- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi istanbulasigi
Kusura bakmayin fakat çok yalnis tavsiyeler veriyorsunuz. Orasi iş yeri, ne bilim ne cafesi değildir. Kadinin iş yerinde, serviste ne işi var? Etrafa o dedigin gereken mesaj sadece dalga olur. Ben şahsen dalga geçerdim eşinin iş yerine giden kadin ile. Sanki kimse bilmiyor kontrol amaçli diye.
Adam mahçup olur ve dahasi iyicene soğur eşinden. Bence kesinlikle yapilmamasi gereken şeyler bunlar.
İş yerine uğrayın derken okul çocuğunu ziyaret eder gibi düzenli gidip gelin demedim Eşinizle farklı semtlerde çalışıyor olsanız ve onun bölgesine yolunuz düşse arayıp "aşkım müsaitsen 5 dakika seni göreyim" deyip ofisine çıkmaz mısınız? Ayda bir mesela. Servis için de kurumsal bir firmada çalıştığını söylemiş, daha da bir şey demedim zaten Bu bahsettiğim kendini göstermeler zamana yayılarak yapılır, öyle boğarcasına değil. Konu sahibinin bunu anladığını düşünüyorum.
Ben de kurumsal bir firmadayım. Erkek iş arkadaşlarımın eşleri ayda bir ya da 0 günde bir öğle aralarına yemeğe gelirler ve hep birlikte yeriz. Ben hiç de arkalarından gülmedim, gülen arkadaşımı da görmedim. Erkek arkadaşım, yolu buraya düşerse bir kahvemi içer gider. Arkadan gülenler içinde art niyet barındırırlar, böyle düşünüyorum. Gelen eşi ya, ondan kıymetli ne var? Güleceklerse de gülüversinler
Ama uyarınız için teşekkür ederim.