Merhabalar. Buraya yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama dertleşecek kimsem de yok. Belki birisi görüp bana akıl verir diye düşündüm. Çünkü bende çareler tükendi. 3 yıllık evliyim. Eşimle 5 yıl sevgili olup öyle evlendim. Onu çok seviyorum. Fakat o kadar çok sorumluluğum var ki onun kendi sorumluluklarından sürekli olarak kaçması beni çok yoruyor. Biz evlendiğimizde kayınvalidemin evine oturduk bizden öncede eşimin dayısı burada oturuyordu. Onlar çıktıklarında tabiri caizse yalap şap bir boya yapılıp biz yerleştirildik. Bu o zamanda benim içime oturan bir şeydi. Neyse dedim bir kaç yıla boya yaptırırız. Eşim evlendiğimizde beri evle çok ilgilenen biri olmadı. Bir çivi çakmak için bile aylarca beni erteler. Kaynım evlendi o da kayınvalidemin diğer evine yerleşti ve onun duvarlar kapılar her şeyler boyandı ve eşimde yardımcı oldu. Ben de ister istemez haset oluştu. Dedim madem yapabiliyordun neden yapmadın bizim evimize. Gelecek yıl yaparız dedi ve işte o gelecek yıl bu yıl! Üzerinden 3 yıl geçti evliliğimizin ve duvarlar aşırı kirli. Hepsini boyamasını geçtim. Bebeğimiz oldu onun odasını ve balkonu en azından boyamasını istedim. Yine net olmayan cevaplar verip beni oyalıyor. En azından boyacı tutalım diyorum bütçeyi dert ediyor. E diyorum sen yap. Ona da gönlü yok. Zaten bu eve ısınamadığını söylüyordu en başından beri evi değiştirelim dedim ona da gelmedi. Al boyayı ben yapayım diyorum tamam diyor. Ama ben boyadan anlamam anlamayı geçtim bebeğim 7 aylık zaten çok fazla sorumlulukla cebelleşiyorum. Uyumaya vakit zor buluyorum. Bebekle de zaten çok ilgilenen birisi değil. Beni sevdiğine de şüpheye düşüyorum fakat onda da beni ikna ediyor sevdiğine. Memleketime bayramda el öpmeye gidemedik bayramdan sonra gideriz dedi. Şimdi onu da sallıyor. Vallahi konuşmaktan anlamıyor. Tavır alıyorum trip atıyorsun diyor. Ne yapsam olmadı. Çok yoruldum artık. Uzun uzun ağlamak istiyorum. Ben tüm sorumluluklarımı yerine getirirken onun bu rahat tavırları beni öyle yoruyor ki. Kimseye anlatamadım. Buraya yazmak rahatlattı