Cok takintili bir dusunce degilmi bu buralarin ay kadin hisseder gazina gelmeyin her kadin hissetmez bazi kadinlarda kurup kurduklarina kendilerini inandirirlar hayati kendisinede karsiyada zindan ederler (genelleme sizin icin degil)
Birileri serviste herkesi saymis onu saymamis supheli demis bence hic supheli degil herkes hergun serv kullanmiyor ogunde o hanim binmemistir aklina gelmemistir esinizin veya tanimiyor olabilir buyuk sirketlerde kendi bolumu haric kimse kimseyi pek tanimaz benim servisim 16 kisiydi 3 kisi taniyordum digerlerini yemekhanede falan gorsemde bolumlerini vs bilmiyordum belki iclerinden hergun maillestiklerim bile vardir kimsenin karsi tarafla isi yoksa (ortak payda is yapma) pekde kimse
Kimse ile muhatap olmaz 3,5 kisi 3,5 kisi takilir herkes
Esiniz mail atiyor olabilir mesela ama tanimaz yoneticisi x bolumden y ye mail at der atar soru sorar telde konusur ama tanimaz biryerde karsilasirsa tanisir
Kadin alimli bakimli ciddi iliskisi var demissiniz aramis bulmussunuz belliki esinizlede bir muhatapligi yok olsa yazardiniz mail Msj w upp grup vb
Simdi o kadinin gunahi ne ki konu buraya kadar gelmis net ortamina dusmus ortada bise yok
Bana gore hak mesela
Neyse kendinize ugras bulun bos kalip boyle anksiyeteye bagliyor da olabilirsiniz esinizide istiyorsaniz takip edin caktirmadan ben bise cikacagini sanmam
Ha unutmadan ayol adam tabiki kosturacak o servisi kacirirsa sogukta ise gitmek sikinti uykusu acilmadan binecekki serviste devam etsin uyumaya :))