- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Enteresan gelecek ama, ben inandımE biliyor çünkü bu konunun iki çözüm yolu var. Mahmeme veya hastane
Umarım konu gerçek değildir. 8 yıldır bu şüpheyle yaşayan bir kadının varlığına inanmak istemiyor insan.
Bu kadar hızlı davranmaya gerek yok ki ama yavaşşş yavaşş toplayacak konu sahibi delilleri.adam okadar konusmus duyabılecegınız yukseklıkte konustuysa ses kaydını alsaydınız ya telınızı acıp hemen
yuzune vurur tum ayıbınızı ıkınızınde ortaya cıkarıcam bosanırken haklarımı bır bır ıstıyorum yoksa bu memleketde basınızı kaldıramaz hale getırırım sızın deseydınız ya
?
oncekı konularınızı bılmıyorum burda yorumlardan anladıgım gelınınızle esınız arasında bırseyden suphelenıyormussunuz
ıspat sart
Hıc.. Omrumuzden kıymetsiz degıl sonucta adamlar. En kıymetlı onlar....Ahahaha8 yıl dayanmışsın bir 38 yıl daha dayan diyelim bari ..
Ağırlastirilmis müebbet olmasn da amanYok yok, beni şahit yazarsınız ban ihtimali olursa, gerekçemiz de ağır tahrik olur
Yüzleşmek istemedim belki... Hatalıyım ama çok zor bir durum..Bu işi bu çapraz sorguyla çözerseniz siz çözersiniz, tüm kk tek yürek gözler sizde
Allaha havale ediyorum benim vereceğim ceza Allahın Vereceğinden az kalirAğırlastirilmis müebbet olmasn da aman
Bu kadar hızlı davranmaya gerek yok ki ama yavaşşş yavaşş toplayacak konu sahibi delilleri.
NEEYYY
8 yıldır mı suphelenıyorsunuz
de get allahını seversen
okadar yazdım bırde
uzmana gıt demeyın demıssınız
nıye demeyeyım ?
uzmana gıdın gıtmenız sart oyle bırsey olsa 8 SENEDE sımdıye herkes tarafından da bılındıgınden ortaya cıkardı zaten bosanırdınız
acil sıfalar dılıyorum
ha tamam delıl toplama ısının ahirete kadar yolu var ozamanAllaha havale ediyorum benim vereceğim ceza Allahın Vereceğinden az kalir
Merabalar,Allah aşkına baştan söyleyeyim psikolojin bozuk takıntılı hastasın demeyin, çok şükür psikolojik bir rahatsızlığım yok,düzgün yorum yapanlar gelsin, yardıma ihtiyacım var, kocamin birine olan bir ilgisinden bahsetmistim, kim olduğunu eski konulardan anlayın, o kızla ikisinide son uyarmamdan sonra birsey görmedim, kiza üstü kapalı gözüm üstünüzde esimede tehdit ederek anlıyorum yavşamaya çalıştığını kıyameti koparırım gibisine konuştum, memlekete gittiğimizde onlarada gitmedim diğer kardeşimin evine gittim hatta onlarla zaman geçirdik, geri evimize döndüğümüzde ben oğlumu okula gönderip cocuk odasında uyukalmisim esim beni sağlık ocağına gittim sanıyor.
Sesi geliyor odadan telefonda konuşuyor o kişiyle.. Esim sürekli ona açıklama yapıyor öyle değil ben sizide görmek istedim v. b.. Bir dahaki gelişimizde ben hbr edecem diyor ben ararım kimseye demem arayın diye diyor, Bayagi açıklama yapıyor.. O ne diyorsa tamam diyor esim.. Ama onunla konuştuğu için mutlu olduğunu sesinden anladım.. Canim kelimeleri falan geçmedi, ama yatakta canımdan can gitti arkadaşlar tam ekinde değilim o mu diye o kızmış.. Simdi ne konuşacak daha fazla diye sustum iyice dinledim, 9 dk konuştular, inanin yataktan kalkıp ben burdayım diyemedim, sonra esime hiç duymamış taklidi yaptım, bana kızmayın delisin takıntılısin demeyin bosan demeyin çünkü daha elimde ask mesajı şu bu yok.. Yazışmalar var ama öyle ask msji değil.. Allah kimsenin başına vermesin lütfen dalga geçmeyin. Yardımınıza iht var..
Ikiside görüşemedikleri için.. Biri hesap soruyor biri alttan alıyorKadın açık açık kıslandığını söylemiş gelin hanım şart mı enişteyi arayıp hesap soruyor. Bana normal gelmedi.
Fark ediyor mu sizin icin ?Hoşlanıyorlar mi askmi ne bu ne
Bisanmayarak zaten kendinizi mahkum ediyorsunuz ne diyelmAllaha havale ediyorum benim vereceğim ceza Allahın Vereceğinden az kalir
Konuyu anlatışınız ve cevaplarınız bir hayli karışık olduğu için inanın hepimiz zor durumdayızY
Yüzleşmek istemedim belki... Hatalıyım ama çok zor bir durum..
Allaha havale ediyorum benim vereceğim ceza Allahın Vereceğinden az kalir
Bu cevap da yanlış anlaşılmaya kurban gitmiş tühAğırlastirilmis müebbet olmasn da aman
Caktirmadim artıkBu cevap da yanlış anlaşılmaya kurban gitmiş tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?