- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Zaten konunun basına bosan demeyin Bı de tedavi ol demeyin demıs. Diyecegımız her seyı elemıs bastanBu adamla 8 yıldır niye evlisiniz peki?
Kardeşinizden önce siz neden ayrılmıyorsunuz bu adamdan, şüpheniz varsa. Telefonun hesabını soramayan kadından boşanmasını beklemekte komik tabi.
Hic inandırıcı değilsiniz.
Çok yaşayın e mi, haykırdım gece geceBen böyle konuşma duysam kimin kocası buuuuuuuuu diye bagira bağıra içeri girer yanaklarından öper aaa kimle konuşuyorsun ver şu telefonu der öylesi emin olirdum
Ajahhshsahah
Konu sahibine boşan demeyeceksin bir de tedavi ol demeyeceksin anahtar kelime bunlar :)Nutkum tutuldune diyceğimi bilemedim . Madem şüphe var neden boşanmıyor illaha delil lazım değilki insan içindeki çiğlikle nasıl o adamla kalır ? Anlamamki
Neden ses kaydı filan almadınız?biraz somut adımlar atsaniz mutlaka birşeyler bulursunuz,flört se neyse ne..İşte bu resmen açıklama değil mi hadi gelin suçlu esim niye herseye yok öyle değil alttan alıyor hadi Kocam suçlu gelin niye sinirleniyor hesap soruyor.. Bunlar resmen flört gibi değil mi ama işin garibi içlerinde yaşıyorlar herhalde ki bizim korkumuzdan.. Ama bunları sorunca ne laflar yedim arkadaslardan
:dÇok yaşayın e mi, haykırdım gece gece
Konu sahibine boşan demeyeceksin bir de tedavi ol demeyeceksin anahtar kelime bunlar :)
Konu sahibine boşan demeyeceksin bir de tedavi ol demeyeceksin anahtar kelime bunlar :)
Aklımdan geceni okudun:d
İns banlanmam bu konu yüzünden
İnat yapıyorum galiba.. Tavrımı koydum evde yakin değilim ama iste cocuklarYo ben uydurduğunuzu hıc söylemedim. Aksine inandım ve neden bosanmadıgınızı merak ediyorum?
E biliyor çünkü bu konunun iki çözüm yolu var. Mahmeme veya hastaneZaten konunun basına bosan demeyin Bı de tedavi ol demeyin demıs. Diyecegımız her seyı elemıs bastan
Aklımdan geceni okudun
Yok yok, beni şahit yazarsınız ban ihtimali olursa, gerekçemiz de ağır tahrik olur:d
İns banlanmam bu konu yüzünden
Evet. Bosanıp o KOCANI AYARTAN KADINA YAR MI EDECEKSIN PAŞA KOCANI..Ne diycez ?bacım herkez böyle şüphelere düşüyor an ve an olur bunlar evlilikte mi dememiz lazım aceba ?
AhahahaEvet. Bosanıp o KOCANI AYARTAN KADINA YAR MI EDECEKSIN PAŞA KOCANI..
YUVA KOLAY KURULMUYOR...
COCUKLARIN BABASIZ MI BUYUSUN..
KOCANA CILVE YAP BAKALIM BELKİ DUZELIR..
bunları dıycez. Anahtar cumle hepsi.
İkinci merhabaAllah aşkına baştan söyleyeyim psikolojin bozuk takıntılı hastasın demeyin, çok şükür psikolojik bir rahatsızlığım yok,düzgün yorum yapanlar gelsin, yardıma ihtiyacım var, kocamin birine olan bir ilgisinden bahsetmistim, kim olduğunu eski konulardan anlayın, o kızla ikisinide son uyarmamdan sonra birsey görmedim, kiza üstü kapalı gözüm üstünüzde esimede tehdit ederek anlıyorum yavşamaya çalıştığını kıyameti koparırım gibisine konuştum, memlekete gittiğimizde onlarada gitmedim diğer kardeşimin evine gittim hatta onlarla zaman geçirdik, geri evimize döndüğümüzde ben oğlumu okula gönderip cocuk odasında uyukalmisim esim beni sağlık ocağına gittim sanıyor.
Sesi geliyor odadan telefonda konuşuyor o kişiyle.. Esim sürekli ona açıklama yapıyor öyle değil ben sizide görmek istedim v. b.. Bir dahaki gelişimizde ben hbr edecem diyor ben ararım kimseye demem arayın diye diyor, Bayagi açıklama yapıyor.. O ne diyorsa tamam diyor esim.. Ama onunla konuştuğu için mutlu olduğunu sesinden anladım.. Canim kelimeleri falan geçmedi, ama yatakta canımdan can gitti arkadaşlar tam ekinde değilim o mu diye o kızmış.. Simdi ne konuşacak daha fazla diye sustum iyice dinledim, 9 dk konuştular, inanin yataktan kalkıp ben burdayım diyemedim, sonra esime hiç duymamış taklidi yaptım, bana kızmayın delisin takıntılısin demeyin bosan demeyin çünkü daha elimde ask mesajı şu bu yok.. Yazışmalar var ama öyle ask msji değil.. Allah kimsenin başına vermesin lütfen dalga geçmeyin. Yardımınıza iht var..
8 yil şüphelendim derken başlarda tabiki kondurmadim son seneler şüphelendim ama parçaları birleştirince meğer başlardan beri gözümden kaçan şeyleri buldum"Yavaş ol" dediler de "8 sene bekle" mi dediler? Bu nasıl yavaşlık?
Allah aşkına baştan söyleyeyim psikolojin bozuk takıntılı hastasın demeyin, çok şükür psikolojik bir rahatsızlığım yok,düzgün yorum yapanlar gelsin, yardıma ihtiyacım var, kocamin birine olan bir ilgisinden bahsetmistim, kim olduğunu eski konulardan anlayın, o kızla ikisinide son uyarmamdan sonra birsey görmedim, kiza üstü kapalı gözüm üstünüzde esimede tehdit ederek anlıyorum yavşamaya çalıştığını kıyameti koparırım gibisine konuştum, memlekete gittiğimizde onlarada gitmedim diğer kardeşimin evine gittim hatta onlarla zaman geçirdik, geri evimize döndüğümüzde ben oğlumu okula gönderip cocuk odasında uyukalmisim esim beni sağlık ocağına gittim sanıyor.
Sesi geliyor odadan telefonda konuşuyor o kişiyle.. Esim sürekli ona açıklama yapıyor öyle değil ben sizide görmek istedim v. b.. Bir dahaki gelişimizde ben hbr edecem diyor ben ararım kimseye demem arayın diye diyor, Bayagi açıklama yapıyor.. O ne diyorsa tamam diyor esim.. Ama onunla konuştuğu için mutlu olduğunu sesinden anladım.. Canim kelimeleri falan geçmedi, ama yatakta canımdan can gitti arkadaşlar tam ekinde değilim o mu diye o kızmış.. Simdi ne konuşacak daha fazla diye sustum iyice dinledim, 9 dk konuştular, inanin yataktan kalkıp ben burdayım diyemedim, sonra esime hiç duymamış taklidi yaptım, bana kızmayın delisin takıntılısin demeyin bosan demeyin çünkü daha elimde ask mesajı şu bu yok.. Yazışmalar var ama öyle ask msji değil.. Allah kimsenin başına vermesin lütfen dalga geçmeyin. Yardımınıza iht var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?