- 9 Ağustos 2021
- 14.984
- 50.986
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.561
Arkadaşlar bence konu çok garip bir yere gidiyor :)
Basın tekmeyi gitsin. Taaa o zamanlar bırakmanız gerekliymiş zaten bile bile lades demişsiniz.10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
Bu yoruma katılıyorum burada herkes konu sahibinin üstüne gelmis evet yazdıkları sınırları aşan cinsten ama karşıdaki kadin da gayet mesajla muhabbet etmiş, hangimiz sinirlenmezdi ki? Kocama ayrı kızardım o kadına ayri.Geçen benim de eski görüştüğüm kişi mesaj atmış, nasılsın , hayat nasıl gidiyor, diye.. Şimdi evli ve çocuklu . Ben boşandım . Bir azarladim ki onu . Eşin olacak hanımefendiye ihanet ediyorsun yazmakla, dedim. Git eşine odaklan eski sevgililerine yazacağına dedim. Sonra da engeli bastım . Bu böyle olmalı. Aslında cevap bile yazmamak gerek de son zamanlar sürekli istek gönderiyordu ben de tamamıyla noktalamak istedim . Peki sadece bir iki satır mı konuşmuşlar? Devamı yok mu?
Üzgünüm ama kocanız sizi sevmiyor, aşık değil, kendinizi çok önemsiyorsunuz ama o beğenmediğiniz “fotoşoplu” kadın kocanıza tamamen yeşil ışığı yaksa, koşa koşa gidecek kapasitede biri.Tatlım o beni bosayamz cocukları görmemeye dayanamz , kadın bosanms hazır bu da bosayacakta o kadına gidecek serefsiz damgası yemeyi göze alamaz
Ne güzel 3 cocugu yap sonra hadi yallah yok öyle
Ben cocujlarmın rızkınıda kımseye yedirmem yine diyorum
Ben o kadını kendımce kıskandım yıllarca hıcte begenmedım gorunce anca fotosoplarla kendını guzellestırır ben eşime fazlayım bile
Otursun dogru dzgun cocuklarımın hayallerını mı yıkacak gidipte baskasının cocugunamı babalık yapacak
Bu hikayede şu durumda diğer kadına yüklenmek bana konu sahibi ve kocası varken haksızlık gibi geliyor. Kaldı ki o kadın istenmeyen kadından ziyade sevgilisinin ailesinin isteklerine o kadar mala mülke rağmen tamam demeyen kadın. Konu sahibinin anlattığına göre konu sahibi gibi kapansa ve aile apartmanını kabul etse aile evlenmelerine birşey dememiş. Adamla neden ne zaman ne kadar konuştu bilmiyoruz. Böyle bir hikayede kadın neler yaşadı, hayatı nasıl etkilendi bilmiyoruz Kaldı ki konu sahibi kadını fahişe yerine koymasına rağmen kocasını ayarttığına ilişkin tek satır yazamamış. Konuşmasa daha iyi olurdu ama sırf cevap verip, makul bir şekilde eşinle kal dedi diye o kadar hakareti etmek ve konu sahibine bu konuda anlayış göstermek bana insafsızlık gibi geliyor. Keşke başkasını sevdiğini açık açık söyleyen, evliliğin başından itibaren o kadın için perişan olan ve bunu gösteren adamla para için evlenen ve boşanamasın diye sıra sıra çocuk dizen konu sahibinden daha ağır bir kusuru olduğunu düşünmüyorumno kadının. Seni seviyorum deme kısmına gelince adamın o yönde bir yakınlığı hiçbir zaman göstermediğini, hep uzak durduğunu, hatta bu yüzden sürekli kavga ettiklerinide konu sahibi bizzat kendi yazdı. Adam zayıf karakterli ve basiretsiz olabilir ama anladığım kadarı ile konu sahibini baştan itibaren aşk yalanı ile hiç kandırmamış. Çocuk konusuna gelincede erkekler cinselliğe bizim kadar anlam yüklemiyorlar, diğer kadındanda umudu olmadığından konu sahibinin çocuk isteğine ses çıkarmammış anladığım kadarı ile. Ayrıca mal mülk alma kısmına gelince kimse konu sahibi mal almasın çocukları ile sürünsün iş bulsun o baksın demiyor ama 10 yıllık bir evlilik için kendi emeği olmadan elde edilen bir maldan ev araba nafaka ve tazminat alması bence makul bir anlaşma, ama konu sahibi bırakın kocasından alacağı bedeli konu sahibinin ailesinin diğer kardeşe verilen malında bile gözü var ve bunun için aile ile kavga ettiğini kendisi söylüyor. Ben bu hikayede sadece annelerinin gözünde kocasına karşı silah olmaktan başka bir şey olmayan, onca rezilliğe ve kavgaya birebir şahit olan üç çocuğa üzüldüm.Şöyle uzun uzun yazınca birşey diyemedim vallahi Bia Hanım.
