Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten konunun basına bosan demeyin Bı de tedavi ol demeyin demıs. Diyecegımız her seyı elemıs bastan

Nutkum tutuldu ne diyceğimi bilemedim . Madem şüphe var neden boşanmıyor illaha delil lazım değilki insan içindeki çiğlikle nasıl o adamla kalır ? Anlamamki
Konu sahibine boşan demeyeceksin bir de tedavi ol demeyeceksin anahtar kelime bunlar :)
[/QUOTE]

Ne diycez ? bacım herkez böyle şüphelere düşüyor an ve an olur bunlar evlilikte mi dememiz lazım aceba ?

Neden ses kaydı filan almadınız?biraz somut adımlar atsaniz mutlaka birşeyler bulursunuz,flört se neyse ne..
Bari bundan sonrası için birşeyler yapin.
Telefon dökümlerine bakın,mesajlarını kopyalayın,hatta kardeşiniz ve eşi hepbirlikte bir araya toplanınca güvenebileceğiniz tarafsiz biri ikinci göz olsun aralarındaki bakişmaları konuşmaları dikkatle takip etsin vs..
Hiçbirşey yapmıyor sadece şikayet ediyorsunuz böyle giderse bir 8 yıl daha şüphe için de yaşarsınız siz.

Konu sahibine boşan demeyeceksin bir de tedavi ol demeyeceksin anahtar kelime bunlar :)

Ne diycez ? bacım herkez böyle şüphelere düşüyor an ve an olur bunlar evlilikte mi dememiz lazım aceba ?
[/QUOTE]

Evet. Bosanıp o KOCANI AYARTAN KADINA YAR MI EDECEKSIN PAŞA KOCANI..
YUVA KOLAY KURULMUYOR...
COCUKLARIN BABASIZ MI BUYUSUN..
KOCANA CILVE YAP BAKALIM BELKİ DUZELIR..
bunları dıycez. Anahtar cumle hepsi.

[/QUOTE]
O konu hakkinda malumat vermemiş

Çocukları vardır yuvas kolay kurulmamistir ama 8 sene şüpheyle ayni evde yaşayabilir

Zaten konunun basına bosan demeyin Bı de tedavi ol demeyin demıs. Diyecegımız her seyı elemıs bastan
E biliyor çünkü bu konunun iki çözüm yolu var. Mahmeme veya hastane

Umarım konu gerçek değildir. 8 yıldır bu şüpheyle yaşayan bir kadının varlığına inanmak istemiyor insan.

adam okadar konusmus duyabılecegınız yukseklıkte konustuysa ses kaydını alsaydınız ya telınızı acıp hemen
yuzune vurur tum ayıbınızı ıkınızınde ortaya cıkarıcam bosanırken haklarımı bır bır ıstıyorum yoksa bu memleketde basınızı kaldıramaz hale getırırım sızın deseydınız ya

?

oncekı konularınızı bılmıyorum burda yorumlardan anladıgım gelınınızle esınız arasında bırseyden suphelenıyormussunuz

ıspat sart

YUVA KOLAY KURULMUYOR...
[/QUOTE]
Ahahaha 8 yıl dayanmışsın bir 38 yıl daha dayan diyelim bari ..

YUVA KOLAY KURULMUYOR...
Ahahaha 8 yıl dayanmışsın bir 38 yıl daha dayan diyelim bari ..
[/QUOTE]
Hıc.. Omrumuzden kıymetsiz degıl sonucta adamlar. En kıymetlı onlar....

İkinci merhaba

Aynı memleket ne aynı ülkede olmasın yine bulup icabına bakman gerekir. Böyle şüpheyle yaşanır mı? Akıl sağlığını ya kaybettin ya kaybetmek üzeresin arkadaşım benden sana küçüksem kardeş büyüksem abla tavsiyesi olsun sen istemiyosun destek al dememizi filan ama doktora görün sen

"Yavaş ol" dediler de "8 sene bekle" mi dediler? Bu nasıl yavaşlık?
8 yil şüphelendim derken başlarda tabiki kondurmadim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince meğer başlardan beri gözümden kaçan şeyleri buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…