Konu tam flash TV Yalçın Çakırlık değil mi simdi siz öle yazınca gözümde canlandıSulale birbirine girmesin bahanesi kosede bekliyor. Kanıtlarsa hıcbısey yapmayacak bahane de bu olacak.
Sekiz sene degıl.
En fazla sekiz gun beklerim. İnsanım yanılıyor olabılır miyim diye.
Hatta boyle bisey dusundugum ıcın kendimden tiksinirim. Ama kafam netlessin diye de mutlaka bisey yaparım.
Sonra da isime bakarım.
Sekiz sene bu ıgrenclıkle hayattan zevk almaz insan.
Ee dunyaya bir kere geliyoruz, oturup bu basit insanlarla neden zehir edelim hayatımızı?
Aklım almıyor. Insallah konu sahibine de bi cesaret gelir ve var ya da yok, bırakır gider bu pis adamı.
Size gelemedik diye kadına acıklama yapıyormuş teldeAdam niye pis oldu ayol simdi
Sulale birbirine girmesin bahanesi kosede bekliyor. Kanıtlarsa hıcbısey yapmayacak bahane de bu olacak.
Sekiz sene degıl.
Hatta boyle bisey dusundugum ıcın kendimden tiksinirim. Ama kafam netlessin diye de mutlaka bisey yaparım.
Sonra da isime bakarım.
Ee dunyaya bir kere geliyoruz, oturup bu basit insanlarla neden zehir edelim hayatımızı?
Aklım almıyor. Insallah konu sahibine de bi cesaret gelir ve var ya da yok, bırakır gider bu pis adamı.
Güldüm yazdıgınıza Allah affetsınKonu tam flash TV Yalçın Çakırlık değil mi simdi siz öle yazınca gözümde canlandı
Yalnız aynı kişi mi ben emin olamadım. Kardeşinin eşi ile eşinin ilişkisi olan konu sahibi haklıydı, herkes şüphelendi o konuda. Ama bu bayanın diğer konusu çok anlamsızdı, kuruntuydu. Eğer aynı kişi değilse muhtemelen konu sahibinin psikolojisi iyi değil.Sulale birbirine girmesin bahanesi kosede bekliyor. Kanıtlarsa hıcbısey yapmayacak bahane de bu olacak.
Sekiz sene degıl.
Sonra da isime bakarım.
Aslında adamla kadın kuş dili konuşuyormuş ondan 8 yıl şüphede kalmış olayGüldüm yazdıgınıza Allah affetsın
Bı arkadas yukarılarda yazdıklarını alıntılamıs konusahıbının. Evet o arkadas bu. Ben o konuyu görmemiştim. Yanı o hanımmıs herkes aynı seyi yazmıs.Yalnız aynı kişi mi ben emin olamadım. Kardeşinin eşi ile eşinin ilişkisi olan konu sahibi haklıydı, herkes şüphelendi o konuda. Ama bu bayanın diğer konusu çok anlamsızdı, kuruntuydu. Eğer aynı kişi değilse muhtemelen konu sahibinin psikolojisi iyi değil.
Ben şimdi hatırladım konu sahibesini. Merakla bekliyorum bakalım nereye gidecek konu?eski konularımdan okursunuz dediginiz ve hesabınız gizli olduğu için merak eden arkadaşlar için şunları bırakayım
Bir de bu berniss sizin önceki hesabınız mı?
Evetyanlis kisi degilse kardesinin eşiydi sanirim gelinleri yani
Keske belırtseymıs, gecenin sorusu olacak bu 'kadın kim'
Vallahi billahi doğru uydurucak kadar delirmedim çok şükür aklım başımda.. O kız ismini soyluyor esimo kız olduğundan nasıl emin oldun?
iş açıklamaya vardıysa ben emin oldum deli değilsin..
ama sende bize hak ver olacak şey değil yahu
EvetKonu sahibinin kardesinin esi yanlis hatirlamiyorsam.
İsminden anladım o kız, eminim net bilgi, canımdan can gitti, açıklama yaptı esim yani onlarla görüşmedik yaCesarete bak kadındaki. Adamdaki cesarete gırmıcem adamınkı karaktersizlik adilik cunku.
Pes dedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?