- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi bir_fincan_kahve
-
Evet, bana iş aramakla ilgili sözleri var, onları tutmayacağını hissediyorum, o yüzden kavga ediyoruz. 2020nin sonuna kadar hayatını raya oturtacağını söylemişti, şu anda bu sözüyle ilgili bir aksiyon göremediğim için kavga ediyoruz sürekli.
Ben de işte bu kafayla evlendim. Bir şekilde geçinir gideriz dedim. Ama içimize işlemiş şeyler var, nesillerdir, hortluyor arada içimden.Ben de mühendisim az çok piyasayı biliyorum 46 yaşında 0 tecrübeli Bi mühendisi kimse işe almaz geçmiş olsun o konuda. Ama eğer sizin geliriniz iyiyse çocuk yapın eşiniz çocuğa baksın ev yemek işleriyle ilgilensin. Ev erkeği olsun. Kadın çalışmayınca oluyo da erkek çalışmayınca neden olmasın ki. Seviyor seviliyorsanız ve eşiniz ev işlerini ve çocuk bakımını üstleniyorsa neden olmasın :)
Aklın yolu bir valla ben Bi hata göremedim. İlla erkek mi çalışacak. Yurtdışında bu ev erkekliği çok yaygın duyuyorum kimin kariyeri daha fazlaysa o çalışabilir diğeri de çocuk bakımı yapabilir ne var ki bunda. Ne mühendisisiniz buarada :)Ben sizi anlayabiliyorum bu anlamda. Aramizda cok yas farki yok. Insan calisirken, kariyer yaparken karsisina birileri cikmayabiliyor, vakti olmayabiliyor. Ben bu evliligi bir hata olarak gormuyorum, asik olmussunuz cunku. Ask kolay bulunan bir sey degil. Yanlis yaptiginizi dusunmeyin. Su saat itibariyle ask'tan ote biraz mantikla yaklasmaniz gerekecek sadece. Malum yas ve dogurganlik. Kuzenim de sizin gibiydi. Simdi oglusuyla harika bir hayati var. Ex eniste de sorumluluk sahibi bir baba, her ne kadar issiz gucsuz olsa da. Kuzenim mutlu. Siz de mutlu olursunuz. Cok buyuk sikinti yok burada.
Allymcbeal yukarida yazmis, kendisine katiliyorum. Ben de muhendisim bu arada. Kafalar ayni calisiyor, sasmaz.
Aklın yolu bir valla ben Bi hata göremedim. İlla erkek mi çalışacak. Yurtdışında bu ev erkekliği çok yaygın duyuyorum kimin kariyeri daha fazlaysa o çalışabilir diğeri de çocuk bakımı yapabilir ne var ki bunda. Ne mühendisisiniz buarada :)
En mantıklı olanı buBen olsam ne yapardim onu soyleyeyim, yasim 42, elde muhendis bir es var (demek ki az cok zeki bir adam), cocuk istiyorum, maddi durumum esimi amerika'ya yollayacak kadar iyi, kuvvetle muhtemel bir kariyerim var.
Hamile kalir, cocugumu dunyaya getirir, adami bosarim. Cocugumla mis gibi yasarim.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Ya paranız varsa aile geçindirecek kadar neden takıyorsunuz milleti. Millet konuşur Bi köşede, ayrılır siz mutsuz olursunuz kimseye bişi olmaz. Benim mühendis arkadasım var karısı doktor çocuk olunca çocuk işi bırakıp çocuğa bakmak istiyo çünkü kadının kazancı daha iyi. Tek sorum şu eşiniz sizi seviyor mu çalışmadığı takdirde evin ve çocuğun sorumluluğunu alır mıBen de işte bu kafayla evlendim. Bir şekilde geçinir gideriz dedim. Ama içimize işlemiş şeyler var, nesillerdir, hortluyor arada içimden.
Elektronik yakınmışız :) kim ne der demeyi bıraksak çok mutlu hayatlarımız olurEvet. Cinsiyet rolu diye bir kavram yok cunku. Makine. Siz?
