• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size gelemedik diye kadına acıklama yapıyormuş telde 🤣🤣 bi de sekiz yıldır kadına yuruyormus sanırım 🤣🤣

Ben adamı sevmedim 🤣 benım de bu erkek dusmanlıgım.....
Yahu ben eski konuları biliyorum
Adamin yurudugu falan yok
Ben kardesimin yasadigi sehre gitsem ve kardesime ugramasam kardesimle karisi da tepki gosterir yani
Kadini kac kere tehdit etti konu sahibi , kadin aramaya cekiniyordur konu sahibini ondan kocasini aramistir , ikisi de resmen magdur edildikleri bir hikayenin bas rol oyunculari , kadin surekli azarlayip duruyor ikisini de gozum ustunuzde diyr , bunlar da aile ici olay cikmasin diyr susuyorlar ve alttan aliyorlar bence

gercek degilse kiyamet bayanin kendi hayatinda kopar bence
gorumcem sucsuz yere bana boyle bisey yakistirsa ve sucsuzlugumu ispatlasam hic cevap vermem bakirkoyu ararim direk
Ya işte tamam mesaj var bir iki yavşak mesajlar var esimden kiza kızdan esime ama akrabayiz yaaa deyip beni suçlu gosteririler

Yahu ben eski konuları biliyorum
Adamin yurudugu falan yok
Ben kardesimin yasadigi sehre gitsem ve kardesime ugramasam kardesimle karisi da tepki gosterir yani
Kadini kac kere tehdit etti konu sahibi , kadin aramaya cekiniyordur konu sahibini ondan kocasini aramistir , ikisi de resmen magdur edildikleri bir hikayenin bas rol oyunculari , kadin surekli azarlayip duruyor ikisini de gozum ustunuzde diyr , bunlar da aile ici olay cikmasin diyr susuyorlar ve alttan aliyorlar bence
Ben bılmıyordum hatta kadın kim diye sordum.
Zaten konu sahibinin telde konustuklarını duyup odadan cıkmaması enteresan
Kanıt istiyor ya iste kanıt.
Insallah Bosanırlar🤣

Hep yavas yavas sesini çıkarmadan delil topla dediniz
Ben demedim
Benim delille ısım olmaz olmadı da
Kalbim curuduyse ıcıme suphe girdiyse karısı olamam o adamın. Gıderım.
Buyuzden de kalanlara hep merakla neden duruyorsun diye soruyorum.
Bu sefer de bana sende herkese bosan diyorsun diyorlar.

Bosanmayın, ölene kadar supheyle yasayın

Bu işi bu çapraz sorguyla çözerseniz siz çözersiniz, tüm kk tek yürek gözler sizde 😬
Yok ya ben pes ettim

Simdı gelip bosansın diye ısrar ediyorsun diyecekler kotu olucam arada 🤣🤣🤣 sanki ben bosan diyince direkt gidip adamları bosuyolar allahım ya 🤣
Zaten konu sahıbı de cevap vermiyor sorularıma 🤣

Kadın hisseder diyecem fakat siz eşinizi uçan kuştan kiskaniyorsunuz,diğer tarafta gelin bize neden gelmediniz diye niye eşine hesap soruyor,ne alaka. Kafam karıştı.
Aynen işte oraya bilerek götürmedim, döndük memleketten bir baktım 1 hafta sonra esim açıklama yapıyor kiza kiz demekki bizsiz onlarla gezdiniz diyor
Kadın hisseder diyecem fakat siz eşinizi uçan kuştan kiskaniyorsunuz,diğer tarafta gelin bize neden gelmediniz diye niye eşine hesap soruyor,ne alaka. Kafam karıştı.

Bunu kanitlayin eski gönderilerinuze baktimda yani böyle birseyi kanit olmadan ortaya atarsaniz suclu duruma siz düsersiniz elinizde kanit olmasi lazim telefon dökümanlaruna girin madem aileden biri sosyla medya arkadaslarina bakin takip edin esinizi bi kadin aldatildiginj her sekilde anlar ve gün yäzüne cikarir kanitiyla yani ne bileyim tamam da siz niye sseiz kaldiniz odaya girseydiniz evet merak ettiniz ve dinledinizde telefonunu sifre varsa bile bi sekilde o sifreyi kirmanun yollarini arayin her akli ben mi vereyim yahu
Tamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back