- 23 Şubat 2017
- 1.887
- 5.464
- 158
- Konu Sahibi bir_fincan_kahve
-
Merhaba, o kadar dertliyim ki, buraya yazıp rahatlamak, sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle 3.5 yıl önce tanıştık, sevgili olduk. O zamanlar amerikaya gidip iş kuracaktı, onun heyecanı vardı. Netekim, tanıştıktan 6 ay sonra gitti, ama uçak biletini bile ben aldım, parası yoktu. Orada iş yapacağı insanla da hiç işler yoluNda gitmedi, 5 ay sonra döndü. Hala Amerikaya gitmesinin sebebi olan konu ile ilgili kendi kendine çalışıyor. 3.5 senedir herhangi bir işe girmeye uğraşmadı (eğitimi çok iyi, mühendis olmasına rağmen). Aslına bakarsanız hayatının hemen hemen hiç bir kısmında çalışmamış, eskiden ailesinin durumu iyiymiş, hala da onlardan destek alıyor. Biz 5 ay önce evlendik, ben hata mı yaptım, bu insanla birlikte olarak. Hiç çalışmadığı hiç bir gidere ortak olmadığı gibi benden de aralıklarla paralar aldı, ailesinden alamadığı zaman. 42 yaşındayım, evlenip çocuk sahibi olmayı çok istedim, kocama da çok aşık oldum, ama şimdi diyorumki hata mı yaptım. Ayrılıp başkasıyla tanışıp çocuk sahibi olma imkanım yok bence. Sürekli kavga ediyoruz bu dengesizliklerden ötürü, ben de bayağı geçiriyorum lafları, saygı kalmadı.
Ben olsam ne yapardim onu soyleyeyim, yasim 42, elde muhendis bir es var (demek ki az cok zeki bir adam), cocuk istiyorum, maddi durumum esimi amerika'ya yollayacak kadar iyi, kuvvetle muhtemel bir kariyerim var.
Hamile kalir, cocugumu dunyaya getirir, adami bosarim. Cocugumla mis gibi yasarim.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Bu durumda olsam yapacağım tek şey hamile kalıp boşanmak olurdu. Siz Yapın diye demiyorum elbet.
Bu şekilde tamamen bencil duygularla çocuk dünyaya getirilmiş oluyor. Kadın anne olma iç güdüsünü tatmin edecek ama çocuğun ruh hali ne olacak?Sanırım sizler
Yani kızlar anne baba ayrı büyümediniz sanırım siz? Bence bu tavsiyeyi vermeyin. Benim anne baba ayrıydı, gerçekten zor.
Bu abinin hayatından bende istiyorum . ..Kendisi 46 yaşında, ve evet hayatının çoğu zamanında hiç para kazanmamış. Bir tek ilk mezun olduğu yıllarda çalışmış
Muhakkak zordur. Ben tavsiye olarak değil kendi yapacağım şey olarak söyledim.Sanırım sizler
Yani kızlar anne baba ayrı büyümediniz sanırım siz? Bence bu tavsiyeyi vermeyin. Benim anne baba ayrıydı, gerçekten zor.
Aslında yaşınız da var nasıl böyle bir karar verdiniz anlamadımMerhaba, o kadar dertliyim ki, buraya yazıp rahatlamak, sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle 3.5 yıl önce tanıştık, sevgili olduk. O zamanlar amerikaya gidip iş kuracaktı, onun heyecanı vardı. Netekim, tanıştıktan 6 ay sonra gitti, ama uçak biletini bile ben aldım, parası yoktu. Orada iş yapacağı insanla da hiç işler yoluNda gitmedi, 5 ay sonra döndü. Hala Amerikaya gitmesinin sebebi olan konu ile ilgili kendi kendine çalışıyor. 3.5 senedir herhangi bir işe girmeye uğraşmadı (eğitimi çok iyi, mühendis olmasına rağmen). Aslına bakarsanız hayatının hemen hemen hiç bir kısmında çalışmamış, eskiden ailesinin durumu iyiymiş, hala da onlardan destek alıyor. Biz 5 ay önce evlendik, ben hata mı yaptım, bu insanla birlikte olarak. Hiç çalışmadığı hiç bir gidere ortak olmadığı gibi benden de aralıklarla paralar aldı, ailesinden alamadığı zaman. 42 yaşındayım, evlenip çocuk sahibi olmayı çok istedim, kocama da çok aşık oldum, ama şimdi diyorumki hata mı yaptım. Ayrılıp başkasıyla tanışıp çocuk sahibi olma imkanım yok bence. Sürekli kavga ediyoruz bu dengesizliklerden ötürü, ben de bayağı geçiriyorum lafları, saygı kalmadı.
