• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam heyecan mı arıyor ? Beni rahatsız eden şeyler var

Bu benim ilk yorumum .Kadınlar gerçekten hisseder.Adini söylemiyorsa mutlaka ?olan bir durum var.Sakin ona hissettirmeden takipte kalın.Malesef dünyanının en iyi kadını da olsanız böyle bir hata yapması mümkün. Hele ki aynı ıs yerinde çalışanlar için.Burada tüm erkek ve kadınları suçlamıyorum.Boyle densizler çıkabiliyor içlerinden.Allah yardımcın olsun.Zor bir durum.

Ayrıca aynı ıs yerinde olduklari için fazla delil de birakmiyorlar. Kocanin telefonunu sık sık kontol et.Illaki bir açık vercek.Resim konuşma mesaj.Rrsimleri hemen silebilir.konusma saat ve sürelerine bak. Bir arkadaşım anlatmıştı birbirlerine duygularını cuma mesajları şeklinde yazıyorlarmış.

Profesyonelce geriden izle esini.
Hicbir sey yokmus gibi davranarak.
O kizin sosyal medya hesaplarini falan gizliden kontrol et ya da ettir.
Uyurken telefonunu falan kurcala esinin.
Erkek ismi ile kaydededebilir kizi.
Watsaptan tek tek profil resimlerine bak.
Ne bileyim arastir yani. Ama esin asla anlamasin sonra seni paranoyak ilan eder kendi siyrilir konudan. Varsa bile sen suclanirsin.

Siz kızın ciddi ilişkisi olduğundan bahsediyorsunuz.Bana anlatılanların ikiside evli .kadin adama abi diyormus.Allah ıslah etsin.

Selam öncelikle şunu diyebilirim bütün yazdıklarımı okuduysanız kızla alakalı bir problemin yok eğer eşim beni gerçekten benim görebildiğim şekilde aldatırsa da bir kız geldi kocama göz koydu düşüncesinde olacak biri değilim. Lütfen hassasiyet...

Bakın öncelikle bu duruma maruz kaldığım için siz yine kızın suçlu olmadığını biliyorsunuz yazmışsınız zaten fakat şöyle de bir şey var kızın güzel olması dolayısı ile eşinizin her hareketini ona yormanız aslında olan biten hiç bişey yok tek suç burda kızın güzel olması biri daha yazmış sizin bu durumunuzu anlamıyor değilim hepimiz yaşadık instagramda sevgilimizin takip ettiği güzel kızları incelemedik mi ? inceledik :) ağır yazdım evet ama cidden anlayın diye sadece vesvese kadınsal bir dürtü güzel kadını otomatikman tehlike olarak görüyoruz ve kıza yüklenmediğiniz içinde ayrıca takdir ediyorum sizi ben servis grubundan birinin eşi tarafından hakarete uğramıştım ki eşiyle özel yazışmam yok tek suçum elim ayağım düzgün ve servis grubuna geliyorum yazmak :) umarım içiniz bir nebzede olsa rahatlamıştır :)

Bakın öncelikle bu duruma maruz kaldığım için siz yine kızın suçlu olmadığını biliyorsunuz yazmışsınız zaten fakat şöyle de bir şey var kızın güzel olması dolayısı ile eşinizin her hareketini ona yormanız aslında olan biten hiç bişey yok tek suç burda kızın güzel olması biri daha yazmış sizin bu durumunuzu anlamıyor değilim hepimiz yaşadık instagramda sevgilimizin takip ettiği güzel kızları incelemedik mi ? inceledik :) ağır yazdım evet ama cidden anlayın diye sadece vesvese kadınsal bir dürtü güzel kadını otomatikman tehlike olarak görüyoruz ve kıza yüklenmediğiniz içinde ayrıca takdir ediyorum sizi ben servis grubundan birinin eşi tarafından hakarete uğramıştım ki eşiyle özel yazışmam yok tek suçum elim ayağım düzgün ve servis grubuna geliyorum yazmak :) umarım içiniz bir nebzede olsa rahatlamıştır :)
Anladım sizi tabi ki. Şu kadınlık vesveselerine bir çözüm bulsak keşke ..

bence eşiniz o kızdan hoşlanmış olabilir. kendi çapında onu görmek istiyor aynı ortamda bulunmak istiyor olabilir. ama olmaya da bilir. bu konuda yeterli bir delil yok. ama oyleyse eşiniz duygusal bir boşluk yaşıyor. kız tarafından hiçbir tehlike yok bence.farkında bile değildir ve eşinizle hiçbirşey düşüneceğini sanmıyorum. malesef evli erkeklerde boyle durumlar olabilir. siz işi büyütmeden eşinizin duygusal boşluktan çıkmasını sağlayın.tabi dediğim gibi oyle bir durum varsa.

