- 17 Temmuz 2021
- 6.845
- 22.308
- 298
Tek yolu bu başka da o adam o evden çıkmaz , kararlı olacaksın ama iki güzel lafla kanacaksan hiç böyle biseye kalkışma, 2. Sefer dönersen o eve daha da çıkamazsınÖyle yapacagim
7 ay önce buranın durumu çok kötüydü bütün evler yıkılmıştı. Çoğu ev bile ağır hasarlı ev bulamadik mecbur kaldık. Şimdi arıyorum tokiler yeni verilmeye başladı ama henüz kiralik bulamadimKendiniz inandınız mı bu söylediğinize? Kavga ede ede, söylene söylene oturacaksınız o evde çünkü başka olasılık yok. Bana göre var da size göre yok. Korunurken değil bile isteye hamile kalmışsınız. Siz, kocamın parası bizim paramız diye atar gider yapın yine ama asıl eşinizin ne dediği ne düşündüğü önemli. Sebzelerine meyvelerine kadar alıp telefon faturalarını bile ödüyormuş eşiniz. Ev vermişler karşılığında da masrafları karşılanıyor. Evi başkasına kiraya verseler kirasıyla geçinirlerdi değil mi? Siz de evlendik sanıyorsunuz. Ev konusunda diretseydiniz, ya ev tutarız ya da evlenmeyiz deseydiniz bunlar başınıza gelmezdi.
Korunurken oldu. Yeni evliyken ben neden çocuk yapayım üstelik oturup ders çalışıyordum ve geleceğe dair planlarım varken. cocuk yapmak aklimdan bilr gecmiyordu. Adetim gecikince test yaptım dünyam başıma yıkıldı resmenKorunurken oldu yazilmasin artik bu sitede yahu
Dogru korunurken mumkun degil cunku
Sirf elestiri almamak icin korunuyorduk denmesin
Ben gidersem döneceğimi sanmıyorum.. Bence Ben giderim eşim de anasının babasının dizinin dibinde oturur.Tek yolu bu başka da o adam o evden çıkmaz , kararlı olacaksın ama iki güzel lafla kanacaksan hiç böyle biseye kalkışma, 2. Sefer dönersen o eve daha da çıkamazsın
Korunma yönteminiz geri çekilmeydi diye tahmin ediyorum çünkü bu sitede korunup hamile kaldım diyen kadınların %90ı bu yöntemle korunduğunu zannediyor fakat geri çekilme bir korunma yöntemi değilKorunurken oldu. Yeni evliyken ben neden çocuk yapayım üstelik oturup ders çalışıyordum ve geleceğe dair planlarım varken. cocuk yapmak aklimdan bilr gecmiyordu. Adetim gecikince test yaptım dünyam başıma yıkıldı resmen
Git lütfen kendine yazık etme , eşin eninde sonunda o evi tutacak, tutmazsa boşan gitsin ömrünü tüketme, olan kadınlara oluyor, eşinle o evde sabır taşına dönersinBen gidersem döneceğimi sanmıyorum.. Bence Ben giderim eşim de anasının babasının dizinin dibinde oturur.
Afedersiniz nasil korunuyordunuz?Korunurken oldu. Yeni evliyken ben neden çocuk yapayım üstelik oturup ders çalışıyordum ve geleceğe dair planlarım varken. cocuk yapmak aklimdan bilr gecmiyordu. Adetim gecikince test yaptım dünyam başıma yıkıldı resmen
Hanimefendi, benim de umrum değil zaten, hakkimi kullanip düşündüğümü söyledim:)Allah aşkına sizin gibiler yorum yapmasın. Zaten hassas bir dönemdeyim. Neden insanları kırıyorsunuz. Gerçekten de bu yorumunuzu hiç ihtiyacım yok bundan emin olabilirsiniz.
