- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
E cık odadan hayırdır bro sen kime neyin acıklamasını yapiyosun deAynen işte oraya bilerek götürmedim, döndük memleketten bir baktım 1 hafta sonra esim açıklama yapıyor kiza kiz demekki bizsiz onlarla gezdiniz diyor
Nasıl yavşak msjlar mesela ne yazmışlar?Ya işte tamam mesaj var bir iki yavşak mesajlar var esimden kiza kızdan esime ama akrabayiz yaaa deyip beni suçlu gosteririler
İşte bunu bende düşünerek buraya sordum yemediğim laf kalmadiBenim eşim kardeşimin hanımıyla ne konuşabilir ki bu kadar, açıklama yapmalar falan. Yada ben görümcemin eşi ile ne konuşabilirim? Basbayağı var aralarında birşey.
İsmini söyleyerek konuşuyor esim ben evde yokum sanarakKadının olduguna emınım diyor ama nerden emin oldugunu yazmamıs
Kadın açık açık kıslandığını söylemiş gelin hanım şart mı enişteyi arayıp hesap soruyor. Bana normal gelmedi.Yahu ben eski konuları biliyorum
Adamin yurudugu falan yok
Ben kardesimin yasadigi sehre gitsem ve kardesime ugramasam kardesimle karisi da tepki gosterir yani
Kadini kac kere tehdit etti konu sahibi , kadin aramaya cekiniyordur konu sahibini ondan kocasini aramistir , ikisi de resmen magdur edildikleri bir hikayenin bas rol oyunculari , kadin surekli azarlayip duruyor ikisini de gozum ustunuzde diyr , bunlar da aile ici olay cikmasin diyr susuyorlar ve alttan aliyorlar bence
Tamam onu anladık.İsmini söyleyerek konuşuyor esim ben evde yokum sanarak
kizlar ben evde yokum sanarak ismiyle konuştu esim kizin İsminden anladımkiYok sanmıyorum kanıt arıyorum diyor cunku.
Kimseye de cevap vermemis. Kendısı yazar umarım neyin ne oldugunu, sızı de yanıltmayım.
Gözle görmek kanıt cunku.
Konu sahıbının erkek kardesinin karısıBu kız kız da kız kız denen kişi elti mi oluyor yani, kafam oldu bir milyon
Bu şekliyle de fenaymış, hadi kendine acımıyor, insan kardeşine acır el-insafKonu sahıbının erkek kardesinin karısı
Hoşlanıyorlar mi askmi ne bu neYok valla takıntılı demicem bu sefer .malesef halkıymışsınız bence var aralarında bisey hatta kesin var ama bu durum nereye kadar böyle gidecek söyler mısınız? Kardeşinizde sizde saf yerine mi konacaksınız?
Bence mevzu su, konu sahıbı kıskanc. Hastalık derecesinde. Haliyle samimi olan Hersey onu itiyor.Bu şekliyle de fenaymış, hadi kendine acımıyor, insan kardeşine acır el-insaf
Farkeder mi?Hoşlanıyorlar mi askmi ne bu ne
Ona göre tehdit edecekFarkeder mi?
Saygılar müge ablaBence mevzu su, konu sahıbı kıskanc. Hastalık derecesinde. Haliyle samimi olan Hersey onu itiyor.
Simdı kadınla adamın arasında diyelim bisey var konu sahıbı haklı, farkındaysan sekiz senedir hıcbısey yapmamis bu olayla ilgili. Kocasını ve kadını tehdit etmek dısında.
Bugunde konusmayi sonuna kadar dinlemıs ve konusma bitince odadan cıkıp adama hesap sormamıs.
Cunku kanıtlarsa bıle bosanmayacak. Bosanmak seceneklerınde yok.
Adamı kendine tehdit edede kopek edecek.
Keza kadını da. Istedıgı bu.
Pasif agresif bırı yanı konu sahıbı.
Tehlikeli yanı.
Ya benim emin olamadığım bu adam yavşiyor tamam Allah belasını versin diyorum araya sessizlik giriyor tam yok birsey diyorum bunlar oluyor galiba aklına takmış ama cesareti yok çünkü erkek kardeşim herkes kıyamet koparYuva kolay kurulmuyor, cocuklarını babasız mı buyutsun...
Cevabı ben vereyim dedim ☘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?