• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam heyecan mı arıyor ? Beni rahatsız eden şeyler var

Kusura bakmayin fakat çok yalnis tavsiyeler veriyorsunuz. Orasi iş yeri, ne bilim ne cafesi değildir. Kadinin iş yerinde, serviste ne işi var? Etrafa o dedigin gereken mesaj sadece dalga olur. Ben şahsen dalga geçerdim eşinin iş yerine giden kadin ile. Sanki kimse bilmiyor kontrol amaçli diye.

Adam mahçup olur ve dahasi iyicene soğur eşinden. Bence kesinlikle yapilmamasi gereken şeyler bunlar.

İş yerine uğrayın derken okul çocuğunu ziyaret eder gibi düzenli gidip gelin demedim:-) Eşinizle farklı semtlerde çalışıyor olsanız ve onun bölgesine yolunuz düşse arayıp "aşkım müsaitsen 5 dakika seni göreyim" deyip ofisine çıkmaz mısınız? Ayda bir mesela. Servis için de kurumsal bir firmada çalıştığını söylemiş, daha da bir şey demedim zaten:-) Bu bahsettiğim kendini göstermeler zamana yayılarak yapılır, öyle boğarcasına değil. Konu sahibinin bunu anladığını düşünüyorum.

Ben de kurumsal bir firmadayım. Erkek iş arkadaşlarımın eşleri ayda bir ya da 0 günde bir öğle aralarına yemeğe gelirler ve hep birlikte yeriz. Ben hiç de arkalarından gülmedim, gülen arkadaşımı da görmedim. Erkek arkadaşım, yolu buraya düşerse bir kahvemi içer gider. Arkadan gülenler içinde art niyet barındırırlar, böyle düşünüyorum. Gelen eşi ya, ondan kıymetli ne var? Güleceklerse de gülüversinler:-)

Ama uyarınız için teşekkür ederim.

İş yerine uğrayın derken okul çocuğunu ziyaret eder gibi düzenli gidip gelin demedim:-) Eşinizle farklı semtlerde çalışıyor olsanız ve onun bölgesine yolunuz düşse arayıp "aşkım müsaitsen 5 dakika seni göreyim" deyip ofisine çıkmaz mısınız? Ayda bir mesela. Servis için de kurumsal bir firmada çalıştığını söylemiş, daha da bir şey demedim zaten:-) Bu bahsettiğim kendini göstermeler zamana yayılarak yapılır, öyle boğarcasına değil. Konu sahibinin bunu anladığını düşünüyorum.

Ben de kurumsal bir firmadayım. Erkek iş arkadaşlarımın eşleri ayda bir ya da 0 günde bir öğle aralarına yemeğe gelirler ve hep birlikte yeriz. Ben hiç de arkalarından gülmedim, gülen arkadaşımı da görmedim. Erkek arkadaşım, yolu buraya düşerse bir kahvemi içer gider. Arkadan gülenler içinde art niyet barındırırlar, böyle düşünüyorum. Gelen eşi ya, ondan kıymetli ne var? Güleceklerse de gülüversinler:-)

Hayir ben niye yanina gidim? Adam çalişiyor, akşam zaten evde görüyorum. Bana saçma geliyor açikçasi.

Ben eşime güveniyorum. Kimseye verecegim bir mesajda yoktur. Art niyetlide değilim fakat dediğim gibi sadece saçma bulurum.

Servis haberleşme grubuna mı baktınız o kadar dikkatli hepsini de ezberlemişsiniz o kız vardı da adını söylemedi diyorsunuz ee zaten gruptaki herkesi ve sayılarını biliyorsanız neden eşinize sordunuz denemek için mi? sanki onun adını söyleyince mi anlaşılacak aralarında birşey olduğu aynı kuruntuyu siz çalışsanız servisle gelseniz ve eşiniz yapsa hoşunuza gider mi. Fazlaca kuruntu yapıyorsunuz

Bir gün gidin kızlada sohbet edin .Yada gecen gün sizin isyerindeki şu kızı gördüm ,biriyle deyin tepkisini ölçün .

