- Konu Sahibi istanbulasigi
-
Bir kere çok bunaldığımHersey normalsa kuruntu yapiyor olabilirsiniz, eger hisleriniz dogruysa elbet acik vericektir. Dikkat cekmeden gozlemleyin.
Gerçekten resmen eziyet gün içinde bazen böyle aklıma geldikçe oğluma yansıtıyorum gerginliğimi. Elle tutulur bir kanıtım yok. Ama işte bu his.Elle tutulur bir kanıtın yoksa kendine eziyet etme bazen hormonel değişiklikler kadınlarda aşırı şüpheci durumlar yaratabiliyor. Hem ilgisi alakasında da sıkıntı yokmuş başka bir kadın olsa illa soğukluk hissederdin diye düşünüyorum.
Eşim dürüst bir insandır ama duygular insana yapmadığı şeyleri yaptırabilir aslında beni sevdiğini de hissediyorum ama sanki uzun yıllardır birlikteyiz ve 7 yıllık evlilik sanki o eski heyecanları arıyor . Bilmiyorum yada gerçekten ben kuruntu yapıyorum mideme kramplar giriyorKadın hisseder diye düşünüyorum ben böyle konularda. Eşinize bu konuyu açıp aklına sokmayın ama takipte kalın.
Buna hiç katılmıyorum insan kafasına biseyi koydu mu kafada senaryolar inanılmaz derecede o düşünceyi destekleyecek şekilde kuruluyor ve sanki tüm olaylar o gerçekmiş gibi ilerliyorBir kadın bir şeyler hissederse büyük oranda doğrudur
Kızı gördünüzmü siz daha önce yoksa sadece wp grubundan mı tanıyıp bunları düşündünüzBir dönem 2 ay kadar önce işi abartmıştım dakika başı WhatsApp a girip en son ne Zaman girdiğini kontrol ediyordum . Öylesi bir hal almıştı kuruntum kendimi biraz daha dizginledim aslında ama dün akşam arabadaki o müzik anında yine tavan yaptı hislerim kızın instagramını bile buldum kızın ciddi bir ilşkisi var zaten aralarında bişeu olduğunu değil ama eşimin ona karşı bir beğenisi bir yönlenmesin hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?