Kocam heyecan mı arıyor ? Beni rahatsız eden şeyler var

Yazdıklarınızda elle tutulur bi şey görünmüyor doğrusu. Zihnimiz bazen çok yanıltıcı olabiliyor maalesef, özellikle de duygusal konularda. Evliliklerde yıllar geçtikçe insanlar bazen acaba heyecanımızı mı kaybettik kaygısına kapılabiliyorlar. Siz farkında olmadan bu kaygı sizi yönlendiriyor olabilir. Bu kadar huzursuz olmanızın mutlaka bir sebebi var. Evliliğinizde yoğun ve hareketli zamanlar geçirmişsiniz, belki de uzun zamandır ilk kez bu kadar sakin ilerlemeniz sizi bunları düşünmeye itmiş olabilir. Herhangi bi kaygı bozukluğunuz var mı bilmiyorum ama kendinizi bu anlamda bi gözlemleyin.

Günaydın yaptım biraz Bunları ;/ hayırdır bu serviste ne var böyle şoför sopa ile mi karşılıyor falan dedim Aslında huzursuzluğumu tam değil ama biraz belli ettim . Geçtiğimiz cuma İstanbullu gelini izledik beraber oğlumuz erken uyumuştu . Bana dddi ki senin nerelerden senaryolar uydurduğunu anladım dddi hissediyor Yani aslında kuşkularımı .

daha önce de söylediğim gibi ilgisizlik YÖK mesela cinsel hayatımızda iyi Yani bunlarda problem yok ams işte gece mide krampları ile uyuyorum yada mide krampları ile uyanıyorum mesela uykuda bir kere gülüyordu uyandırıp ne oldu ne görüyorsun rüyanda bile dedim . Yapmadığım şeyleri yaptırıyor bana düşüncelerim ..

Kız bekar ama Ciddi ilişkisi var . Ben şu an kızdan kocama yönelik değil de kocamın sanki ona karşı bir beğeni
Bir hoşlanması olduğunu hissettim . Ama ona hiç
İsim vererek bir şey demedim tabi.. sadece bu serviste ne var ki ipini koparmış gibi koşuyorsun dedim .bu gibi şeyler dedim ne olabilir ki ne bekliyorsun falan dedi tepkili bir iki kere.

Eger sadece yazdıklarınız kadarsa kuruntu evet ama başka şeyler varsa sizi bu hislere sürükleyen bende kadınların hissettiğine inananlardanım. Ya bi de bir derdim var da biraz fazla takilinca insan paranoyaklaşıyo bende öyleyim herseyden kıllanır oldum

Ya arkadasim ne hissi dogrulugu ya? Husnu kuruntun o senin.
Benim hissettigim seyler dogru olsaydi eger vay halime. Psikiyatrlar bu his konusunu bir garip degerlendiriyor. Ozel varliklari gorebiliyormusun konusabiliyormusun. Cevabin hayirsaa nasil kadin hissedecek diyorlR. Bence hic kafani takma. Alarm calinca hizli kalkiyormus da servisde herkesi saymis o kizi saymamista. Icini ferah tut. Birseyi 40kere soylersen olur mus. Ben sana kör ol demiyorum ama en azindan takip et. Bos oldugunu dusunmesin.

Yazdıklarımdan fazlası Yok ama tabi
Ki düşüncelerim bazen inanılmaz bir hal alıyor bazen kendi
Düşündüğümü olmuş gibi hissediyorum çok
Düşünüyorum çünkü .kendimi bu düşünceden sıyırlamalıyım bunu
Biliyorum .yoksa kafayı yiyeceğim

Sağol sanırım kafamı böyle şeyler düşünmek yerine olumlu şeylere yönlendirmem gerekiyor ..çok aşırı kıskanç biri de değilim halbuki .

Sizinle aynı duyguları birebir yaşadım ve kendim yazmış gibi okuyorum..Bizde işe koşturma falan yoktu ama o kıza fazla sert davrandığını öğrendim bunu bile dert ettim çünkü normalde kadınlara karşı çok naziktir fıtratı öyle..
Ben de 10 yıllık evlilikte ilk kez bu hissi yaşadım aynı sizin gibi tek taraflı hoşlantı olduğunu düşündüm ve sonra kendine gelip arasına mesafe koyup sert olmaya çalıştı gibi geliyor.
Belki hislerim doğruydu, belki de sırf kızı çocukluğumdan beri çok beğendiğim bir yakınıma aşırı benzettiğim için eşimin de onu benim gözümle gördüğünü sandım hiç bilmiyorum..
Aynı mide krampları, uykusuzluklar..Ama asla renk vermedim , krizi yönetmeyi başardığımı düşünüyorum, ona uzunca bir mektup yazdım bu iş ilişkisi bize göre değil, taviz tavizi getirir gibisinden..Sevgimi ifade ettim ufak tefek sitemler..Zaten olmuyor böyle diyip işten çıkardı ama işte neyin ne olduğunu hiçbir zaman bilemeyeceğim..
Hala kırgınlık var içimde , neye kime olduğunu bile bilmiyorum inanın..Kendime mi,ona mı insan doğasına mı..?

