• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sulale birbirine girmesin bahanesi kosede bekliyor. Kanıtlarsa hıcbısey yapmayacak bahane de bu olacak.

Sekiz sene degıl.
En fazla sekiz gun beklerim. İnsanım yanılıyor olabılır miyim diye.
Hatta boyle bisey dusundugum ıcın kendimden tiksinirim. Ama kafam netlessin diye de mutlaka bisey yaparım.
Sonra da isime bakarım.

Sekiz sene bu ıgrenclıkle hayattan zevk almaz insan.
Ee dunyaya bir kere geliyoruz, oturup bu basit insanlarla neden zehir edelim hayatımızı?
Aklım almıyor. Insallah konu sahibine de bi cesaret gelir ve var ya da yok, bırakır gider bu pis adamı.
Konu tam flash TV Yalçın Çakırlık değil mi simdi siz öle yazınca gözümde canlandı😂😂😂

Sulale birbirine girmesin bahanesi kosede bekliyor. Kanıtlarsa hıcbısey yapmayacak bahane de bu olacak.

Sekiz sene degıl.
Hatta boyle bisey dusundugum ıcın kendimden tiksinirim. Ama kafam netlessin diye de mutlaka bisey yaparım.
Sonra da isime bakarım.

Ee dunyaya bir kere geliyoruz, oturup bu basit insanlarla neden zehir edelim hayatımızı?
Aklım almıyor. Insallah konu sahibine de bi cesaret gelir ve var ya da yok, bırakır gider bu pis adamı.

O cesaretin geleceği yok bu arkadaşa :) Ben ilk acabada sülaleyi katıp katıştırmıştım bile. Hayatı kendisi için yaşamadığından bunlar onun hayatı kendisinin değil eşinin...

Sekiz sene degıl.
Sonra da isime bakarım.

Yalnız aynı kişi mi ben emin olamadım. Kardeşinin eşi ile eşinin ilişkisi olan konu sahibi haklıydı, herkes şüphelendi o konuda. Ama bu bayanın diğer konusu çok anlamsızdı, kuruntuydu. Eğer aynı kişi değilse muhtemelen konu sahibinin psikolojisi iyi değil.

Yalnız aynı kişi mi ben emin olamadım. Kardeşinin eşi ile eşinin ilişkisi olan konu sahibi haklıydı, herkes şüphelendi o konuda. Ama bu bayanın diğer konusu çok anlamsızdı, kuruntuydu. Eğer aynı kişi değilse muhtemelen konu sahibinin psikolojisi iyi değil.
Bı arkadas yukarılarda yazdıklarını alıntılamıs konusahıbının. Evet o arkadas bu. Ben o konuyu görmemiştim. Yanı o hanımmıs herkes aynı seyi yazmıs.
Insallah o hanımdır 🤣

Konu sahıbı nerdesın diye gidip baska konuya yazdım kafam karısyı konu yuzunden.
Konu sahibi nerdesın, herkes bisey soruyor?

Ee odada oturup dakikalarca dinleyeceginize aniden karşısına çıkıp telefonu elinden alsaydınız ya? Zaten telefonu vermiyorsa size kimle konuştugunu açık acik gosteremiyorsa aldatiliyorsunuzdur. Ayrıca bir eş baksa odada birine açıklama yapıyorsa zaten bunu karısı sorunca söylemekle yükümlüdür kiminle konuştuğunu.
8 sene beklediyseniz bence omur boyu evli kalın. Sorun etmeyin. 8 sene aldatma şüphesiyle yaşadıysam artık onu araştırmam bile. Çünku gercekten yediremeyecek bir kadın 8 senede çoktan bulur kapıyı çeker çıkardı. Kendinizi kandırmayın boşuna da dert aramayın bence. Devam edin. Geçmiş olsun bu arada.

Ayyy eger bu olay gercekse cok yazik..adam kardesine ihanet ediyo kardesineee sana mi etmicek? Bence topla delilleri hem dava ac hemde esinin ailesine ozellikle kardesine goster pislik herif :kusmuk:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back