Her ufak şeyde sürat asılıyor kavga ediyor tartışıyoruz odalara çekiliyoruz. Dün misal 40,45 te yakmış kombiyi burask Doğu Anadolu ve ev soğuk bebek de var . Bende 55 yaptım yine indirmiş üşüyorum dedim sen çorap hırka giymiyorsun üşüyorum diyrsun dedi. Laf atışması oldu odaya gitti geldi battabiye aldı başka odada uyuyacak . Birde kanepeyi açıyordu sesler çıkardı gittim ses çıkarma çocuk yatıyor dedim ve bu yataktan gittiysen daha dönme dedim. Bu parlamaya başladı sana çocuk için katlanyorum al çocuğu git bende gidicem evi de atwse vericem bu evde hiç güzel anım yok senle dedi 3 senelik evliyim arkadaşlar. İşte senle evlendigime bilmem ne dedi durdu sesini de yükseliyordu .bende madem saat gecenin 10.30 u beni göndermek istiyor diye gittim çantayı çıkardım gelmiş zorla tutuyor beni sürekli gitmek istiyorum diyon dedi bana bende sen git dedi. Bende gurur var ki toplanıp gidicem dedim zorla sıkıyor beni bende elini ısırdım bıraksın da çantayı alım diye saniirm şiddetli ısırdım beni çekti duvara boğazımı ttutu gitmiceksin dedi. Yahu bir üşüyorum dedim bunalri dedin yaotin birakfa gdieyim diyorum yok dedi. İnanın geceden beri ağladım durdum sadece yarım saat oda ayagimda bebek salalrken uyudum o kadar . Aklım allak bullak aileme gitsem daha kardeşim boşandı geldi onun acısı var onalrda bende ikiye katlarim derdi e surkeli imalar laf sokmalar belkife benden bıkıp kocan haklı bile derler. E kalsam kocam herşeye öfkeli tahammülu yok ben sabırsız.... İşin içinden çıkamıyorum arkadaşlar empatik crvapalr8nixi bekliyorum teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam hakkında ne yapacağımi bilmiyorum arkadaşlar
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.389
- 250.899
- 598
- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.145
- 598
Defalarca soyeldim sen git dedim . Birde tartışma alevlenince giyinip hemen çıkıyor ama geri geliyorSen niye gidiyorsun o gitsin
Toplasın herseyini gitsin
Bi üşüdüm demeyle böyle yapıyorsa
Dengesiz
Bu adamla olmaz ömür geçmez
Kardeşin evet ayrılmış bide siz üzücü ama bunla devam ederseniz çok daha üzücü olucak herşey
- 3 Şubat 2018
- 6.216
- 24.288
- 348
- 27
- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.145
- 598
Belki daha kırıcı konuşmak için gidiyor bi bakıma bu doğru bir şeyDefalarca soyeldim sen git dedim . Birde tartışma alevlenince giyinip hemen çıkıyor ama geri geliyor
Sizde biraz gergin sinirlisiniz sanırım
Elini ısırınca adam ne yapsın
Hayır hayır en kötü hakaretleri ediyro bağırıyor çıkıyor kapıyı çarpıp. Bana git dedi çantayı almaya gittim peşimden geldi sıktı beni daraldim o an ısırmak geldi refleks gibiBelki daha kırıcı konuşmak için gidiyor bi bakıma bu doğru bir şey
Sizde biraz gergin sinirlisiniz sanırım
Elini ısırınca adam ne yapsın
- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.145
- 598
Oda o isirmanin acısıyla size vursaydı yada itseydiYa elimi kolumu tutmuştu kiprdamak için isiridm
Daha ciddi şeyler olabilirdi
- 10 Kasım 2020
- 7.915
- 65.997
- 498
Evet diyorum ya acıyla beni hemen duvara yapstrdi boğazımı tuttu iki eliyle çok sasrdim çünkü ben onu bu kadar güçlü bilmezdimOda o isirmanin acısıyla size vursaydı yada itseydi
Daha ciddi şeyler olabilirdi
Ya gülmeyin nolur (İkiniz de bir tuhafsınız. Tartıştığınızda birbirinize laf yetiştirmeyin, sadece ikiniz de susun ve sakinleşmeyi bekleyin. Adamı ısırmasaydınız, o da boğazınıza yapışmasaydı iyiydi
Ben sakın kalsamda o kalmio
Isırdım refleks gibi . Ona mı tövbe dedinztovbe tovbeee
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
doğalgaz faturasından sıkılıyordur da düşürüyordur sen de biraz idareli ol ayrıca ne o öyle tuhaf tuhaf davranışlar kusura bakmayın da siz de olayları çok büyütmüşsünüz etki tepki olmuş aranızdaHayır hayır en kötü hakaretleri ediyro bağırıyor çıkıyor kapıyı çarpıp. Bana git dedi çantayı almaya gittim peşimden geldi sıktı beni daraldim o an ısırmak geldi refleks gibi
- 28 Mart 2020
- 4.063
- 16.629
- 158
Bunun 8cin çok üzgünüm biliyorum tek tarafli suçlamak doğru değil bende hatalyim keşke saygı surseydi de sevgi olmasada olurduNasıl bir evlilik bu. Saygı yok, sevgi yok. Aman Ya Rabbim.
Hem de daha 3 senede böyle olmuş.
Haklsiiniz çok fazla .inanın refleks oldu o isrma o beni tutunca kiprdamak içindi
doğalgaz faturasından sıkılıyordur da düşürüyordur sen de biraz idareli ol ayrıca ne o öyle tuhaf tuhaf davranışlar kusura bakmayın da siz de olayları çok büyütmüşsünüz etki tepki olmuş aranızda
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
bişi olmaz olur öyle şeyler siz de 45-50 de anlaşın madem bebeğin odasını açın ne bilim adam bunalıyordur yetmiyordur parası belki yoksa bebeğine kimse kıyamazIsırdım refleks gibi . Ona mı tövbe dedinz
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.