Peki ilk ne oldu da boyle bir hisse girdiniz? Mesela bir suru insan var ama 1 kisiye yonelik durduk yere boyle dusunmez ki insan. Bu hislerin baslamasini tetikleyen sey nedir?

Servis haberleşme grubuna mı baktınız o kadar dikkatli hepsini de ezberlemişsiniz o kız vardı da adını söylemedi diyorsunuz ee zaten gruptaki herkesi ve sayılarını biliyorsanız neden eşinize sordunuz denemek için mi? sanki onun adını söyleyince mi anlaşılacak aralarında birşey olduğu aynı kuruntuyu siz çalışsanız servisle gelseniz ve eşiniz yapsa hoşunuza gider mi. Fazlaca kuruntu yapıyorsunuz
Evet baktım ama bilmiyorum neden baktım belki ds işte kendi

anlıyorum ben sizi .. mesela eşim diyor ki yanında çalışan arkadaşının eşi arada börek çörek yapıp gönderiyormuş dedim benimde mi yapmamı istiyorsun yoooo öyle olsa söylerdim dedi belki de o kadında bir ben varım demek için böyle şeyler yapıyor .

Hayir ben niye yanina gidim? Adam çalişiyor, akşam zaten evde görüyorum. Bana saçma geliyor açikçasi.

Ben eşime güveniyorum. Kimseye verecegim bir mesajda yoktur. Art niyetlide değilim fakat dediğim gibi sadece saçma bulurum.

İyi de bu sizin özelliğiniz, sizin eşinizin verdiği güven sayesinde böyle hissedebiliyorsunuz(maşallah:nazar:) İlişki dinamiği dedikleri şu şey var ya, herkeste farklı sahiden. Ben de akşam görüyorum ama öğle aralarında onunla kaçamak yapmaya bayılıyorum mesela. Gerçi konunun bununla alakası yok.

Konu sahibi bir şey hissetmiş, doğru ya da yanlış , gardını alsın işte. Kime ne zarar, ilgisizlik açığını da kapatırlar, içi de rahatlar, gözüyle de görür kuruntu yaptığını.

Böyle şeylere çok şahit oluyoruz ne yazık ki. Bu kuruntular boşa değil. Nasıl kadınlar tanıdığımı bilseniz kocalarınızı evde oturtursunuz valla. İstediği kadar doğru adam olsunlar.Allah iyilerle karşılaştırsın.

bende bazı şarkılardan çok etkilenirim eşim şüphelense vay halime diyorum :D

adam isimlerini sayarken unutmuş olamaz mı? çok mu kıskançsınız

bide servise binip onunla neden gideceksiniz orasını anlamadım

İşyerine zaman zaman uğramak, ordaki arkadaşlarıyla tanışmak, akşam planlarına dahil olmak her zaman iyidir sevgili hanımlar!!!

Erkeklerin çoğu işyerinde sanki evdeki hanımıyla sorunu varmış gibi veya sanki evliliğini öylesine devam ettiriyormuş gibi davranabiliyor. Bu durumlar için karşıdaki kadına aslında adamın söylediklerinin safsata olduğunu kanıtlar şeyler ortaya çıkar.

Diğer bir durum için, yani erkek kişisinde sorun yok ancak işyerinde ondan hoşlanan bir kadın varsa da hoşlanılan erkeğin bir ailesi, eşi olduğunu anımsamasını sağlıyor.

Bu farklı 2 duruma da şahit oldum. İkisinin de etkisini gözlemledim. Evlensem mutlaka eşimin işyeri arkadaşlarıyla tanışırım. Senede 1 de olsa işyerine kahve içmeye giderdim.

bende bazı şarkılardan çok etkilenirim eşim şüphelense vay halime diyorum :KK70:

adam isimlerini sayarken unutmuş olamaz mı? çok mu kıskançsınız

bide servise binip onunla neden gideceksiniz orasını anlamadım
Onu laf olsun diye söyledim ben de geleyim ne var bu serviste diye ? Tabi
Li servise binemem çünkü kurumsal bir şirket servisi .

