- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Peki.Ya benim emin olamadığım bu adam yavşiyor tamam Allah belasını versin diyorum araya sessizlik giriyor tam yok birsey diyorum bunlar oluyor galiba aklına takmış ama cesareti yok çünkü erkek kardeşim herkes kıyamet kopar
Peki kötü emellerine bizi alet ediyor olmasıOna göre tehdit edecek
Beni sağlık ocağına gitti sanıyor ama ben oğlumu okula gönderip oglumun odasında uyuyakaldım sesine gözlerimi açtım odada konuşuyordu oSiz değilde kocanız delirmiş olmalı ne cesaret siz evdeyken başka bi kadınla konuşuyor ve sizde ses çıkartmıyorsunuz
8 yıldır delil topluyirCanlarına okuyacağın halde neden susuyorsun anlamadım?
Deliller yakinda zaman asimina ugrayacak.8 yıldır delil topluyir
Sey dıyebılır kocasına aranızda bisey var emınım, kadınlar kulubundekı kadınlar bile var dedı. Bunca kadın yanılıyor olamaz...Peki kötü emellerine bizi alet ediyor olmasıverdiğimiz her lehine cevap karşı taraftaki insanlara tehdit, cebir ve yaptırım olarak geri dönecek aman dikkat
Bu gidişle zaten delilin D sini bile göremeyecek bnceDeliller yakinda zaman asimina ugrayacak.
Ee kimle konuşuyorsun sen diyemedin mi? Fısır fısır ne ayaksın diyemedin mi? Alıp telefonu bakamadın mı? Kıyamet koparamadın mi? Tiyatro mu oynuyorsun anlamadım, buraya yazacağına kocanın kabusu olBeni sağlık ocağına gitti sanıyor ama ben oğlumu okula gönderip oglumun odasında uyuyakaldım sesine gözlerimi açtım odada konuşuyordu o
İşte bu resmen açıklama değil mi hadi gelin suçlu esim niye herseye yok öyle değil alttan alıyor hadi Kocam suçlu gelin niye sinirleniyor hesap soruyor.. Bunlar resmen flört gibi değil mi ama işin garibi içlerinde yaşıyorlar herhalde ki bizim korkumuzdan.. Ama bunları sorunca ne laflar yedim arkadaslardanEğer konuştuğu kilişi kesin gelinse şüpheleribdende haklısın. Kim görümcesinin eşini arayıp hesap sorar hangi enişte hesap verir ne alaka yani.
İşte bu resmen açıklama değil mi hadi gelin suçlu esim niye herseye yok öyle değil alttan alıyor hadi Kocam suçlu gelin niye sinirleniyor hesap soruyor.. Bunlar resmen flört gibi değil mi ama işin garibi içlerinde yaşıyorlar herhalde ki bizim korkumuzdan.. Ama bunları sorunca ne laflar yedimEğer konuştuğu kilişi kesin gelinse şüpheleribdende haklısın. Kim görümcesinin eşini arayıp hesap sorar hangi enişte hesap verir ne alaka yani.
Eğer konuştuğu kilişi kesin gelinse şüpheleribdende haklısın. Kim görümcesinin eşini arayıp hesap sorar hangi enişte hesap verir ne alaka yani.
Ben anlamadım kızlar şimdi . Konu sahibi gerçekten kendi eşinin , erkek kardeşinin eşiyle ( gelinleri) ilişkisi olduğunu düşünüyor ve bunu 8 yıldır hissettiğini söylüyor . Ve o adamla aynı evi aynı yatağımı paylaşıyor ? Amann allahım
Sey dıyebılır kocasına aranızda bisey var emınım, kadınlar kulubundekı kadınlar bile var dedı. Bunca kadın yanılıyor olamaz...
Deliler diye okudum, konuya daha uygun oldu o şekilde cümle sankiDeliller yakinda zaman asimina ugrayacak.
Ben böyle konuşma duysam kimin kocası buuuuuuuuu diye bagira bağıra içeri girer yanaklarından öper aaa kimle konuşuyorsun ver şu telefonu der öylesi emin olirdumoradaki kadınları da delirttim verdiğim cevaplarla diye de eklesin bence, zira beyinler yandı
Nutkum tutulduDaha da fenası telde adam kadına acıklama yapıyor sozde, bunları duyuyor konu sahıbı ama cıkıp sen napıyosun demiyor.
Bu adamla 8 yıldır niye evlisiniz peki?Ya benim emin olamadığım bu adam yavşiyor tamam Allah belasını versin diyorum araya sessizlik giriyor tam yok birsey diyorum bunlar oluyor galiba aklına takmış ama cesareti yok çünkü erkek kardeşim herkes kıyamet kopar
OBu trol değilse sizin ikisinede kardeşinizle ders vermeniz lazım gecenin bi vakti benim kardesimin karisi ne hakla arayabilir hemde esimi
Ayni memlekette değiliz bO cesaretin geleceği yok bu arkadaşa :) Ben ilk acabada sülaleyi katıp katıştırmıştım bile. Hayatı kendisi için yaşamadığından bunlar onun hayatı kendisinin değil eşinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?