• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ile aram aciliyor yardim..

Zaten Senin kocan sülalesine bakabilmek için uzman ç. oldu , ah ah bu kızlarımız çok saf , eşin ailesine bağımlı onları gecindirmek onun hobisi, nisanliyken nasıl anlamadın hayret doğrusu
yani kendisi de çalışmıyor ki. çalışmayıp uzmanla filan da evleniyorsan azcık gözü açık olacaksın. istemiyorsan öyle mesela aileye yedirmeyeceksin, aile apartmanına gitmeyeceksin. yıkacaksın ortalığı ya da baştan had bildireceksin.

hadi eskiden 18-20 yaşında oluyordu uzman eşleri, çalışmıyordu da mecbur kalıyordu, o zamanlar boşanmak da daha zordu vs. çekiyordu kadınlar.

30 sene geçti, yaşlar büyüdü, ama hala çalışmayan eş. bu sefer çekemiyorlar da bu sefer de psikolojik sorunlar. huzursuzluk.

hala ne anlıyorlar bu evliliklerden ben bir şey anlamış değilim.

Sıkıntılı bir süreç , siz taşınsanız bile eşiniz ailesiyle kazancını paylaşmaya devam edecektir. Sağlık olur hastalık olur , avukatlık durum olur yardım edilir bakılır bunu her evlat yapmalı ama devamlı hesap vermek neyi nereye harcadın diye kontrol etmek terbiyesizlik. Sizin ordan taşınmanız değil konu aslında eşiniz kendine çeki düzen verip düzgün bir şekilde ailesine izah etmesi gerekiyor. Siz çirkef davranırsanız zaten aile sizi hiçe sayar. Böyle davranışlarla kimseyi yumuşatmazsınız.. eşinizin düşünceleri kafa yapısı bu demek ki eğer sesini çıkarmıyorsa yapacak bir şey yok siz böyle bir durumda neden gebelik istediniz ki çok zora sokmuşsunuz kendinizi bu durumda bir de boşanıp tek başına çocuk bakmakta hiç kolay olucağını sanmıyorum..

Beni ne guzel anlattınız. Bakıcı... o kadr doğru ki
Taşınmak istememesi ve anne babam yaşlı diye belirtmesinden bu sonuç çıkıyor. Sizi de ikna etmiş bir şekilde demek ki. Ve ailesiyle şimdiden yüz göz olmuşsunuz. Çocuk olduğunda her şey daha da sarpa saracak hiç hükmünüz olmayacak falan.. Zor bir durum..

O halde nasıl korunacagim geri çekilme yok diyorsunuz ertesi hapı yok diyorsunuz gidip de tüpleri baglatacak değilim. Sonuçta belirli bir zamandan sonra tabikide ben de anne olmak isteyecektim sadece henüz çok erkendi. Ayrıca neden bu kadar çok takildinjz bu çocuk mevzusuna emin olun ki burdaki tek sorun çocuk değil ben çocuğuma da bakarım o sorun değil. Bu ülkede tek başına kalıp da çocuğuna bakan binlerce kadın var. Elim ayağım tutuyor şükür çalışır bakarım her türlü. Benim tek sorunum kocam.
Cehaletiniz halis mi?

O halde nasıl korunacagim geri çekilme yok diyorsunuz ertesi hapı yok diyorsunuz gidip de tüpleri baglatacak değilim. Sonuçta belirli bir zamandan sonra tabikide ben de anne olmak isteyecektim sadece henüz çok erkendi. Ayrıca neden bu kadar çok takildinjz bu çocuk mevzusuna emin olun ki burdaki tek sorun çocuk değil ben çocuğuma da bakarım o sorun değil. Bu ülkede tek başına kalıp da çocuğuna bakan binlerce kadın var. Elim ayağım tutuyor şükür çalışır bakarım her türlü. Benim tek sorunum kocam.
Ne demek nasıl korunacağım kaç yaşına gelmişsiniz korunmadan bir habersiniz ?
Çocuğa bakarım diyorsunuz da çocuk doğsun hayatiniz nasıl değişecek dünya kaç bucak olur bu aileyle görürsünüz. 🙄

Evlenirken aklınız neredeydi. Belli değilmiydi o eve göre eşya almadınız mı? Daha 1 yıl olmadan hemen çocuk yapmışsınız çocuk doğsun onun bahanesiyle ayrılmazsınız. Ne yaparsanız yapın o evde yaşayacaksınız, baştan kabul etmeyecektiniz.

Hanimefendinin kalacak yeri var. Begenmeyebilir, bu onun sorunu. Konteyner evi yikilan ve kalacak yeri olmayanlar icin. Verdiginiz akil akil alir gibi degil.
Haklısınız erdemli bir davranış değil. Ama deprem bölgesindeki konteynar kentlerin yarısı bu şekilde dolu.

Paşanın başka isteği varmıymış? E siz böyle doğurup durursunuz nasıl olacak. Evlenmeden önce konuşmadiniz mi? Bari siz doğum kontrol hapı kullansaydınız
Kullandım fakat yanlış şekilde kullanmışım tamamen bilgisizligimden

Back