Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen işte oraya bilerek götürmedim, döndük memleketten bir baktım 1 hafta sonra esim açıklama yapıyor kiza kiz demekki bizsiz onlarla gezdiniz diyor
E cık odadan hayırdır bro sen kime neyin acıklamasını yapiyosun de

Neden demedin?

Kadın açık açık kıslandığını söylemiş gelin hanım şart mı enişteyi arayıp hesap soruyor. Bana normal gelmedi.

Hoşlanıyorlar mi askmi ne bu ne

Bu şekliyle de fenaymış, hadi kendine acımıyor, insan kardeşine acır el-insaf
Bence mevzu su, konu sahıbı kıskanc. Hastalık derecesinde. Haliyle samimi olan Hersey onu itiyor.
Simdı kadınla adamın arasında diyelim bisey var konu sahıbı haklı, farkındaysan sekiz senedir hıcbısey yapmamis bu olayla ilgili. Kocasını ve kadını tehdit etmek dısında.
Bugunde konusmayi sonuna kadar dinlemıs ve konusma bitince odadan cıkıp adama hesap sormamıs.

Cunku kanıtlarsa bıle bosanmayacak. Bosanmak seceneklerınde yok.
Adamı kendine tehdit edede kopek edecek.
Keza kadını da. Istedıgı bu.
Pasif agresif bırı yanı konu sahıbı.

Tehlikeli yanı.

Madem aralarında bir ilişki olduğuna eminsiniz ve en önemlisi bu herifle mutlu değilsiniz,olay çıkmasından da korkuyorsunuz hiç bu olayı kanıtlamaya uğraşmayın madem gidin bir avukata anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum deyin kurtulun neden kendinize cehennem azabı yaşatiyorsunuz ki?
Onlarda ne halt ediyorlarsa etsinler zaten yakın da bir şekilde meydana çıkar birşey varsa

Saygılar müge abla

Yuva kolay kurulmuyor, cocuklarını babasız mı buyutsun...

Cevabı ben vereyim dedim ☘
Ya benim emin olamadığım bu adam yavşiyor tamam Allah belasını versin diyorum araya sessizlik giriyor tam yok birsey diyorum bunlar oluyor galiba aklına takmış ama cesareti yok çünkü erkek kardeşim herkes kıyamet kopar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…