Kocam geri de kalsa da gitmeli miyim? kafam karışık lütfen yardım edin :(

babamın vefatına kadar ben de yıllık izinler hariç hiç ailemin yanına gitmedim izinde de birlikte gidip döndük, eşim gitme etme demezdi ama ben bırakmak istemiyodum gurbette yalnız napıcak diye, babamı kaybettim, şimdi anneme de hasret kalmak istemiyorum gitmediğim zamanların acısı çıkıyo, 8 ağustosta gidicem eşim agustos sonu gelecek bir 14 günde onun izni var birlikte dönücez

bu kadar özlerim diyen adam sen uykusuzluktan bebeğini düşrdüğunde sana bolca bağırıp seni uyandıramam diyen adam, o laflar yalan bi kere yemi suyu hazır olmıcak derdi o
En büyük kavgalarda bile bir güzel söze tav oluyorum. Ben de az saftirik değilim.

Ne kadar tartışsak da en fazla bir kaç saate barışıyoruz. Barışınca ben geçmişe sünger çekiyorum. Ama yine tartışınca keşke affetmeseydim. bu iyi alıştı diyorum önce üzüyor sona öpüp kokluyor. Ama diyorum ya burda sadece o var ne kadar küs kalabilirim ki. Kalsam yine sıkılan ben olacağım. Önceki görev yerim çok rahattı. okulum müdürüm öğrencilerim. Adana ya sırf onun için geldim. Ailemden bu kadar uzağa gelmem baştan hataydı.

Aynı durumdayız inan. Ben de çok bunaldim. Ailemin yanına gidicektim ama dediğin gibi eşime kim hazirliycak sahur iftar diye gitmedim. Yıllık izinde beraber gidicez inşallah.Evde cocugumla vakit geciriyoruz. Oyunlar oynuyoruz. Yemekler pastalar yapıyoruz. El beceri oyunları oynuyoruz. Böyle işte.

Koca adam ya 6 yaşında çocuk mu bırakıp gidiyosunuz. Yapsın yemeğini yesin yani. Erkek aşçılar falan olmasa erkek ne anlar derdim de öyle değil o :KK51:

Ilacini da kendisi hazırlayiversin yahu. Şu erkekleri biz kadinlar simartiyoruz ayrica. Sen de onun gibi insansin elin kolun var yemek hazirlayabiliyorsan o da yapsin.anne karninda da ogrenmedin yemeği temizligi sonucta. E o da dışarda yeme lüksü yoksa bi zahmet hazirlasin yesin cok mu zor.

Ben gidince esim ne yer ne icer diye dusunmem. Gecen yil ramazanin 2 haftasi memleketteydim. Annesi yakın diye ona gitti genelde ama gitmese de kendi yapabilir yani. Sen kendini ve cocugunu düşün birazda. Kötü bir psikolojidesin belli ki su an da. bebek degil ki sana mahkum olmasin bi zahmet. Git ve fazla düşünme kafani dagit biraz. Koca adamlar yaa kendi kendilerine yetmeyi ogrensinler artik.

Valla bacim kocan hem cok uyanik, hem vicdansiz. Icim şişti okudukca. Ama sana bisey diyeyim mi. Sen yaptin bu adami böyle. Neden kendine onun hizmetciligi rolünü uygun gördün? Ilk gunden alistiracaktin ütü yapmamaya, kendi isini kendisi yapmaya. Senin sorunun bebek degil,ne giydi aman ne yedi diye bebek gibi totosunu kremledigin herif! E alismis kudurmustan beterdir. Alismis tabi bebek gibi hizmet edilmesine. Ah bana yapacakti o hareketleri ki.... kafasini duvara surte surte kivilcim cikarirdim. Allah askina kalk git, aman sakin gidene kadar da burada akil verenleri dinleyip gunlerce utu yapip hazir yemek bulundurcam diye de yirtinma. Geberirsin yorgunluktan gittiğinden de bisey anlamazsin. Ayrica afedersin ama b.k yesin.

