Kocam ile aram aciliyor yardim..

2 dairenin faturaları, 1 daire için ödemeniz gereken kira bedelinin yanında çok küçük bir rakam olsa gerek; öyle değil mi ?

Sizin durumunuz daha ziyade "hele bir kendime yer edeyim, sonra gör bak neler ederim vb" gibi duruyor.

Evlenene kadar müstakil evin alt katında oturmakta sorun yok, evlenir evlenmez biraz birikim veya borçları ödemek için el ele verip çalışmak yerine hemen bebek müjdesi.

Çok hassas bir insanım. Yeterince güçlü olduğumu sanmıyorum. Burda kafayı yerim buyuk ihtimal ile
Bak yerinde olsam kavga dövüş çıkarım bir şekilde o evden , eşin mecbur kalsın o evi taşımaya, boşanacağını belirt ve bu konuda sakın blöf yapma kararlı dur , eninde sonunda mecbur kalacak, evi ayırdıktan sonra da es ailesine mesafe koy kafan rahat etsin , valla yapan yapıyor bir şekilde biraz dişli olman lazım, hemen hamile kalmasaydın eşin daha çok korkardı evliliği biteceği için, bu yüzden diyoruz hemen çocuk yapmayın diye , adam suanda seni mecbur görüyor biraz güçlü olsan eşşek gibi peşinden gelecekti...

İki dairenin faturaları buna telefon faturaları bile dahil
İki dairenin sebzesinden tutun meyvesine kadr erzagi
Ve kocamın her gün işe gitmek için harcadığı mazot parası. İş yeri buraya 30 km uzaklıkta

Mecbur olmadığımı ona söyledim. Çocuğu doğurur sana bırakır çekip giderim dedim. Sende napiyorsan yap dedim

7 şubat 2024 mesajınız

7 şubat mesajınıza göre pek korunuyor gibi görünmüyorsunuz yalnız.

Kesinlikle haklısın, uzman çavuş ve aile yapıları nedense hiç şaşmaz, ailenin kendini feda etmiş çocuğudur o , bana da kız kardeşime de defalarca uzman çavuş ile evlenmem için birilerini önerirlerdi asla kabul etmedim kız kardeşime de mani oldum , uzman çavuşla evlenilmez, aile profilleri vasat gerçekten...

İki dairenin faturaları buna telefon faturaları bile dahil
İki dairenin sebzesinden tutun meyvesine kadr erzagi
Ve kocamın her gün işe gitmek için harcadığı mazot parası. İş yeri buraya 30 km uzaklıkta
Zaten Senin kocan sülalesine bakabilmek için uzman ç. oldu , ah ah bu kızlarımız çok saf , eşin ailesine bağımlı onları gecindirmek onun hobisi, nisanliyken nasıl anlamadın hayret doğrusu

7 şubat 2024 mesajınız

Ne yapabilirdim. Hamile kalmıştım o saatten sonra dikkat etmekten başka çarem kalmadı. Ondan sonra bin defa düşündüm acaba aldirsam mi aldırmasam mi diye . Ama kıyamadım bir yanım istiyordu bir yanım hiç istemiyordu. Ama eşim çok istiyordu. Çocuk olursa evine bağlı olur sorumluluğunu hisseder diye düşündüm. Hep kendimi kandirdim

Valla adamın kumaşı bu, hala 15 yaşında babasından harçlık alan biri gibi davranmayı ailenin akıllı küçük oğlu olmayı istiyor.
2 seçeneğin var ya boşanacaksın ya bu şekilde devam edeceksin.
Yani hem deprem bölgesindesin hem 1 sene dolmamış hemen ne çocuğu ya neden diye sormak istiyorum. Kocanı çok seviyorsun da hiç mi azıcık çocuksuz vakit geçirelim demiyorsunuz

Zaten Senin kocan sülalesine bakabilmek için uzman ç. oldu , ah ah bu kızlarımız çok saf , eşin ailesine bağımlı onları gecindirmek onun hobisi, nisanliyken nasıl anlamadın hayret doğrusu
Uzaktim diye anlayamadım

7 şubat 2024 mesajınız

Ben asla korunurken hamile kaldım yalanına inanmıyorum, kocasını eve baglayayım derken hepten kendini bağlamış o eve , hala öğrenemediler çocuk evliliği kurtarmaz , iyi evliliğe daha fazla iyilik ve neşe katarken , kötü sorunlu evliliği daha da çıkmaza sokar..

Bu hayatta 30 yaştan sonra ana baba ile aynı evde aynı binada oturmak sadece huzursuzluk getirir..

Mecbur olmadığımı ona söyledim. Çocuğu doğurur sana bırakır çekip giderim dedim. Sende napiyorsan yap dedim
Kendiniz inandınız mı bu söylediğinize? Kavga ede ede, söylene söylene oturacaksınız o evde çünkü başka olasılık yok. Bana göre var da size göre yok. Korunurken değil bile isteye hamile kalmışsınız. Siz, kocamın parası bizim paramız diye atar gider yapın yine ama asıl eşinizin ne dediği ne düşündüğü önemli. Sebzelerine meyvelerine kadar alıp telefon faturalarını bile ödüyormuş eşiniz. Ev vermişler karşılığında da masrafları karşılanıyor. Evi başkasına kiraya verseler kirasıyla geçinirlerdi değil mi? Siz de evlendik sanıyorsunuz. Ev konusunda diretseydiniz, ya ev tutarız ya da evlenmeyiz deseydiniz bunlar başınıza gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…