• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem "kim olduğunu eski konulardan anlayın" diyorsunuz hem eski konular kapalı :işsiz:
Kapatmak bir işe yaramıyor neyse ki :KK66:

Bu kadar taktıysanız, eşinize güvenmiyorsanız neden boşanmıyorsunuz? Şüphelendiğiniz şey rezil bir şey.
Tam da Cem Yılmaz'ın "hani marjinal bizdik" dediği durumlardan. Böyle bir şüpheyle nasıl yaşar insan?

Siz bunca şeyi fark ederken erkek kardeşiniz fark etmiyor mu onu da anlamadım. Gerçekten böyle bir şey olsa tüm sülale anlamaz mıydı?

8 yildir boyle hissediyorum demisti konu sahibi.
Oha diyim kaba tabirle.
Sekiz yıl bir insan neden böyle bir supheye katlanır. Dogru ya da yanlıs bi yerde bıkarsın artık.
Ya da sekiz yılda nettir, elinden geleni ardına koymaz her turlu cırkef ligi yapar rezil edersin. İnsansın cunku.
Habıre konu acıp hıcbısey yapmıyor anladıgım kadarıyla konu sahıbı.

Ne dıyelım.

Benim eşim kardeşimin hanımıyla ne konuşabilir ki bu kadar, açıklama yapmalar falan. Yada ben görümcemin eşi ile ne konuşabilirim? Basbayağı var aralarında birşey.

Yahu anlayamiyorum
Idrak edemiyorum gercekten pes!
Abi bunlari cekmek zorunda misin ya?
Aldatildigini dusunuyorsan emin ol ki aldatiliyorsundur. Aldatan gozu disarda olan bir esten de hayir gelmez bilin.
Bende aldatildim kanit delil aramadan 2 celsede bosadim
Bak tekrar evlendim. Allah askina yapmayin bunu kendinize ya

Ama önceki konularına da maruz kaldık böyle bir şüpheyle yaşanmaz ya çıldırıcam🤦🏼‍♀️😂😂

Şuan o yüzden böyle garip mesajlar yazıyorum. Konularına baktım. Olacağı söyleyeyim size hiç birşey ! Yani yapmayacak zaten yapamaz. Var mı yok mu 8 sene ortaya çıkartamadığı birşeyi biz burdan nasıl çözelim? Boşan demeyin destek al demeyin ne diyelim çök ümmüğüne adamın at mı? Tee Allahım ya

Allah aşkına baştan söyleyeyim psikolojin bozuk takıntılı hastasın demeyin, çok şükür psikolojik bir rahatsızlığım yok,düzgün yorum yapanlar gelsin, yardıma ihtiyacım var, kocamin birine olan bir ilgisinden bahsetmistim, kim olduğunu eski konulardan anlayın, o kızla ikisinide son uyarmamdan sonra birsey görmedim, kiza üstü kapalı gözüm üstünüzde esimede tehdit ederek anlıyorum yavşamaya çalıştığını kıyameti koparırım gibisine konuştum, memlekete gittiğimizde onlarada gitmedim diğer kardeşimin evine gittim hatta onlarla zaman geçirdik, geri evimize döndüğümüzde ben oğlumu okula gönderip cocuk odasında uyukalmisim esim beni sağlık ocağına gittim sanıyor.
Sesi geliyor odadan telefonda konuşuyor o kişiyle.. Esim sürekli ona açıklama yapıyor öyle değil ben sizide görmek istedim v. b.. Bir dahaki gelişimizde ben hbr edecem diyor ben ararım kimseye demem arayın diye diyor, Bayagi açıklama yapıyor.. O ne diyorsa tamam diyor esim.. Ama onunla konuştuğu için mutlu olduğunu sesinden anladım.. Canim kelimeleri falan geçmedi, ama yatakta canımdan can gitti arkadaşlar tam ekinde değilim o mu diye o kızmış.. Simdi ne konuşacak daha fazla diye sustum iyice dinledim, 9 dk konuştular, inanin yataktan kalkıp ben burdayım diyemedim, sonra esime hiç duymamış taklidi yaptım, bana kızmayın delisin takıntılısin demeyin bosan demeyin çünkü daha elimde ask mesajı şu bu yok.. Yazışmalar var ama öyle ask msji değil.. Allah kimsenin başına vermesin lütfen dalga geçmeyin. Yardımınıza iht var..
Ben olsam telefonu kapatmasıyla karşısında dikilmem bir olurdu gibi geliyor. Büyük konuşmayayım ama aşk olsun size yani.. kocanız sanki oğlunuz.. sevgilisi var.. siz de telefon dinliyorsunuz. Tam tersini siz eşinize yapsanız eşiniz ne yapardı onu düşünün bence?

