Kocam heyecan mı arıyor ? Beni rahatsız eden şeyler var

Eşinizin arabası olduğu halde servise binmek istemesi birde apar topar aceleyle çıkması ve kızın adını söylememesi hepsi ayrı ayrı önemsiz gibi gorunse bile birleştiğinde haklı olabilirsiniz ama bunu ileriye tasimazsa hicbir zaman emin olamazsınız.Esinizin başka bayanlara ilgi duyabileceği düşüncesi bile tabiki çok üzücü sizin için.Karsi tarafin sevgilisi olması değil burda eşinizin tavrı önemli.O kişi olmasa başkasi olur çünkü.Umarim bu olasılıkların hiçbiri olmaz.

Evet haklısınız biraz konuşmakta iyi geldi . Bu gece biraz rahat uyurum . Herkese teşekkür ederim .
Bir dönem bende tuhaf hislere kapılmıştım ama ortada hiç bir sebep yok.his işte.sonrasinda ne kadar sacmaladigimi anlamıştım ve iyiki eşime yansıtmamısım demiştim hep.cok rezil olurdum :)

Bende sık sık bu tarz hislere kapılırım, ama hiçbiri doğru çıkmadı henüz.Bu eşinizdeki bir sorundan değil de sizin psikolojik olarak daha kırılgan olduğunuz bir döneme denk gelmesinden de kaynaklanıyor olabilir. Herkesin evliliğe bakış açısı farklı, basit bir hoşlantı olabilir bundan da yuva yıkılmaz mantığında olanlar var ama ben eşim başkasından hoşlandıysa kesinlikle bunu kabul edemem mesela, benim için evliliğin bitişi olur bu durum.Başkasından hoşlanması demek artık beni eskisi gibi sevmiyor demektir.Gözlem yapmaya devam edin ama kadınlar hisseder noktasına da fazla takılmayın, bazen yanlış hissedebiliyoruz inanın.

Adam o an kızın ismini unutmuş olabilir.
Yada herkesi tek tek saymamistir mutlaka gözden kaçan bı iki kişi vardır.
İşe heycanla gitmesine takılmayin size öyle gelmiş olabilir işini seviyordur.
Yada şarkı dinlemiş bende duygusal dinleyip dalıyorum bu başkasını düşündüğüm anlamına gelmezki .
Lütfen gereksiz şeyleri kafaniza takmayın
Bence

Telefonunuza casus program yukleyin..suphelerinizi kontrol edin..madem hissediyorsunuz esinize caktirmadan onu gozlemleyin..

Simdi ozel hayat bilmem oyle olurmu falan diyecek olan olacaksa hiic olmasinn..
Ayni supheleri kadin erkege yapsa kadin coktan olmustu..
Boyle supheler kimse sokamaz aklimiza arkidis..bizde izleriz dinleriz goruruz..

yani dediğiniz gibi çok elle tutulur bi kanıtınız yok. bazen insan iyi gününde olur kendine bakar, bir dönem gelir bakmak istemez. bunlar çok kanıt sayılmaz.
siz içinizi ferah tutun. ilgisizliği de yokmuş madem. çok üzerine gitmeden çaktırmadan takip edin. bunaltmayın. bir şey varsa ortaya çıkar zaten, erkekler bizim kadar dikkatli değil

Ben o kadınla ilgili nerden ve niye hislerini oldugunu düşündüğünüzü anlamadim? Sadece ismini soylemedi diye mi? Bir sey mi kaçırdım acaba?

Bu konuyu konuşup adamın aklına böyle şeylere yönelmesini sağlarsın sakın konusunu açma bile. Ortada bir sorun yokmuş bu yazdıklarınız da kadından hoşlandığını düşündürtmedi.
Es geçmiştir unutmuştur kadını saymayı.

Kadının adını saymayı unutmuş olamaz mı ?

