Kocam heyecan mı arıyor ? Beni rahatsız eden şeyler var

Ben sizin açıkcası biraz yıprandığınızı ve kaygı bozukluğu yaşadığınızı düşünüyorum. Muhtemel o kızı kendi gençliğinizle ve çalıştığınız zamanlarla özdeşleştiriyorsunuz. Yani kısacası şuan kendinizde memnun olmadığınız bazı şeyler var ve bu tarz düşüncelerle de pekiştiriyorsunuz. Ciddi anlamda bir kaybetme korkunuz var. Hiç farketmediğiniz bir travmanızın ya da gözünüze batmayan özgüven eksikliğinizin bu dönemde tetiklendiğini düşünüyorum. Gerçekten sizi rahatsız eden tam olarak özdeki duygu nedir bunu keşfetmeye çalışın. Bunu yapabilmek için de öncelikle zihninizi bu alarm durumundan çıkarmanız lazım. Kaygılıyken gerçekçi değerlendirmeler yapmamız zordur. Biraz sakinleşin ve günlük hayatınızı değerlendirin. Çözüm bunun ardından gelecektir.

Benzer durumları geçmişte ben de yaşardım. O andaki erkek arkadaşlarımın çevresindeki kızları stalklayıp sonra kafamdan değişik düşünceler geçirmek vs... Tabi aradan aylar geçince anladım ki ben de yetersiz hissetme ve kaygı bozukluğu varmış. Ben diğer hanımefendilere katılmayarak bunun peşine düşmemeniz taraftarıyım. Zaten bir mokcuklar yiyen erkek eninde sonunda kendini ele veriyor, eğer öyle bir durum yoksa da kendinizi yiyip bitirdiğiniz ile kalıyorsunuz. Benim tavsiyem bu fikirleri sallayıp eşinizden ziyade biraz da kendinizle ilgilenmeniz yönünde. Spor yapın, kendinize bakın vs. ne kadar özgüven geliştirirseniz aşağılık sendromuna girmeniz o kadar az olası oluyor. Bırakın eşiniz sizi kıskansın. ^_^

Evet söylediklerinizde doğruluk payı var özellikle kendimi eski ben olarak göremiyorum ve bu beni gittikçe Aşağı çekiyor kaybetme korkum hep vardı eşimi seviyorum . Ama bu korkuyu ilk defa tetikleyen bir şeyle karşılaştım bu kadar büyütmem benim kuruntum ama bunun altının kendimce çok boş olduğunu düşünmüyorum ama söyledikleriniz konusunda haklısınız .

Eğer ki gerçekten hislerim yada kuruntularım doğru ise muhakkak açığa çıkar tabi
Ki ama ben bu hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum .. bilmiyorum 7 yıllık evlilik öncesinde 2 yıllık tanıma evresi 9 yılımın heba olmasını istemem . Eşim bana sen bana emanetsin der hep . Bu benim hoşuma gider . Seni seviyorum demesinden bile özeldir bazen . Umarım o da emanete hıyanet etmez .

Elimiz ayağımız düzgün diye şu maruz kaldığımız duruma bak arkadaş whatsap grubuna bakmış güzel bir kız görmüş ve hissediyor :) elle tutulur başka hiç bir şey yok gerçek olan tek şey sizin özgüven eksikliğiniz

Selam öncelikle şunu diyebilirim bütün yazdıklarımı okuduysanız kızla alakalı bir problemin yok eğer eşim beni gerçekten benim görebildiğim şekilde aldatırsa da bir kız geldi kocama göz koydu düşüncesinde olacak biri değilim. Lütfen hassasiyet...

Kadın hisseder onda hem fikiriz
Fakat şu şarkı çaldı yok efendim gözü daldı başkasını düşünüyor diye kendinizi doldurmayın

Kadınlar hisseder evet ama bence biraz daha fazla delil olması gerekiyor. Cok buyuk ihtimalle kuruntu bu. Bir de herkes dillendirme demiş ben bu kısmı anlamıyorum. Esinle güzel güzel konuşabiliyorsan Türkçesi kit değilse anlayışlı bir adamsa onunla konuşabilirsin. Aylarca kendini yemenden daha iyidir. Aceleye getirmeden vaktinizin olduğu bir anda şöyle şöyle yaptın böyle böyle yaptın bu da bana şunu düşündürdü çok üzülüyorum diyebilirsin.
Aynı değil ama benzer bir olay başıma geldi. Ben eşimden değil kızdan şüphelendim. Eşimle konuştum kızı kendinden uzaklaştırdı. Neticede ben hakliymisim ortaya çıktı iyi ki eşimle konusmusum.

Bence kadınlar hisseder. Tabii kanıt bulana kadar uzaktan gözlem en iyisi çünkü elde bir şey yok paranoya yapıyorsun denebilir.

Canım his varsa vardır birşeyler eşini en iyi sen anlarsın tanırsın o yüzden sen hissediyorsan vardır bence.

Herkese değerli fikirleri için teşekkür ederim önce kendi içimdeki duygularla yüzleşip daha sonrasında tabi
Ki hiçbir şeyi gözardı etmeden umarım bu sıkıntıdan kurtulurum kurtuluruz ...

Vay arkadaş :)
Sen kadınsan ben neyim?

Canım temkinli olmakta yarar var fakat lütfen bu düşüncelerden sıyrıl bir an önce yoksa durduk yere huzurunu bozarsın sana bu duyguları yaşattığı için bişey olmasa bile eşinden soğursun.İnan bana ne düşünürsen o başına gelir iyi düşün iyi olsun.bu süreç içinde eskisindende iyi ol eşine karşı ki varsa bi ikilemi kaybolsun.kendine başka uğraşlar bul şeytanın vesvesesi bitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…