Evet dün gece bileti aldık. Freedom :)

hayırlı olsun....
mutlu anne=mutlu bebek

bu yüzden asla içiniz eşinizden yana vicdan azabı çekmesin... daha fazla bunalıp sıyırmaktansa gidin
eşiniz merhemini kendi sürsün
iftar sahur halletsin... sizin eziyet çektiğnizi gördüğü halde kendi rahatını dert ettiğine yansın
hiç üzülmeyin gidin ve rahatlamaya bakın

Demek ki neymiş, cocugu bir 2 yil daha dusunmemeliymisim, yazdiklarinizdan sonra zaten istemiyordum daha bi istemedim. Yok anam yok ben hazir falan degilim

ya çocuk yetiştirmek bu kadar zor mu arkadaşlar çocugum olunca napcam acaba. eskiler 5-6 taneyi nası çıkarıyomuş :) şimdiden korkmaya başladım

korktum şimdi ya..bence siz içinizde psikolojik olarak bir sıkıntı yaşadığınızdan çocuğunuzun her hareketini kendinize yapılmış bir eziyet olarak düşünüyorsunuz.. en zorunu yapmışsınız doğurmuşsunuz. Bir de kaç aylık olmuş en fazla yaşayacağın sıkıntı 2 sene daha..

al duşunu vs. ver kocana baksın. Aman o incinmesin hasta vs dersen olmaz bu iş. hastalığı da basur yani. Siz kendinizden vazgeçmişsiniz zaten başkalarından medet ummaya gerek yok

önce kendini düşüneceksin..gerisi gelir.

Kocanin da ne kiymetli totosu varmis tovbe tovbeeee sinir oldum
Arkadasim sen ruh sagligina bak o giderse geri gelmez ne sekilde rahat edeceksen onu yap canim kendini ve bebegini dusun su asamada

Kimse kusura bakmasin..basur olmussa olmus, kimsenin totosuna krem suremem boyle sacma bir sebepten..kendi suruyorsa sursun , surmuyorsa ne hali varsa gorsun..benim 16 aylik kizim var, bir hafta evvel annemlerdeydim 17 gun falan kaldim , esime dedim geleyim mi eve, gelme, iftar hazirlarsin yemek yaparsin yorulursun, orda annen yapiyo rahatsin ben idare ediyorum pilav cacik vs yapiyorum dedi..ben yine de geldim..geleli bir hafta oldu..ev tasiyacagim.on gune kalmaz tekrar memlekete anneme gidicem , bayramdan sonra donerim..kendini me ezdiriyorsun.sahuru da genelde esim hazirliyor, birlikte yiyoruz..bazen de beraber ama kac gundur mazeretliyim Oruc tutmadigim icin esim kendi tek hazirlayip yiyo..hazirlayayim diyorum, zahmet etme , sen uyu diyor..esimi ovmek degil cnm niyetim. Benim de esimin cok pis yonleri var elbette ama bu yazdiklarin konusunda esin sana anlayis gostersin kendini ezdirme diye soyluyorum cnm ..herkesin bebegi kocasi var..totosunu kaldirmissin sanki biraz..

git cnm git.. ben ailemle aynı şehirdeyim çalışıyorum. çocuğuma annem bakıyor.. ona rağmen yoruluyorum.. çocuk büyütmek gerçekten meşakkatli iş.. Allah sağlık versin evlatlarımıza..

sahuru iftarı dert etmesin hiç. ben çalışıyorum işten geliyorum iftarlığı ocağa koyuyorum oğlanı alıp parka götürüyorum. gelince emziriyorum.. oğlan paçamda sofra hazırlıyorum. sona toparlayıp bulaşık temizlik yapıyorum.. oğlanı uyutunca ancak kahve çay içiyorum sonra hop sahur telaşı..

şimdi ben bunları yapıyorsam eşin de bir iftar sahur hazırlar herhalde.. ne çocuk var, ne temizlik var, ne başka birine yemek hazırlamak zorunda.. o yüzden git ve kendini toparla.. özlerse internet var, telefon var..

X