Linç yeme pahasına yazıyorum; çocuk sahibi olmak istiyorsanız olun. Burada önemli olan nokta eşiniz iyi bir baba olacak mı? Mesleğiniz varmış zaten. Eşiniz kabul ederse siz çalışın o baksın çocuğa. En azından bir süre. Eğer boşanırsanız sizin için bir kayıp olmaz ama o noktada çocuğun psikolojisini düşünmek lazım. Baba figürü olmadan Türkiye'de çocuk büyütmek kabul edelim ki zor.Merhaba, o kadar dertliyim ki, buraya yazıp rahatlamak, sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle 3.5 yıl önce tanıştık, sevgili olduk. O zamanlar amerikaya gidip iş kuracaktı, onun heyecanı vardı. Netekim, tanıştıktan 6 ay sonra gitti, ama uçak biletini bile ben aldım, parası yoktu. Orada iş yapacağı insanla da hiç işler yoluNda gitmedi, 5 ay sonra döndü. Hala Amerikaya gitmesinin sebebi olan konu ile ilgili kendi kendine çalışıyor. 3.5 senedir herhangi bir işe girmeye uğraşmadı (eğitimi çok iyi, mühendis olmasına rağmen). Aslına bakarsanız hayatının hemen hemen hiç bir kısmında çalışmamış, eskiden ailesinin durumu iyiymiş, hala da onlardan destek alıyor. Biz 5 ay önce evlendik, ben hata mı yaptım, bu insanla birlikte olarak. Hiç çalışmadığı hiç bir gidere ortak olmadığı gibi benden de aralıklarla paralar aldı, ailesinden alamadığı zaman. 42 yaşındayım, evlenip çocuk sahibi olmayı çok istedim, kocama da çok aşık oldum, ama şimdi diyorumki hata mı yaptım. Ayrılıp başkasıyla tanışıp çocuk sahibi olma imkanım yok bence. Sürekli kavga ediyoruz bu dengesizliklerden ötürü, ben de bayağı geçiriyorum lafları, saygı kalmadı.
Ama o çocuk ne olacak? Baba sevgisinden mahrum kalacağını bile bile, sırf kendisi annelik duygusu yaşasın diye çocuk dünyaya getirmek o çocuğa çok büyük haksızlık olur. Kesinlikle boşanma kararı verdiği birisinden çocuk sahibi olunmamalı.Hamile kal boşa. Çocuğun olmuş olur
Orası öyle kesinlikle sizin gibi düşünüyorum bana kalsa koruyucu aile olsun evlatlık alsın mesela. Benim çevremde çok fazla evlatlık büyüten aile var. Ama bizim memlekette herkes kendi çocuğunu yapmak istiyor e yaş da 42 yani...Ama o çocuk ne olacak? Baba sevgisinden mahrum kalacağını bile bile, sırf kendisi annelik duygusu yaşasın diye çocuk dünyaya getirmek o çocuğa çok büyük haksızlık olur. Kesinlikle boşanma kararı verdiği birisinden çocuk sahibi olunmamalı.
saygı bittiyse sevgi de biter yakında... keşke evlenmeseydiniz. böyle keyfi evde oturan adamlara da tiltim. elin ayağın tutuyor... ararsın iş illa ki bulunur.. bir ay değil 5 ay uğraşırsın ama girersin bir yere.. çocuk yapmayın yine de naçizane tavsiyem. zaten bir çocuk sahibi olmuşsunuz bakıyorsunuz o da kocanız...Merhaba, o kadar dertliyim ki, buraya yazıp rahatlamak, sizlerden fikir almak istiyorum. Eşimle 3.5 yıl önce tanıştık, sevgili olduk. O zamanlar amerikaya gidip iş kuracaktı, onun heyecanı vardı. Netekim, tanıştıktan 6 ay sonra gitti, ama uçak biletini bile ben aldım, parası yoktu. Orada iş yapacağı insanla da hiç işler yoluNda gitmedi, 5 ay sonra döndü. Hala Amerikaya gitmesinin sebebi olan konu ile ilgili kendi kendine çalışıyor. 3.5 senedir herhangi bir işe girmeye uğraşmadı (eğitimi çok iyi, mühendis olmasına rağmen). Aslına bakarsanız hayatının hemen hemen hiç bir kısmında çalışmamış, eskiden ailesinin durumu iyiymiş, hala da onlardan destek alıyor. Biz 5 ay önce evlendik, ben hata mı yaptım, bu insanla birlikte olarak. Hiç çalışmadığı hiç bir gidere ortak olmadığı gibi benden de aralıklarla paralar aldı, ailesinden alamadığı zaman. 42 yaşındayım, evlenip çocuk sahibi olmayı çok istedim, kocama da çok aşık oldum, ama şimdi diyorumki hata mı yaptım. Ayrılıp başkasıyla tanışıp çocuk sahibi olma imkanım yok bence. Sürekli kavga ediyoruz bu dengesizliklerden ötürü, ben de bayağı geçiriyorum lafları, saygı kalmadı.
Ben de mühendisim az çok piyasayı biliyorum 46 yaşında 0 tecrübeli Bi mühendisi kimse işe almaz geçmiş olsun o konuda. Ama eğer sizin geliriniz iyiyse çocuk yapın eşiniz çocuğa baksın ev yemek işleriyle ilgilensin. Ev erkeği olsun. Kadın çalışmayınca oluyo da erkek çalışmayınca neden olmasın ki. Seviyor seviliyorsanız ve eşiniz ev işlerini ve çocuk bakımını üstleniyorsa neden olmasın :)
Aynı şeyleri düşündüm şuan bence mantıklı kocaya bakacagima çocuğuma bakar adamı boşarım düzelmez ise .Ben olsam ne yapardim onu soyleyeyim, yasim 42, elde muhendis bir es var (demek ki az cok zeki bir adam), cocuk istiyorum, maddi durumum esimi amerika'ya yollayacak kadar iyi, kuvvetle muhtemel bir kariyerim var.
Hamile kalir, cocugumu dunyaya getirir, adami bosarim. Cocugumla mis gibi yasarim.
Yatirim tavsiyesi degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?