Bu hissi curutebilmek ya da guclendirebilmek icin ek emareye ihtiyaciniz var. Biraz takipte olun telefonunu konusmalari msjlari falan. Eger oyle bir his varsa zaten bir yerden patlak verir. Ama bunu bir aliskanlik haline getirmeyin. Kendinize bir sure koyun. Atiyorum 1 ay boyunca suphelenecegim birsey olmazsa bi konuyu kapatacagim diye dusunun yoksa supheyle yasanmaz insani yer bitirir

Eğer eşinizin iş yeri uzak ve ulaşımı sıkıntılı bir noktaysa servisi kaçırmamak için acele etmesi gayet doğal... Servis şöförleri beklemezler. Bir dönem ben de servisle gidip geldiğim işlerim oldu ve ulaşımı neredeyse imkansız noktalardı ya da en az toplu taşıma ile 2 saat süren noktalardı. Evden 3 dakika içinde çıktığım çok sabah bilirim , 2-3 defa servisi kaçırınca iyice panikler olmuştum. Şu an işyerime ulaşım imkansız servis yok şöför alıyor ama gene nasıl evden çıktığımı bilemiyorum. Çünkü şöför beklemek zorunda ama yol boyunca söyleniyor :) O yüzden kendinizi de eşinizi de huzursuz etmeyin , eşşeğin aklına da karpuz kabuğu düşürmeyin derim ben :) Zaten varsa bir şey kokusu çıkar mutlaka...

Burda "kadin hiseder" diyenlere şaşiriyorum. Öyle olsa kadin odunun teki ile evlenmezdi çünkü odun oldugunu his ederdi. Kadinlar müneccim degil. Evet yeri geliyor daga duygusal olunabilir fakat abartilmamasi lazim.

Bence ortada hiçbirşey yok. Bence konu sahibi sade 7 yillik bir evlilikten sonra sadece biraz korkuyor. Acaba çokmu monoton olundu diye. Ve eğer o kizda kendinde olmayan özeliklerini gördüyse, kuruntulari iyicene depreşir.

I istanbulasigi Sakin eşine belli etme. Servise binmek istemen bile belli ettiriyor. Adami bu sefer fazla sikarsin ve asil olmayan birşeyi, kendin oldurmuş olursun.

Bir işe gir. Kurslara katil. Eşine bu kadar sarma. Kendi özgüvenini geliştir. Eşin ile bir kaçamak yap.

katılıyorum düşüncelerinize ama bunları farzederek hareket etmelisin.. gerçekmiş gibi değil.
whatsappta gün içinde ne kadar online oluyor kaç mesajı kaç dksı azalıyor gün içinde sorgulatabilirsin.

Unutmadan, o servise de bir kez olsa binin Ama konuyu tartismaya aman getirmeyin. Bir sabah hazirlanirken siz de hazir olun ve askim bugun ben de sizin servise bineyim, bir kereden bir sey olmaz hadi hadi deyip itiraz etmesine musaade etmeyin.

Kusura bakmayin fakat çok yalnis tavsiyeler veriyorsunuz. Orasi iş yeri, ne bilim ne cafesi değildir. Kadinin iş yerinde, serviste ne işi var? Etrafa o dedigin gereken mesaj sadece dalga olur. Ben şahsen dalga geçerdim eşinin iş yerine giden kadin ile. Sanki kimse bilmiyor kontrol amaçli diye.

Adam mahçup olur ve dahasi iyicene soğur eşinden. Bence kesinlikle yapilmamasi gereken şeyler bunlar.

evet siz bir noktaya parmak bastınız o kıza bakınca şu an benim 8 sene önceki halim gibi bakımlı sosyal instagramdab takip ettiğim kadarıyla çok güzel değil ama çekici bir kız bence ben de öyleydim Yani öyle söylerlerdi . Gerçi şimdi de bakımsız ve çirkin değilim ama o ilk gençliğin verdiği enerji , neşe yok sanki ben de . Bu da beni daha çok acaba o kişiye yönlenmiş midir dite düşünüyor .. ama yani bu düşüncelerin hepsine servis le alakalı sorduğum sorudan sonra vardım diğer arkadaşın dediği gibi iş yeri de uzak değil ama ters bir güzergahta .. belki ondan da acele ediyor olabilir şu an bu konuyu açmamın iyi olduğunu farkettim kendi içimde yüzleşmem gereken durumları gözükene soktu çünkü

Yazdığınız işin teşekkür ederim .. herkesin bir hayata bakışı vardır ben içimde bu düşüncelerle hem kendime hem etrafıma hayati zindan eden tiplerdenim çünkü herkes gibi benim için de sadakat çok önemli .. dediğiniz gibi ben de 7 yıllık evlilikte bunu ilk defa hissetmem de yoğun duygulanmalar yaşamama sebep oldu ..
bilmiyorum o kızın instagramına baktığımda acaba daha sıradan ilgi çekici olmayan bir kız görseydim de aynı şüphelerim oluşur muydu ? Belki de ben o kızı beğendiğim için böylesine yoğun şüphelere ulaştım .

Iyide serviste sadece o kiz yokki. Diger iş arkadaşlarida var. Böyle sabahlari sohbet, muhabet, arada cep telefonuna dalarak işe gitmek, araba ile işe gitmekten daha rahat. Ondan öyle acele ediyordur eşiniz.

Ve kim bilir harbiden unutmuştur onun ismini. Başka bir bölümde çalişiyormuş zaten, pek aralarinda iletişim bile yoktur.

Bence her zaman öncelik siz olmalisiniz. Kendinizi iyi his etseydiniz, bu kuruntularda olmazdi. Evet yipranmiş olabilirsiniz fakat 70 yaşinda değilsiniz ya! Sizde isterseniz daha bakimli olun, dediğim gibi bir işe girin, kurslara katilin. Insan içine girince zaten o sosyallik, bakimlilik otamatikmen gelir. Ki eşiniz sizi her haliniz ile seviyordur. Birçok badireler atlattiniz ve halen yaninizda, özel günlerinizi kutluyor. Kötü düşünmeyin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…