• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eski konularımdan okursunuz dediginiz ve hesabınız gizli olduğu için merak eden arkadaşlar için şunları bırakayım
Benim korktuğum noktada bu.. Gün gelir bu gelini sıkıştırirmi diyorum bizim ailede ayıptır gelin aranmaz rahatsız edilmez bu gelin bizim aileye güvendi geldi şimdi ben çok utanırım anlayın beni utanç verici bir durum bu ortaya biran çıkmak istemiyorum
Esimle evli bir çiftte oturmaya gittik, muhabbet ederken 2.evlilik yapan birilerini konuşuyorduk hepimiz, esim ben semraya birsey olursa birdaha evlenmem deyip daha yukses sesle ev sahibi kiza bakarak sesini duyururak büyük konuşmayım daa dedi.. Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.. Hic bir şey demedim, kizin da arkası dönüktü, ne demek simdi bu kizlar?
Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Ortak bir işleri olmayan erkek ve kadinin 8 dakika telefonda konusmalari normal mi? 8.dk.uzunmu kisa mi?
Bir de bu berniss sizin önceki hesabınız mı?

Kadın kötü hastalığa yakalanacak yakında yazık yani bi insan kendine bunu neden yapar ki 🤦🏼‍♀️

Çevremde hiç böyle bir insan olmadı cidden çözümleyemediğim için bişey diyemicem.
Siz biliyorsanız bana diyiverin bende merak ettim nasıl bir insan 8 sene eşinden şüphe edip yakalayamaz hemde akraba ile olduğunu düşünerek hadi yakaladı şimdiye kadar neden gereğini yapmadı. Kafamda deli sorular :KK35:

Siz değilde kocanız delirmiş olmalı ne cesaret siz evdeyken başka bi kadınla konuşuyor ve sizde ses çıkartmıyorsunuz

Eğer konuştuğu kilişi kesin gelinse şüpheleribdende haklısın. Kim görümcesinin eşini arayıp hesap sorar hangi enişte hesap verir ne alaka yani.

eski konularımdan okursunuz dediginiz ve hesabınız gizli olduğu için merak eden arkadaşlar için şunları bırakayım

Bir de bu berniss sizin önceki hesabınız mı?
Omrunu bunları dusunup kendını yiyerek gecırmeyı göze almıs öyleyse.
Bellı aralıklarla aynı insanlardan farklı konular anlatmış.
Cekılır dert degıl.

Çevremde hiç böyle bir insan olmadı cidden çözümleyemediğim için bişey diyemicem.
Siz biliyorsanız bana diyiverin bende merak ettim nasıl bir insan 8 sene eşinden şüphe edip yakalayamaz hemde akraba ile olduğunu düşünerek hadi yakaladı şimdiye kadar neden gereğini yapmadı. Kafamda deli sorular :KK35:
Yakalayamaz olur mu ya.
Net zaten.
Kendisi de emin. Asagı da arkadas yazdıklarını alıntılamis. Hep aynı insanlar farklı konular.
Biseye eminsen emin olman lafı degıl mıdır?
Kanıt neden istersin ki?

İnanın anlamış değilim 8 koca sene vallahi hastalanıp ölmüştüm bu şüpheden. Ya konu fake inatla bu konudan olayı devam ettiriyor ya da kabul etmesede agır psikolojik bir vaka baska açıklaması yok yani 🤷🏼‍♀️

Konu sahibi, eşinizle kardeşinizin eşinin arasında ilişki olduğunu düşünen kişi siz misiniz?

Yakalayamaz olur mu ya.
Net zaten.
Kendisi de emin. Asagı da arkadas yazdıklarını alıntılamis. Hep aynı insanlar farklı konular.
Biseye eminsen emin olman lafı degıl mıdır?
Kanıt neden istersin ki?

Kanıtın gelmeyeceğini bildiğin için istersin :) Süreyi uzatmak için genelde. Kanıt gelse onada kulp bulur sadece kanıtı 8 sene bekleyen 8 sene daha bekler ...

Yuh o kadının numaraeinin ne isi olabilir ki akraba bide gercrkse eger ikisine meydan dayagi atmali
Sekiz yıldır suphelenıyormus konu sahıbı ama hıcbısey yapmıyor. Bekliyor oyle. Bi de sanırım konu acıp yazılanları okumuyor. Anladıgım bu.

Kanıtın gelmeyeceğini bildiğin için istersin :) Süreyi uzatmak için genelde. Kanıt gelse onada kulp bulur sadece kanıtı 8 sene bekleyen 8 sene daha bekler ...
Sulale birbirine girmesin bahanesi kosede bekliyor. Kanıtlarsa hıcbısey yapmayacak bahane de bu olacak.

Sekiz sene degıl.
En fazla sekiz gun beklerim. İnsanım yanılıyor olabılır miyim diye.
Hatta boyle bisey dusundugum ıcın kendimden tiksinirim. Ama kafam netlessin diye de mutlaka bisey yaparım.
Sonra da isime bakarım.

Sekiz sene bu ıgrenclıkle hayattan zevk almaz insan.
Ee dunyaya bir kere geliyoruz, oturup bu basit insanlarla neden zehir edelim hayatımızı?
Aklım almıyor. Insallah konu sahibine de bi cesaret gelir ve var ya da yok, bırakır gider bu pis adamı.

Sulale birbirine girmesin bahanesi kosede bekliyor. Kanıtlarsa hıcbısey yapmayacak bahane de bu olacak.

Sekiz sene degıl.
En fazla sekiz gun beklerim. İnsanım yanılıyor olabılır miyim diye.
Hatta boyle bisey dusundugum ıcın kendimden tiksinirim. Ama kafam netlessin diye de mutlaka bisey yaparım.
Sonra da isime bakarım.

Sekiz sene bu ıgrenclıkle hayattan zevk almaz insan.
Ee dunyaya bir kere geliyoruz, oturup bu basit insanlarla neden zehir edelim hayatımızı?
Aklım almıyor. Insallah konu sahibine de bi cesaret gelir ve var ya da yok, bırakır gider bu pis adamı.
Adam niye pis oldu ayol simdi 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back