- 13 Mayıs 2020
- 1.051
- 4.356
- 53
- Konu Sahibi bir_fincan_kahve
-
Koruyucu annelik yapabilirsiniz ..teşekkürler.
yani çocuk meselesi olmasa hiç evlenmezdim zaten. Bir de bu yaşıma kadar hiç uzun süreli ilişkim olmadı, eşime çok aşık oldum. O sıralarda bir sürü vaatleri vardı, şimdi görüyorumki hepsi hayalmiş
Çünkü bu aralar çok kavga ediyoruz... bu iş konusu yüzünden46 yasında ve hiç çalışmamış. Siz bunu bile bile evlendiyseniz geçmişler olsun . Şu saatten sonra bu adamın çalışma ihtimalini ben çok düşük görüyorum açıkçası .
Ayrıca adamı böyle kabullenip evlenmişsiniz sonradan niye laf sayip döküyorsunuz ?
Ama bu iş konusunu bilerek evlendinizÇünkü bu aralar çok kavga ediyoruz... bu iş konusu yüzünden
Evet, bana iş aramakla ilgili sözleri var, onları tutmayacağını hissediyorum, o yüzden kavga ediyoruz. 2020nin sonuna kadar hayatını raya oturtacağını söylemişti, şu anda bu sözüyle ilgili bir aksiyon göremediğim için kavga ediyoruz sürekli.Ama bu iş konusunu bilerek evlendiniz
Ben de kendime inanamıyorumŞaşkınlığımı gizleyemiyorum sevgili ayşe nasil kurtulur. Cocuk sahibi olma isteginize saygi duyuyorum. Ama bu yasa kadar bekleyip kimlere kimlere hayir diyip cok daha fazla secici davranip boyle bir asalak ile evlenmenize şaşıyorum.
Madem öyle hiç sesinizi çıkarmadan bekleyin 2020 nin sonuna kadar . Ona da bunu söyleyin . Sana 5 ay müddet. Sonra ben yokum diye . Bakalim tutuşup bir şeyler yapacak miEvet, bana iş aramakla ilgili sözleri var, onları tutmayacağını hissediyorum, o yüzden kavga ediyoruz. 2020nin sonuna kadar hayatını raya oturtacağını söylemişti, şu anda bu sözüyle ilgili bir aksiyon göremediğim için kavga ediyoruz sürekli.
Eşim çok zeki, dediğiniz gibi. Aynı zamanda çifte vatandaşlığı var bir avrupa ülkesinden. Mantıklı olan sabredip çocuk sahibi olmaya çalışmam gibi geliyor, ama koronadan ötürü sürekli birlikte vakit geçirmekten, kavgalardan boşanma aşamasına geldik.Ben olsam ne yapardim onu soyleyeyim, yasim 42, elde muhendis bir es var (demek ki az cok zeki bir adam), cocuk istiyorum, maddi durumum esimi amerika'ya yollayacak kadar iyi, kuvvetle muhtemel bir kariyerim var.
Hamile kalir, cocugumu dunyaya getirir, adami bosarim. Cocugumla mis gibi yasarim.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Boylesi de hiç cikmasaydi keskeBen de kendime inanamıyorumama bu yaşa kadar inanın karşıma çok fazla insan çıkmadı
Eşim çok zeki, dediğiniz gibi. Aynı zamanda çifte vatandaşlığı var bir avrupa ülkesinden. Mantıklı olan sabredip çocuk sahibi olmaya çalışmam gibi geliyor, ama koronadan ötürü sürekli birlikte vakit geçirmekten, kavgalardan boşanma aşamasına geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?