İş yerine gidin bir gün o kadınlada sohbet edin akşam evde kadın hakkında eşinizi denemek için bir seyler atın ortaya, sevgiliside şu meslektenmiş şurda çalışıyormuş vs yüz ifadesine bakın anlarsınız
Sonrada kişileri karıştırdım pardon deyin.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma.. bu konuyu eşine söylersen aklında yoksa bile düşünür artk.

Benim eski çalıştığım iş yerinde orta yaşlı evli bir adam vardı ve orada çalışan genç bir kızla çok samimiydi. Kız adama hep “ x abi” derdi . Sürekli beraberlerdi ( sigara, yemek molası vs.). Kız abi dediği için sanırım kimse kötü düşünmedi.
Adamın eşi de kızla tanışmış hatta bayağı samimi olmuştu. Adam sürekli “ bıcırık ya ne tatlı olmuşsun sen” falan diye konuşurdu herkesin içinde. Eşiyle de tanıştığı için bize normal gelirdi.
Kadın da her eşini ziyarete gelişinde “kocam sana emanet. Dikkat et tatlım, çapkınlık yapmasın” derdi. Bu olaydan bir kaç yıl geçti ( ben işten çıkmıştım) , o bıcırık diye sevdiği kızla yıllardır süren ilişkisi olduğunu, adamla kadının boşandığını duydum.

Bunu size anlatma nedenim sırf kızın adını söylemedi diye kuruntu yapmamanız. Benim anlattığım olayda adam evine bile soktu kızı. Ayrıca karısı da kızı çok çok sevdi. Yakalanmaları imkansızdı çünkü onlardan şüphelenen kimse yoktu ama Allah bir şekilde ortaya çıkarmış. Hiçbir yalan sonsuza kadar sürmez. Eşiniz bir haltlar yiyorsa mutlaka önünüze çıkar. Şu an hiçbir şey düşünmeden normal yaşantınıza devam edin derim. Allah korusun kızdan hoşlandığına emin olursanız(kanıtlar bularak) o zaman düşünürsünüz.

benzerini ücretli öğretmenlik yaparken yaşamıştık. yine ücretli yaşı küçük bir kız servis şofürune abi abi diyor. piknikte karsısıyla çocuğuyla falan ilgileniyor. ama onlarında ilişkisi varmış. karısı öğrendi mi bilmem ama okuldakiler öğrenmişti

İş arkadaşlıkları böyle şeylere sebep olabiliyor, hep şahit oluruz bu tarz flörtlere ama arkası gelmez genellikle çünkü düzen bozmak maddiyat ister. Şimdi benim eşim de servisle gidip gelmeye başlayacak, yolu da baya uzun, arada gidip ben alacağım, bazen servise kadar bırakacağım, biraz bu tarz kendini gösterme şeyleri gerekiyor. Kız bekarsa zaten takılma, evli adama kolay kolay bulaşmaz, aşkı her yerde bulur ama evlilere güven olmaz, evli ise o gözleri dört aç derim.

Bazıları normalleştirmeye çalışır gözüne sokar insanın, bazıları dilendirmez saklar.
Ayrıca his mi, kıskançlık mı, takıntı mı, dönemsel duygu durumunuzdaki değişikliklerden dolayı mı bence bunu bilebilirsiniz her şeyi genel olarak ele alıp düşündüğünüzde, çok kıskanç olsanız bile sezgilerinizi ayırt edebilirsiniz, bu zamana kadar hiç böyle hissetmemeniz beni işkillendirdi açıkçası ama yapabileceğiniz tek şey tetikte olmak, çok zor biliyorum benim de tahammülüm yok sadakatsizlik güvensizlik hissine ben olsam çok fena kurcalardım her şeyi sanırım, test etmeye falan kalkabilirdim bir şekilde, "hayırdır ne bu telaş" derdim bir şeyler söylerdim yapardım dayanamazdım gibi geliyor ama fevri davranmamak daha iyi, umarım yanılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…