Kocam hiç çalışmamış ve iş aramıyor

Siz onu işe alır mısınız

100 kişilik işe alım yapacak olsam 99 kişi belli olsa bir de 46 yaşında 23-24 yaşında en son çalışmış birisi gelse işe almam

99 kişiye 100 kişilik çalışın o parayı da paylaştıralım der yine almam onu

Ben de işte bu kafayla evlendim. Bir şekilde geçinir gideriz dedim. Ama içimize işlemiş şeyler var, nesillerdir, hortluyor arada içimden.

Aklın yolu bir valla ben Bi hata göremedim. İlla erkek mi çalışacak. Yurtdışında bu ev erkekliği çok yaygın duyuyorum kimin kariyeri daha fazlaysa o çalışabilir diğeri de çocuk bakımı yapabilir ne var ki bunda. Ne mühendisisiniz buarada :)

Evet. Cinsiyet rolu diye bir kavram yok cunku. Makine. Siz?

En mantıklı olanı bu
Çok zekice

Ben de işte bu kafayla evlendim. Bir şekilde geçinir gideriz dedim. Ama içimize işlemiş şeyler var, nesillerdir, hortluyor arada içimden.
Ya paranız varsa aile geçindirecek kadar neden takıyorsunuz milleti. Millet konuşur Bi köşede, ayrılır siz mutsuz olursunuz kimseye bişi olmaz. Benim mühendis arkadasım var karısı doktor çocuk olunca çocuk işi bırakıp çocuğa bakmak istiyo çünkü kadının kazancı daha iyi. Tek sorum şu eşiniz sizi seviyor mu çalışmadığı takdirde evin ve çocuğun sorumluluğunu alır mı

Eşim beni çok seviyordu, büyük aşk yaşadık, şu anda dev kavgalı olduğumuz için aramız buz gibi bilmiyorum hala seviyor mu... eşim iyi bir baba olur, evin sorumluluğunu beceremez ama bir şeyler yapar.

Eşim beni çok seviyordu, büyük aşk yaşadık, şu anda dev kavgalı olduğumuz için aramız buz gibi bilmiyorum hala seviyor mu... eşim iyi bir baba olur, evin sorumluluğunu beceremez ama bir şeyler yapar.
Aranız düzelir bence iş konusunu açmayın artık. Ev işlerini yapmak zorunda hem çalışıp hem yapamazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çocuk istiyorsanız da çok bekletmeyin hemen olmuyo ki

Aranız düzelir bence iş konusunu açmayın artık. Ev işlerini yapmak zorunda hem çalışıp hem yapamazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çocuk istiyorsanız da çok bekletmeyin hemen olmuyo ki
çocuk konusunda tüp bebek deneyeceğiz sonbaharda diye konuşmuştuk.

Ask oyle 2 tartismayla bitmez. Hem kendinize hem esinize ozel alan birakin. Pandemi doneminde surekli dip dipe olmak, evden calismak ve bu psikoloji cogu iliskiyi etkiledi. Kafadan kurmak, kucuk problemleri buyutmek, kivilcimdan yangin cikarmak vs olur oyle seyler.

Biraz bireysellige yonelin, araniz duzelir. Is mevzusunu da cok ustelemeyin. Biktirir. Nacizane.

46 yaşına gelmiş bir adam, vaktinde mühendislik eğitimi almış demek ki üniversite okuyacak bitirecek bir kafaya sahip ama çalışmıyor tecrübesiz. Muhtemelen ailesine güvendi, maaşla çalışmak istemedi ve tecrübesizken iş kurmaya atıldı, sonra olmadı sonra da gururuna yediremedi iş aramadı.
Acaba her şeyini evlenene kadar hep annesi babası mı yaptı? Benim bir arkadaşım var 28 yaşında ve çalışmıyor. Çocuğun her şeyini küçüklükten beri hep ailesi yaptı. Aman o bilmez o yapamaz diye diye üstüne tişörtünü bile annesi aldı hep, hala da öyle. Kazık kadar adam oldu hala evde oturuyor ve pasif, özgüvensiz biri haline geldi.

Hamile kal sonra ayrıl bari. Bu adam yerine çocuğunuza maddi/manevi yatırım yaparsınız. Bu tavsiyeyi verdiğime inanamıyorum

O yaşta, libido , aşk ihtiyacı, çocuk özlemi ön plana gelmiş. Çocuğa kendiniz bakabileceseniz, çocuk yapıp boşanın derim.
Evet, geç kaldım bir çok şeye, ve gerçekten eşime çok aşık oldum. Eğer 25 yaşında tanışsaydık, halini görür ayrılırdım, başkasını bulurum derdim. Ama bu yaşımda yapamadım, aşkı bulmak çok zor oldu benim için

Kendisi 46 yaşında, ve evet hayatının çoğu zamanında hiç para kazanmamış. Bir tek ilk mezun olduğu yıllarda çalışmış
valla ilk.42 yaşındayım demeseniz 20lerinde ergen bir adam sanirdim
Bu yasa nasil gelmiş valla tam bir asalak. Keske iyice tartip evlenseydiniz 3.5 yilda tanıyamadınız demek ki...
eee tamam o zaman Avrupaya gidin eşiniz evle ilgilensin siz is bulun calisin Avrupada imkanlar daha iyi calismasaniz bile yardim alinabiliyor
Cocuga da o bakar evde
Birkac arkadas da yazmis benim de ilk aklima gelen bu oldu
Ev isi yapmaz demeyin o zaman bu adam ne işe yarar derim valla
Zeki olmak degil o zekayi kullanabilmektir önemli olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…