Kocam ile aram aciliyor yardim..

Bana kayinpederim kendisi söyledi sen yarın öbür gün oğluma anan baban mı biz mi diye seçenek sunarsan eğer annem babam der diye söyledi. Kocamın tabi bundan haberi yok ona söylemedim o yüzden ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anliyorum

Anasının son çocuğu ya hani. Üstüne titriyorlar anası oğluşum diye sesleniyor. Ben utanıyorum artık

İşte tam o zaman vazgeçecektin eş ailesinin niyeti baştan belli köle gelin aramışlar ve maalesef sizi bulmuşlar , kaç kaç kaç diyorum başka da bisey demiyorum ...

Hayır geri çekilme değil kesinlikle o aklımdan bile geçmedi. Ertesi gün hapı kullandım ismi ella
Bu hap korunma yöntemi değildir.
Bazıları bunu aliskanlik haline getirip vucutlarini mahvediyorlar.

Kaza ile hamile kalmamissiniz, sorumsuzluktan diyebiliriz ama.

İnşAllah atanırsınız. Kocanız da masum değil.
Ama arkadaşın yazdığı gibi bu tip kişilerin profilleri aile yaşam tarzları belli aslında az çok. Evlenirken kör mü oluyoruz nedir anlamıyorum.

İnşallah. Yaa resmen ağzım kapandı gözüm görmedi hiç bir şey inanır mısınız yeni yeni gözüm aciliyor

Bu hap korunma yöntemi değildir.
Bazıları bunu aliskanlik haline getirip vucutlarini mahvediyorlar.

Kaza ile hamile kalmamissiniz, sorumsuzluktan diyebiliriz ama.
Olabilir belki de benim bilgisizligimden.

Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir. Her ilişkiden sonra kullandıysanız kendinize büyük zarar vermişsiniz demektir.

Tek korunma yöntemi de tüpleri bağlatmak değil tabii ki. Prezervatif, hap, spiral...Daha bir sürü yöntem var.

Biz severek evlendik diye başlayan hikayenin sonu nasıl da aslında bakıcı olarak alındığınız sevilmediğiniz ve fikirlerinizin önemsenmediği bir hikayeye dönüşüyor enteresan.

Biz severek evlendik diye başlayan hikayenin sonu nasıl da aslında bakıcı olarak alındığınız sevilmediğiniz ve fikirlerinizin önemsenmediği bir hikayeye dönüşüyor enteresan.
Beni ne guzel anlattınız. Bakıcı... o kadr doğru ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…