• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hakkında ne yapacağımi bilmiyorum arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sasrdim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
34
-1
1
29
Her ufak şeyde sürat asılıyor kavga ediyor tartışıyoruz odalara çekiliyoruz. Dün misal 40,45 te yakmış kombiyi burask Doğu Anadolu ve ev soğuk bebek de var . Bende 55 yaptım yine indirmiş üşüyorum dedim sen çorap hırka giymiyorsun üşüyorum diyrsun dedi. Laf atışması oldu odaya gitti geldi battabiye aldı başka odada uyuyacak . Birde kanepeyi açıyordu sesler çıkardı gittim ses çıkarma çocuk yatıyor dedim ve bu yataktan gittiysen daha dönme dedim. Bu parlamaya başladı sana çocuk için katlanyorum al çocuğu git bende gidicem evi de atwse vericem bu evde hiç güzel anım yok senle dedi 3 senelik evliyim arkadaşlar. İşte senle evlendigime bilmem ne dedi durdu sesini de yükseliyordu .bende madem saat gecenin 10.30 u beni göndermek istiyor diye gittim çantayı çıkardım gelmiş zorla tutuyor beni sürekli gitmek istiyorum diyon dedi bana bende sen git dedi. Bende gurur var ki toplanıp gidicem dedim zorla sıkıyor beni bende elini ısırdım bıraksın da çantayı alım diye saniirm şiddetli ısırdım beni çekti duvara boğazımı ttutu gitmiceksin dedi. Yahu bir üşüyorum dedim bunalri dedin yaotin birakfa gdieyim diyorum yok dedi. İnanın geceden beri ağladım durdum sadece yarım saat oda ayagimda bebek salalrken uyudum o kadar . Aklım allak bullak aileme gitsem daha kardeşim boşandı geldi onun acısı var onalrda bende ikiye katlarim derdi e surkeli imalar laf sokmalar belkife benden bıkıp kocan haklı bile derler. E kalsam kocam herşeye öfkeli tahammülu yok ben sabırsız.... İşin içinden çıkamıyorum arkadaşlar empatik crvapalr8nixi bekliyorum teşekkürler.

Sen niye gidiyorsun o gitsin
Toplasın herseyini gitsin
Bi üşüdüm demeyle böyle yapıyorsa
Dengesiz
Bu adamla olmaz ömür geçmez
Kardeşin evet ayrılmış bide siz üzücü ama bunla devam ederseniz çok daha üzücü olucak herşey

O ısırma olayına ne desem bilemedim 🤔

Sen niye gidiyorsun o gitsin
Toplasın herseyini gitsin
Bi üşüdüm demeyle böyle yapıyorsa
Dengesiz
Bu adamla olmaz ömür geçmez
Kardeşin evet ayrılmış bide siz üzücü ama bunla devam ederseniz çok daha üzücü olucak herşey
Defalarca soyeldim sen git dedim . Birde tartışma alevlenince giyinip hemen çıkıyor ama geri geliyor

Defalarca soyeldim sen git dedim . Birde tartışma alevlenince giyinip hemen çıkıyor ama geri geliyor
Belki daha kırıcı konuşmak için gidiyor bi bakıma bu doğru bir şey
Sizde biraz gergin sinirlisiniz sanırım
Elini ısırınca adam ne yapsın

Belki daha kırıcı konuşmak için gidiyor bi bakıma bu doğru bir şey
Sizde biraz gergin sinirlisiniz sanırım
Elini ısırınca adam ne yapsın
Hayır hayır en kötü hakaretleri ediyro bağırıyor çıkıyor kapıyı çarpıp. Bana git dedi çantayı almaya gittim peşimden geldi sıktı beni daraldim o an ısırmak geldi refleks gibi

Aslında sınırlı değilim de çok sabırsızlık yaşıyorum. O odada dururken ben gitmeseydim bunkadaar biyumezdi belki

İkiniz de bir tuhafsınız. Tartıştığınızda birbirinize laf yetiştirmeyin, sadece ikiniz de susun ve sakinleşmeyi bekleyin. Adamı ısırmasaydınız, o da boğazınıza yapışmasaydı iyiydi 🤭

Hayır hayır en kötü hakaretleri ediyro bağırıyor çıkıyor kapıyı çarpıp. Bana git dedi çantayı almaya gittim peşimden geldi sıktı beni daraldim o an ısırmak geldi refleks gibi
doğalgaz faturasından sıkılıyordur da düşürüyordur sen de biraz idareli ol ayrıca ne o öyle tuhaf tuhaf davranışlar kusura bakmayın da siz de olayları çok büyütmüşsünüz etki tepki olmuş aranızda

Haklsiiniz çok fazla .inanın refleks oldu o isrma o beni tutunca kiprdamak içindi
doğalgaz faturasından sıkılıyordur da düşürüyordur sen de biraz idareli ol ayrıca ne o öyle tuhaf tuhaf davranışlar kusura bakmayın da siz de olayları çok büyütmüşsünüz etki tepki olmuş aranızda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back