Benim eski çalıştığım iş yerinde orta yaşlı evli bir adam vardı ve orada çalışan genç bir kızla çok samimiydi. Kız adama hep “ x abi” derdi . Sürekli beraberlerdi ( sigara, yemek molası vs.). Kız abi dediği için sanırım kimse kötü düşünmedi.
Adamın eşi de kızla tanışmış hatta bayağı samimi olmuştu. Adam sürekli “ bıcırık ya ne tatlı olmuşsun sen” falan diye konuşurdu herkesin içinde. Eşiyle de tanıştığı için bize normal gelirdi.
Kadın da her eşini ziyarete gelişinde “kocam sana emanet. Dikkat et tatlım, çapkınlık yapmasın” derdi. Bu olaydan bir kaç yıl geçti ( ben işten çıkmıştım) , o bıcırık diye sevdiği kızla yıllardır süren ilişkisi olduğunu, adamla kadının boşandığını duydum.
Bunu size anlatma nedenim sırf kızın adını söylemedi diye kuruntu yapmamanız. Benim anlattığım olayda adam evine bile soktu kızı. Ayrıca karısı da kızı çok çok sevdi. Yakalanmaları imkansızdı çünkü onlardan şüphelenen kimse yoktu ama Allah bir şekilde ortaya çıkarmış. Hiçbir yalan sonsuza kadar sürmez. Eşiniz bir haltlar yiyorsa mutlaka önünüze çıkar. Şu an hiçbir şey düşünmeden normal yaşantınıza devam edin derim. Allah korusun kızdan hoşlandığına emin olursanız(kanıtlar bularak) o zaman düşünürsünüz.