Neden dalga geçelim konu ciddi. Dalga gecenleri sen ciddiye alma cevap verip yorma kendini.. Ve arkadaşların bu kadar bu duruma sasırması ilginc gündemden haberlerden neler neler duyuyoruz buda gayet olabilir midesiz insanlar çoğaldı.. Delil topla sessizce takibe devam sonra donuna kadar al bas tekmeyi haa ben yüzgöz olunması taraftarı değilim ama bu iğrenc insanları herkese rezil et mutlaka

Yok valla takıntılı demicem bu sefer .malesef halkıymışsınız bence var aralarında bisey hatta kesin var ama bu durum nereye kadar böyle gidecek söyler mısınız? Kardeşinizde sizde saf yerine mi konacaksınız?

Şuan o yüzden böyle garip mesajlar yazıyorum. Konularına baktım. Olacağı söyleyeyim size hiç birşey ! Yani yapmayacak zaten yapamaz. Var mı yok mu 8 sene ortaya çıkartamadığı birşeyi biz burdan nasıl çözelim? Boşan demeyin destek al demeyin ne diyelim çök ümmüğüne adamın at mı? Tee Allahım ya
Kadın kötü hastalığa yakalanacak yakında yazık yani bi insan kendine bunu neden yapar ki 🤦🏼‍♀️

Allah aşkına baştan söyleyeyim psikolojin bozuk takıntılı hastasın demeyin, çok şükür psikolojik bir rahatsızlığım yok,düzgün yorum yapanlar gelsin, yardıma ihtiyacım var, kocamin birine olan bir ilgisinden bahsetmistim, kim olduğunu eski konulardan anlayın, o kızla ikisinide son uyarmamdan sonra birsey görmedim, kiza üstü kapalı gözüm üstünüzde esimede tehdit ederek anlıyorum yavşamaya çalıştığını kıyameti koparırım gibisine konuştum, memlekete gittiğimizde onlarada gitmedim diğer kardeşimin evine gittim hatta onlarla zaman geçirdik, geri evimize döndüğümüzde ben oğlumu okula gönderip cocuk odasında uyukalmisim esim beni sağlık ocağına gittim sanıyor.
Sesi geliyor odadan telefonda konuşuyor o kişiyle.. Esim sürekli ona açıklama yapıyor öyle değil ben sizide görmek istedim v. b.. Bir dahaki gelişimizde ben hbr edecem diyor ben ararım kimseye demem arayın diye diyor, Bayagi açıklama yapıyor.. O ne diyorsa tamam diyor esim.. Ama onunla konuştuğu için mutlu olduğunu sesinden anladım.. Canim kelimeleri falan geçmedi, ama yatakta canımdan can gitti arkadaşlar tam ekinde değilim o mu diye o kızmış.. Simdi ne konuşacak daha fazla diye sustum iyice dinledim, 9 dk konuştular, inanin yataktan kalkıp ben burdayım diyemedim, sonra esime hiç duymamış taklidi yaptım, bana kızmayın delisin takıntılısin demeyin bosan demeyin çünkü daha elimde ask mesajı şu bu yok.. Yazışmalar var ama öyle ask msji değil.. Allah kimsenin başına vermesin lütfen dalga geçmeyin. Yardımınıza iht var..
Ben olsam o an ses kaydederdim.al sana zina kanıtı.ama nerde boşanmak aklında yok cnkü..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back