte diyor her konuda bu böyle ayakkabısını işyerinde unutuyor amann kalsın diyip yenisini alıyor ve yüksek fiyatlara tamam durumu iyi olabilir ama gıcık oluyorum bu haraketlere. Kendisi çok şımarık yetiştiği için evde bir gram bir şeyi ellemiyor ellemeyi geçtim topladığım heryeri hergün birbirine girmiş vaziyette buluyorum artık ağlamak istiyorum sadece bir tişört için bütün dolabı aşağı indiriyor hergün defalarca uyarmama rağmen toplarım toplarım diye geçiştiriyor. Mutfağa bir su içmeye girse bile ortalık savaş alanı haline geliyo zorlanıyorum yapamıyorum diyince dışardan söyleyelim sürekli diyor benim kolayıma gelir ama dışardan yemek yemek istemiyorum her fırsatta dışardan yemek yemeye çalışıyor. Bende gezmeyi lüks yerleri severim ama abartıyor bazen geçen oturduk yarım saatlik hesabımız 3-4 bindi. Kendisi gösteriş yapmayı hava atmayı sevmeyen biriside üstelik gören çok mülayim der bu davranışların da çok umursamaz olduğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum evet bazı insanları rahatsız etmez ama beni ediyor. Evdeki dağınıklığı artık sinir krizine sokucak düzeyde yediği şeylerin çöpünü bile yere atar hale geldi aile evinde de böyleymiş annesi arkasını topluyormuş sürekli ben sinirlenince yanıma geliyor sırnaşıyor unutturuyor bu sebepler yüzünden büyük kavgalar bile çıkamıyor ama artık cokkkkk sıkıldım napmam gerekiyor?? Evi toplama yapma öyle anlasın diye öneri verecekseniz ben o dağınıklığa gelemiyorum başıma ağrılar giriyor topluyorum hemen