Evet kesinlikle ben özellikle dogumdan sonra paranoya yapiyorum..telefonuna neden sifre koyuyorsun diyip kavga etmisligim cok(sifreyi bildigim halde)..mesajlasirken komik bir sey olunca guldugunde niye mesaj yazarken gülüyorsun deyip kavga edip..ustune sadece bunlardan üzülüyordum..hormonlar önemli vesselâm:deli:

Evet kesinlikle ben özellikle dogumdan sonra paranoya yapiyorum..telefonuna neden sifre koyuyorsun diyip kavga etmisligim cok(sifreyi bildigim halde)..mesajlasirken komik bir sey olunca guldugunde niye mesaj yazarken gülüyorsun deyip kavga edip..ustune sadece bunlardan üzülüyordum..hormonlar önemli vesselâm:deli:
Özellikle özel günlerimde daha çok düşünüyorum doğru . Ama sadece hormonlar buna sebep olamaz.

neden o kız da başkası degil ben de bunu merak ettım??
çünkğ serviste kaç kişisiniz dediğimde herkesi sayıp bir tek onu saymadı ve sabahları saat çalıp evden çıkması 5-6 dk dan uzun sürmüyor . Böyle acelesi varmış gibi .. normalde bu hızlılığı dikkatimi çekmezdi ama o kızın ismini söylemeyip bir de bu aceleciliği aklıma şüpheyi düşürdü.

İyi de bu sizin özelliğiniz, sizin eşinizin verdiği güven sayesinde böyle hissedebiliyorsunuz(maşallah:nazar:) İlişki dinamiği dedikleri şu şey var ya, herkeste farklı sahiden. Ben de akşam görüyorum ama öğle aralarında onunla kaçamak yapmaya bayılıyorum mesela. Gerçi konunun bununla alakası yok.

Konu sahibi bir şey hissetmiş, doğru ya da yanlış , gardını alsın işte. Kime ne zarar, ilgisizlik açığını da kapatırlar, içi de rahatlar, gözüyle de görür kuruntu yaptığını.

Böyle şeylere çok şahit oluyoruz ne yazık ki. Bu kuruntular boşa değil. Nasıl kadınlar tanıdığımı bilseniz kocalarınızı evde oturtursunuz valla. İstediği kadar doğru adam olsunlar.Allah iyilerle karşılaştırsın.

O bahsettigin koca erdemli, sadakatli bir koca ise, o kadin ne yaparsa yapsin bisey başaramaz. Ben sadakati eşimden sorarim, dişardaki bir kadina degil. Neticede o sözü bana eşim vermişti evlendiğimiz günde.

Görünce kim bilir kuruntulari daha depreşir. Diyelim normalede beraber iş yapmazlar ama o gün tesadüf oldu beraber çalişiyorlar yada normal iş arkadaşi gibi konuşuyorlar,.. Sonuçta birşeyi arayan insan daima birşeyler bulur. Ve 7 yildir ogramayan kadin şimdi ogramasi tuhaf karşilanir.

Eğer konu sahibi gardini alacaksa bunu öz güvenini güclendirmek ile alabilir. Aklini dağitmak ile. Bu konuda zaten konu sahibine önerilerde bulunmuştum.

Arkadaşlar hepinizden fikir almak istedim sadece herkesin düşüncesi farklıdır ve insan içinden bir nebze de olsun bir ders çıkarabilir ben bu denli şüphelere düştüysem geceleri uyumayıp mide kramplarıyla uğraşıyorsam birazda sanırım benim özgüven eksikliğimden .. tekrar iş hayatına dönmek sosyal çevremi değiştirmek bana iyi gelecektir diye umuyorum belki bunları düşünecek bir zamanım dahi kalmaz.

Back