- 16 Haziran 2011
- 14.990
- 63.427
- 798
Eğer bize bu kadr çok karismasalardi ya da hesabımıza kitabimiza karismasalardi gerçekten burda kalmayı bende en azından eşim için kabullenirdim. Onun için bu fedakarlığı yapardım. Benim için evimin huzuru her şeyden daha önemli. Ama bıktım onların bu davranışlarından. Kocam kullanılıyor haberi yok. İki dairenin faturalarındn tutun her şeyine kadr kocam öder. Ha öderiz o sorun degl. Tek istediğim bize karismamalari. Henüz düğünden kalan borçlarımızi bile kapatmadık veortada bir bebek var kendimizi toparlayacagimiza sürekli dibe batiyoruz. Sizce hangi baba oğlunun çok zor durumda olduğunu bildiği halde ondan umre parası alıp da umreye gider. Hangi vicdan bunu kabul eder
2 dairenin faturaları, 1 daire için ödemeniz gereken kira bedelinin yanında çok küçük bir rakam olsa gerek; öyle değil mi ?
Sizin durumunuz daha ziyade "hele bir kendime yer edeyim, sonra gör bak neler ederim vb" gibi duruyor.
Evlenene kadar müstakil evin alt katında oturmakta sorun yok, evlenir evlenmez biraz birikim veya borçları ödemek için el ele verip çalışmak yerine hemen bebek müjdesi.