- 25 Aralık 2020
- 5.171
- 19.010
- 198
- 41
yani kendisi de çalışmıyor ki. çalışmayıp uzmanla filan da evleniyorsan azcık gözü açık olacaksın. istemiyorsan öyle mesela aileye yedirmeyeceksin, aile apartmanına gitmeyeceksin. yıkacaksın ortalığı ya da baştan had bildireceksin.Zaten Senin kocan sülalesine bakabilmek için uzman ç. oldu , ah ah bu kızlarımız çok saf , eşin ailesine bağımlı onları gecindirmek onun hobisi, nisanliyken nasıl anlamadın hayret doğrusu
Taşınmak istememesi ve anne babam yaşlı diye belirtmesinden bu sonuç çıkıyor. Sizi de ikna etmiş bir şekilde demek ki. Ve ailesiyle şimdiden yüz göz olmuşsunuz. Çocuk olduğunda her şey daha da sarpa saracak hiç hükmünüz olmayacak falan.. Zor bir durum..Beni ne guzel anlattınız. Bakıcı... o kadr doğru ki
Sizde ağlayarak eşinize anlatsaydiniz . Baban ne demek istiyor deseydiniz . Madem sen aileni seçiyorsun onlarla yasa deseydiniz. Siz kocayı kaybetme korkusundan adım aramiyorsunuz ki
Konteyner herkese verilmiyor talep etsek bile verilmez bize öncelik evleri yikilanlara cunkuKonteynar bulamaz mısınız yaşadığınız yerde?
Cehaletiniz halis mi?O halde nasıl korunacagim geri çekilme yok diyorsunuz ertesi hapı yok diyorsunuz gidip de tüpleri baglatacak değilim. Sonuçta belirli bir zamandan sonra tabikide ben de anne olmak isteyecektim sadece henüz çok erkendi. Ayrıca neden bu kadar çok takildinjz bu çocuk mevzusuna emin olun ki burdaki tek sorun çocuk değil ben çocuğuma da bakarım o sorun değil. Bu ülkede tek başına kalıp da çocuğuna bakan binlerce kadın var. Elim ayağım tutuyor şükür çalışır bakarım her türlü. Benim tek sorunum kocam.
Biliyorum. Ama tanıdık varsa verebilirlerdi.Konteyner herkese verilmiyor talep etsek bile verilmez bize öncelik evleri yikilanlara cunku
Hanimefendinin kalacak yeri var. Begenmeyebilir, bu onun sorunu. Konteyner evi yikilan ve kalacak yeri olmayanlar icin. Verdiginiz akil akil alir gibi degil.Biliyorum. Ama tanıdık varsa verebilirlerdi.
Ne demek nasıl korunacağım kaç yaşına gelmişsiniz korunmadan bir habersiniz ?O halde nasıl korunacagim geri çekilme yok diyorsunuz ertesi hapı yok diyorsunuz gidip de tüpleri baglatacak değilim. Sonuçta belirli bir zamandan sonra tabikide ben de anne olmak isteyecektim sadece henüz çok erkendi. Ayrıca neden bu kadar çok takildinjz bu çocuk mevzusuna emin olun ki burdaki tek sorun çocuk değil ben çocuğuma da bakarım o sorun değil. Bu ülkede tek başına kalıp da çocuğuna bakan binlerce kadın var. Elim ayağım tutuyor şükür çalışır bakarım her türlü. Benim tek sorunum kocam.
Prezervatif?O halde nasıl korunacagim geri çekilme yok diyorsunuz ertesi hapı yok diyorsunuz gidip de tüpleri baglatacak değilim.
Haklısınız erdemli bir davranış değil. Ama deprem bölgesindeki konteynar kentlerin yarısı bu şekilde dolu.Hanimefendinin kalacak yeri var. Begenmeyebilir, bu onun sorunu. Konteyner evi yikilan ve kalacak yeri olmayanlar icin. Verdiginiz akil akil alir gibi degil.
Esim karşı çıkıyordu.Prezervatif?
Ilk ya da son fark etmez herkes anasinin cocugu. Senin esin buyumemis, anasi da buyutememisAnasının son çocuğu ya hani. Üstüne titriyorlar anası oğluşum diye sesleniyor. Ben utanıyorum artık
Kimse kimseye copunu vermiyor hanimefendi. Ayrica konteynerlar hakki okanlara zimmetleniyor oyle kolay degilBiliyorum. Ama tanıdık varsa verebilirlerdi.
Paşanın başka isteği varmıymış? E siz böyle doğurup durursunuz nasıl olacak. Evlenmeden önce konuşmadiniz mi? Bari siz doğum kontrol hapı kullansaydınızEsim karşı çıkıyordu.
Kullandım fakat yanlış şekilde kullanmışım tamamen bilgisizligimdenPaşanın başka isteği varmıymış? E siz böyle doğurup durursunuz nasıl olacak. Evlenmeden önce konuşmadiniz mi? Bari siz doğum kontrol hapı kullansaydınız
Kullandım fakat yanlış şekilde kullanmışım tamamen bilgisizligimden
Bebek 11 haftalık aldırma durumum var miLütfen yarın ilk iş sağlık ocağına gidin ve hemşireyle uzun bir konuşma yapın
Bebek 11 haftalık aldırma durumum var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?