Eşim beni çok seviyordu, büyük aşk yaşadık, şu anda dev kavgalı olduğumuz için aramız buz gibiYa paranız varsa aile geçindirecek kadar neden takıyorsunuz milleti. Millet konuşur Bi köşede, ayrılır siz mutsuz olursunuz kimseye bişi olmaz. Benim mühendis arkadasım var karısı doktor çocuk olunca çocuk işi bırakıp çocuğa bakmak istiyo çünkü kadının kazancı daha iyi. Tek sorum şu eşiniz sizi seviyor mu çalışmadığı takdirde evin ve çocuğun sorumluluğunu alır mı
Aranız düzelir bence iş konusunu açmayın artık. Ev işlerini yapmak zorunda hem çalışıp hem yapamazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çocuk istiyorsanız da çok bekletmeyin hemen olmuyo kiEşim beni çok seviyordu, büyük aşk yaşadık, şu anda dev kavgalı olduğumuz için aramız buz gibibilmiyorum hala seviyor mu... eşim iyi bir baba olur, evin sorumluluğunu beceremez ama bir şeyler yapar.
çocuk konusunda tüp bebek deneyeceğiz sonbaharda diye konuşmuştuk.Aranız düzelir bence iş konusunu açmayın artık. Ev işlerini yapmak zorunda hem çalışıp hem yapamazsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çocuk istiyorsanız da çok bekletmeyin hemen olmuyo ki
Merhaba, o kadar dertliyim ki, buraya yazıp rahatlamak, sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle 3.5 yıl önce tanıştık, sevgili olduk. O zamanlar amerikaya gidip iş kuracaktı, onun heyecanı vardı. Netekim, tanıştıktan 6 ay sonra gitti, ama uçak biletini bile ben aldım, parası yoktu. Orada iş yapacağı insanla da hiç işler yoluNda gitmedi, 5 ay sonra döndü. Hala Amerikaya gitmesinin sebebi olan konu ile ilgili kendi kendine çalışıyor. 3.5 senedir herhangi bir işe girmeye uğraşmadı (eğitimi çok iyi, mühendis olmasına rağmen). Aslına bakarsanız hayatının hemen hemen hiç bir kısmında çalışmamış, eskiden ailesinin durumu iyiymiş, hala da onlardan destek alıyor. Biz 5 ay önce evlendik, ben hata mı yaptım, bu insanla birlikte olarak. Hiç çalışmadığı hiç bir gidere ortak olmadığı gibi benden de aralıklarla paralar aldı, ailesinden alamadığı zaman. 42 yaşındayım, evlenip çocuk sahibi olmayı çok istedim, kocama da çok aşık oldum, ama şimdi diyorumki hata mı yaptım. Ayrılıp başkasıyla tanışıp çocuk sahibi olma imkanım yok bence. Sürekli kavga ediyoruz bu dengesizliklerden ötürü, ben de bayağı geçiriyorum lafları, saygı kalmadı.
Evet, geç kaldım bir çok şeye, ve gerçekten eşime çok aşık oldum. Eğer 25 yaşında tanışsaydık, halini görür ayrılırdım, başkasını bulurum derdim. Ama bu yaşımda yapamadım, aşkı bulmak çok zor oldu benim içinO yaşta, libido , aşk ihtiyacı, çocuk özlemi ön plana gelmiş. Çocuğa kendiniz bakabileceseniz, çocuk yapıp boşanın derim.
valla ilk.42 yaşındayım demeseniz 20lerinde ergen bir adam sanirdimKendisi 46 yaşında, ve evet hayatının çoğu zamanında hiç para kazanmamış. Bir tek ilk mezun olduğu yıllarda çalışmış
eee tamam o zaman Avrupaya gidin eşiniz evle ilgilensin siz is bulun calisin Avrupada imkanlar daha iyi calismasaniz bile yardim alinabiliyorEşim çok zeki, dediğiniz gibi. Aynı zamanda çifte vatandaşlığı var bir avrupa ülkesinden. Mantıklı olan sabredip çocuk sahibi olmaya çalışmam gibi geliyor, ama koronadan ötürü sürekli birlikte vakit geçirmekten, kavgalardan boşanma aşamasına geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?