Cok takintili bir dusunce degilmi bu buralarin ay kadin hisseder gazina gelmeyin her kadin hissetmez bazi kadinlarda kurup kurduklarina kendilerini inandirirlar hayati kendisinede karsiyada zindan ederler (genelleme sizin icin degil)

Birileri serviste herkesi saymis onu saymamis supheli demis bence hic supheli degil herkes hergun serv kullanmiyor ogunde o hanim binmemistir aklina gelmemistir esinizin veya tanimiyor olabilir buyuk sirketlerde kendi bolumu haric kimse kimseyi pek tanimaz benim servisim 16 kisiydi 3 kisi taniyordum digerlerini yemekhanede falan gorsemde bolumlerini vs bilmiyordum belki iclerinden hergun maillestiklerim bile vardir kimsenin karsi tarafla isi yoksa (ortak payda is yapma) pekde kimse
Kimse ile muhatap olmaz 3,5 kisi 3,5 kisi takilir herkes

Esiniz mail atiyor olabilir mesela ama tanimaz yoneticisi x bolumden y ye mail at der atar soru sorar telde konusur ama tanimaz biryerde karsilasirsa tanisir

Kadin alimli bakimli ciddi iliskisi var demissiniz aramis bulmussunuz belliki esinizlede bir muhatapligi yok olsa yazardiniz mail Msj w upp grup vb
Simdi o kadinin gunahi ne ki konu buraya kadar gelmis net ortamina dusmus ortada bise yok
Bana gore hak mesela

Neyse kendinize ugras bulun bos kalip boyle anksiyeteye bagliyor da olabilirsiniz esinizide istiyorsaniz takip edin caktirmadan ben bise cikacagini sanmam
Ha unutmadan ayol adam tabiki kosturacak o servisi kacirirsa sogukta ise gitmek sikinti uykusu acilmadan binecekki serviste devam etsin uyumaya :))

Cok takintili bir dusunce degilmi bu buralarin ay kadin hisseder gazina gelmeyin her kadin hissetmez bazi kadinlarda kurup kurduklarina kendilerini inandirirlar hayati kendisinede karsiyada zindan ederler (genelleme sizin icin degil)

Birileri serviste herkesi saymis onu saymamis supheli demis bence hic supheli degil herkes hergun serv kullanmiyor ogunde o hanim binmemistir aklina gelmemistir esinizin veya tanimiyor olabilir buyuk sirketlerde kendi bolumu haric kimse kimseyi pek tanimaz benim servisim 16 kisiydi 3 kisi taniyordum digerlerini yemekhanede falan gorsemde bolumlerini vs bilmiyordum belki iclerinden hergun maillestiklerim bile vardir kimsenin karsi tarafla isi yoksa (ortak payda is yapma) pekde kimse
Kimse ile muhatap olmaz 3,5 kisi 3,5 kisi takilir herkes

Esiniz mail atiyor olabilir mesela ama tanimaz yoneticisi x bolumden y ye mail at der atar soru sorar telde konusur ama tanimaz biryerde karsilasirsa tanisir

Kadin alimli bakimli ciddi iliskisi var demissiniz aramis bulmussunuz belliki esinizlede bir muhatapligi yok olsa yazardiniz mail Msj w upp grup vb
Simdi o kadinin gunahi ne ki konu buraya kadar gelmis net ortamina dusmus ortada bise yok
Bana gore hak mesela

Neyse kendinize ugras bulun bos kalip boyle anksiyeteye bagliyor da olabilirsiniz esinizide istiyorsaniz takip edin caktirmadan ben bise cikacagini sanmam
Ha unutmadan ayol adam tabiki kosturacak o servisi kacirirsa sogukta ise gitmek sikinti uykusu acilmadan binecekki serviste devam etsin uyumaya :))
Söyledikleriniz mantıklı ve sağlıklı düşünceler ama ben zaten kadını suçlamadım hiç .. burda zaten konu başlığımda da okuduğunuz üzere kocam heyecan mı arıyor yazmışım kimsenin hakkına girmek istemem ve evet beynim kaygı bozukluğu geliştirmiş olabilir bunhn için burda daha sağlıklı cevaplar almak için konu açtım yazdığınız için teşekkür ederim

Back