• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hiç çalışmamış ve iş aramıyor

eger illaki çocuk ıstıyorsanız hamile kalıp doğurun, sonra boşanın. tabıkı tek basına çocuk büyütmek çok zor , çocuk ıcın de bu çok zor elbet ama yasınız gereği bu kocadan bosanıp bırını bulup hamile kalmanız çok mümkün gorunmuyor.
çocuk trenını kaçırmış olursunuz. hatta bu yasta bıle hamıle kalma olasılığınız da düşükken.
Cocuk olmasa da olur diyorsanız tabiki en dogrusu hıc cocuk yapmamanız.
adamdan çalışmasını tabiki beklemeyin bu yasına kadar calısmamıs

pearlpearl pearlpearl
30 yas üstü olunca bekarken de evlat edinilebilir ama 40a kadar. Çocukla ebeveyn arasi en fazla 40 yas olabilir yani konu sahibi arkadas 2 yaşında bir cocuk evlat edinebilir.
Bence 40ina kadar beklemekle hata etmiş hele ki 3.5 sene bosuna sabretmis o zaman hamile kalma ihtimali daha fazlaymis.
Şu kkda olmayanı oldurmaya calisan hemcinslerimi görünce üzülüyorum

pearlpearl pearlpearl
30 yas üstü olunca bekarken de evlat edinilebilir ama 40a kadar. Çocukla ebeveyn arasi en fazla 40 yas olabilir yani konu sahibi arkadas 2 yaşında bir cocuk evlat edinebilir.
Bence 40ina kadar beklemekle hata etmiş hele ki 3.5 sene bosuna sabretmis o zaman hamile kalma ihtimali daha fazlaymis.
Şu kkda olmayanı oldurmaya calisan hemcinslerimi görünce üzülüyorum
Anladım, teşekkür ederim. Evet ben de üzülüyorum ve çok şaşırıyorum bazen. Sonra burada bize anlattıklarını biliyoruz, işin arka yüzü çok farklıdır belki diyorum mantıklı bir yanını aramaya çalışıyorum 🤷🏻‍♀️

Anladım, teşekkür ederim. Evet ben de üzülüyorum ve çok şaşırıyorum bazen. Sonra burada bize anlattıklarını biliyoruz, işin arka yüzü çok farklıdır belki diyorum mantıklı bir yanını aramaya çalışıyorum 🤷🏻‍♀️
Işte genelde dertlenerek konu aciyorlar ama adamin olumsuzluklarini yüzüne vurunca "ama aslında şöyle iyi, ama beni seviyor, ama seviyorum" diye adami savunmaya geciyorlar. Eee biz napalim o zaman dimi. En sonunda otur cek o zaman bacım diyorum.
Umarim.konu sahibi kendisi icin en uygun olan karari verir.

Eşim çok zeki, dediğiniz gibi. Aynı zamanda çifte vatandaşlığı var bir avrupa ülkesinden. Mantıklı olan sabredip çocuk sahibi olmaya çalışmam gibi geliyor, ama koronadan ötürü sürekli birlikte vakit geçirmekten, kavgalardan boşanma aşamasına geldik.
çocuk deneyip olmazsa boşanın. eşinizin ailesinin durumu iyiyse en azından çocuk o açıdan faydalanır.
kaldı ki evliliği devam eden kadınların da durumu ortada hepsi aldatılma, sorumsuzlukla başetmeye çalışıyor. çocuklarına sahip çıkıp namusuyla yuvasına sahip çıkan erkek sayısı çok az.
eğer imkanınız varsa çocuk için her yolu deneyin

😊 teşekkürler.
yani çocuk meselesi olmasa hiç evlenmezdim zaten. Bir de bu yaşıma kadar hiç uzun süreli ilişkim olmadı, eşime çok aşık oldum. O sıralarda bir sürü vaatleri vardı, şimdi görüyorumki hepsi hayalmiş
Birde çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz hala? Artık kocanız evde çocuk bakar siz de çalışıp onlara bakarsınız 🙄

Eşim çok zeki, dediğiniz gibi. Aynı zamanda çifte vatandaşlığı var bir avrupa ülkesinden. Mantıklı olan sabredip çocuk sahibi olmaya çalışmam gibi geliyor, ama koronadan ötürü sürekli birlikte vakit geçirmekten, kavgalardan boşanma aşamasına geldik.

Boyle bir babayi mi layık gördünüz çocugunuza??

Türk babalarının en iyisi bile sorumsuzluklari yuzünden çocuklarini illa ki ihmal ederler, mutlusuz cocukluklarim sebepleri buyuk oranda "baba" figürlerinin yanlisligidir.Siz de masallah kötülerin de kotusunu bulmussunuz israrlar bir veya birkac masumun günahina girmeye calisiyorsunuz.

Yazik , etmeyin, eylemeyin

46 yaşında ortalama bir gelir duzeyini sabitleyememis "zeka" ne işe yariyormus bi sorarmisiniz kendisine?

Adam sizden kendini hiç saklamamış, ben buyum demiş siz de kabul etmişsiniz. İnsan evlenirken ileriki zamanları da düşünür, düşünmeyenler genelde çok erken yaşlarda başında kavak yelleri esenlerdir. Onlar da büyüdükçe akılları başlarına gelir. Sanırım ilerleyen yaşla panik olarak sağlıksız bir karar vermişsiniz. Allah yardımcınız olsun. 2020 de bitse 2030a da gelsek bu adam hiç çalışmayacak üzgünüm, bundan sonrasına öncesinde olduğu gibi siz karar vereceksiniz.

Back