• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benim emin olamadığım bu adam yavşiyor tamam Allah belasını versin diyorum araya sessizlik giriyor tam yok birsey diyorum bunlar oluyor galiba aklına takmış ama cesareti yok çünkü erkek kardeşim herkes kıyamet kopar
Peki.
Ama bu gıbı durumlarda önceliğin kıyameti kopartacak erkek kardesın degıl de, kendi gurur ve onurun olsun.
İnsan gurur onuru ıcın yaşar, erkek kardesinin hisleri ıcın degıl.

Siz değilde kocanız delirmiş olmalı ne cesaret siz evdeyken başka bi kadınla konuşuyor ve sizde ses çıkartmıyorsunuz
Beni sağlık ocağına gitti sanıyor ama ben oğlumu okula gönderip oglumun odasında uyuyakaldım sesine gözlerimi açtım odada konuşuyordu o

Peki kötü emellerine bizi alet ediyor olması 🤭 verdiğimiz her lehine cevap karşı taraftaki insanlara tehdit, cebir ve yaptırım olarak geri dönecek aman dikkat 😆
Sey dıyebılır kocasına aranızda bisey var emınım, kadınlar kulubundekı kadınlar bile var dedı. Bunca kadın yanılıyor olamaz...

Beni sağlık ocağına gitti sanıyor ama ben oğlumu okula gönderip oglumun odasında uyuyakaldım sesine gözlerimi açtım odada konuşuyordu o
Ee kimle konuşuyorsun sen diyemedin mi? Fısır fısır ne ayaksın diyemedin mi? Alıp telefonu bakamadın mı? Kıyamet koparamadın mi? Tiyatro mu oynuyorsun anlamadım, buraya yazacağına kocanın kabusu ol

Eğer konuştuğu kilişi kesin gelinse şüpheleribdende haklısın. Kim görümcesinin eşini arayıp hesap sorar hangi enişte hesap verir ne alaka yani.
İşte bu resmen açıklama değil mi hadi gelin suçlu esim niye herseye yok öyle değil alttan alıyor hadi Kocam suçlu gelin niye sinirleniyor hesap soruyor.. Bunlar resmen flört gibi değil mi ama işin garibi içlerinde yaşıyorlar herhalde ki bizim korkumuzdan.. Ama bunları sorunca ne laflar yedim arkadaslardan

Ben anlamadım kızlar şimdi . Konu sahibi gerçekten kendi eşinin , erkek kardeşinin eşiyle ( gelinleri) ilişkisi olduğunu düşünüyor ve bunu 8 yıldır hissettiğini söylüyor . Ve o adamla aynı evi aynı yatağımı paylaşıyor ? Amann allahım 😮

Eğer konuştuğu kilişi kesin gelinse şüpheleribdende haklısın. Kim görümcesinin eşini arayıp hesap sorar hangi enişte hesap verir ne alaka yani.
İşte bu resmen açıklama değil mi hadi gelin suçlu esim niye herseye yok öyle değil alttan alıyor hadi Kocam suçlu gelin niye sinirleniyor hesap soruyor.. Bunlar resmen flört gibi değil mi ama işin garibi içlerinde yaşıyorlar herhalde ki bizim korkumuzdan.. Ama bunları sorunca ne laflar yedim

[/QUOTE]
Ben anlamadım kızlar şimdi . Konu sahibi gerçekten kendi eşinin , erkek kardeşinin eşiyle ( gelinleri) ilişkisi olduğunu düşünüyor ve bunu 8 yıldır hissettiğini söylüyor . Ve o adamla aynı evi aynı yatağımı paylaşıyor ? Amann allahım 😮

Daha da fenası telde adam kadına acıklama yapıyor sozde, bunları duyuyor konu sahıbı ama cıkıp sen napıyosun demiyor.

Daha da fenası telde adam kadına acıklama yapıyor sozde, bunları duyuyor konu sahıbı ama cıkıp sen napıyosun demiyor.
[/QUOTE]
Nutkum tutuldu 😶 ne diyceğimi bilemedim . Madem şüphe var neden boşanmıyor illaha delil lazım değilki insan içindeki çiğlikle nasıl o adamla kalır ? Anlamamki

😂 oradaki kadınları da delirttim verdiğim cevaplarla diye de eklesin bence, zira beyinler yandı 🤭
Ben böyle konuşma duysam kimin kocası buuuuuuuuu diye bagira bağıra içeri girer yanaklarından öper aaa kimle konuşuyorsun ver şu telefonu der öylesi emin olirdum :D
Ajahhshsahah

Nutkum tutuldu 😶 ne diyceğimi bilemedim . Madem şüphe var neden boşanmıyor illaha delil lazım değilki insan içindeki çiğlikle nasıl o adamla kalır ? Anlamamki
[/QUOTE]
Konu sahibine boşan demeyeceksin bir de tedavi ol demeyeceksin anahtar kelime bunlar :)

Ya benim emin olamadığım bu adam yavşiyor tamam Allah belasını versin diyorum araya sessizlik giriyor tam yok birsey diyorum bunlar oluyor galiba aklına takmış ama cesareti yok çünkü erkek kardeşim herkes kıyamet kopar
Bu adamla 8 yıldır niye evlisiniz peki?

Kardeşinizden önce siz neden ayrılmıyorsunuz bu adamdan, şüpheniz varsa. Telefonun hesabını soramayan kadından boşanmasını beklemekte komik tabi.

Hic inandırıcı değilsiniz.

Bu trol değilse sizin ikisinede kardeşinizle ders vermeniz lazım gecenin bi vakti benim kardesimin karisi ne hakla arayabilir hemde esimi
O
O cesaretin geleceği yok bu arkadaşa :) Ben ilk acabada sülaleyi katıp katıştırmıştım bile. Hayatı kendisi için yaşamadığından bunlar onun hayatı kendisinin değil eşinin...
Ayni memlekette değiliz b

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back