Korunurken oldu. Yeni evliyken ben neden çocuk yapayım üstelik oturup ders çalışıyordum ve geleceğe dair planlarım varken. cocuk yapmak aklimdan bilr gecmiyordu. Adetim gecikince test yaptım dünyam başıma yıkıldı resmen
Hayır geri çekilme değil kesinlikle o aklımdan bile geçmedi. Ertesi gün hapı kullandım ismi ellaKorunma yönteminiz geri çekilmeydi diye tahmin ediyorum çünkü bu sitede korunup hamile kaldım diyen kadınların %90ı bu yöntemle korunduğunu zannediyor fakat geri çekilme bir korunma yöntemi değil
Bak yerinde olsam kavga dövüş çıkarım bir şekilde o evden , eşin mecbur kalsın o evi taşımaya, boşanacağını belirt ve bu konuda sakın blöf yapma kararlı dur , eninde sonunda mecbur kalacak, evi ayırdıktan sonra da es ailesine mesafe koy kafan rahat etsin , valla yapan yapıyor bir şekilde biraz dişli olman lazım, hemen hamile kalmasaydın eşin daha çok korkardı evliliği biteceği için, bu yüzden diyoruz hemen çocuk yapmayın diye , adam suanda seni mecbur görüyor biraz güçlü olsan eşşek gibi peşinden gelecekti...
Dik dur ve kararlı ol , zamanla o da vazgeçecek , mecbur kalacak , asla katlanma
ertesi gün hapı da bir korunma yöntemi değildir. siz her eşinizle birlikte olduğunuzda ertesi gün hapı mı aldınız yani düzenli kullandığınız bir korunma yöntemi yokmuş yani korunmuyormuşsunuz öğrenmiş oldukHayır geri çekilme değil kesinlikle o aklımdan bile geçmedi. Ertesi gün hapı kullandım ismi ella
Hayır geri çekilme değil kesinlikle o aklımdan bile geçmedi. Ertesi gün hapı kullandım ismi ella
O halde nasıl korunacagim geri çekilme yok diyorsunuz ertesi hapı yok diyorsunuz gidip de tüpleri baglatacak değilim. Sonuçta belirli bir zamandan sonra tabikide ben de anne olmak isteyecektim sadece henüz çok erkendi. Ayrıca neden bu kadar çok takildinjz bu çocuk mevzusuna emin olun ki burdaki tek sorun çocuk değil ben çocuğuma da bakarım o sorun değil. Bu ülkede tek başına kalıp da çocuğuna bakan binlerce kadın var. Elim ayağım tutuyor şükür çalışır bakarım her türlü. Benim tek sorunum kocam.ertesi gün hapı da bir korunma yöntemi değildir. siz her eşinizle birlikte olduğunuzda ertesi gün hapı mı aldınız yani düzenli kullandığınız bir korunma yöntemi yokmuş yani korunmuyormuşsunuz öğrenmiş olduk
Ben sadece böyle bir hayata kendisini mahkum etmek zorunda olmadığını söyledim, haaa kalıp kahır çekmekte bir seçenek ama size şu konuda katılıyorum en baştan belliyken hersey neden böyle bir evlilik , Konu sahibi kurnazlık edeyim derken fena kandırılmış, ama ayrılmak, gitmek de bir tercih , ben blöf yap demedim gerçekten git eğer seviyorsa mecbur ev tutup bir düzen kuracak ama ailesi daha önemli ise bu evlilik bitmeli zaten , anlatmak istediğim hala dönüşü var bu kötü evliliğin...Adam niye mecbur kalsın ? Gerçekten meraktan soruyorum. Bir ilişkide 2 tarafta en baştan hayat görüşünü ve isteklerini paylaşmıyor mu ? Bu tür bir blöfü veya tehdidi bir adam kadına yapsa onu da destekleyecek misiniz ?
Anasının son çocuğu ya hani. Üstüne titriyorlar anası oğluşum diye sesleniyor. Ben utanıyorum artıkSu agzi daha ana memesinde, olgunlasmamis adamlari alip koca, baba yapmayin ya. Bunlar urememeli net!!
Ablacım ya. Madem aile yapınız böyle neden daha dikkatli davranmıyorsunuz. Mesleğiniz var mı ?Hayır sanmıyorum. Yanımdaymış gibi görünürler ama olmazlar. Benim bu hayatta Allah tan başka kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?