Cidden yazdıklarınızda size hak veriyorum hele koyulaştırdığım yerde kesinlikle hak veriyorum.
Benim burda tepki verdiğim nokta aslında bazı yorumlar beni vicdanen rahatsız etti bak seni sevmemiş onu sevmiş ya da sen masaları fırlatmışsın çocukları elinden alabilirler gibi. Evet çok güzel açıklamışsınız ama burdaki kişi de bir kadın. Belki de yaptığım şeytanın avukatlığı inanın bilimiyorum. Konu sahibini sınırsız savunmuyorum da. Burada gördüğüm konuda o kadına aman ne harika kadın senin kocana sümük atmaz falan denmiş ama atmış işte.. Konuşmuş bende seni sevmiştim karınla kal bende pişmanım falan ama bilmiyorum evli bir adamla bu kadar diyolog kuran kadına aman da onlara tenezzül etmemiş mağdur kadın diyemedim. Ya da bi şekild evet anlatmış eş olacak sözde adam. Daha önce sevgilisi olduğunu ama sizce hiç mi demedi karıcığım seni seviyorum diye. On yıllık evlilikte siz inandınız mı buna ya da. madem üç çocuk yapacak kadar istekli bir adammış nasıl aşk bu o kadına karşı. Kuyruğunu kıstırıp baba parası için sesini çıkarmayan adamın aşkına ben inanmam.Eşimle aynı sorunu yaşadık ailesi açık olduğum için istemedi.Mecbur kabul edeceksiniz dedi ailesine bir kez bana kapanmayı düşünüyor musun diye bile soramadılar. Ben o adamın da kadınla bir birlikteliğim olur mu gözüyle baktığını bu kadın her şeyi duyunca dişli çıkınca aman malımı mülkümü vereyim de sussun diye davrandığını düşünüyorum.
Üç çocuk yaptıysa kadından eşşşek gibi verecek. O açık diye kabul etmeyen kapalı gelin isteyen ailede verecek malını. Çünkü onlar bu kadını tercih etmiş. Aslında bakarsanız ben bu işte o istenmeyen kız gibiydim. Eşim bizim ilişkimize sahip çıkmasaydı bu durumu yaşardık. Kadın bir melek demiyorum. Söylemleri inanılmaz yanlış ama cidden bazı insanlar küçük bir dünyada bunları düşünerek ve inanarak yaşıyor ne yazık ki.
bence siz bir psikoloğa görünün derim.. yazık 3 çocuğa..Evet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
valla ablacım kadınla görüşüyor gibi gelmedi bana. adam senden kaçıyor bariz belli.... sen de sinirini elalemin kadınından çıkartıyorsun. Size sadakat borcu olan kişi kocanız, aldattığı kadın değil. şunu bi öğrenin.Gorusuyolar onlar emınım ben gec gelıyor aksam benı ıstagramdan bıle engelledi kocam sus dıyo bır dakıka susmuyosun dıyo
Kavussa anlardı bır bk olmadıgını kavusamadı ya ask sanıyo
Aynen ya.Bu mantıkla gidip bi salak kafalayacaksın, kondomu delip bi iki de çocuk yapcaksın tamam. Ömrü billah rahatsın. Çocuklar büyüyene kadar kendini emekli edersin zaten ne gam.
Kadın onu demiş kadın bunu demiş anlatıp duruyorsun boş boşDevamı var konusmuslar gördum ama söylemedim gördgumu ben evde namusumla beklerkn o bu kadnla konusms hatta aglamıs.ben seni bir an bile unutmadım demiş keşke sen iyi olsaydın mutlu olsaydın demiş.Kadında buna belki eşin yanında oldugu ıcın degerını anlamıyorsundur demis.Ben senin mutlu olmanı dilerim demiş.Keşke farklı olsaydı hersey ama olmadı demiş. Kadında üzgün yani.
Ama bu benım esim o kadın elinin altında olmadıgı ıcınböyle ben onu hep namusumla evde bekledim o gidip kadına aglıyor uzuluyor.Bana diyoki istiyosan bosanalım ben cocujlarıma bakarm evde arabada sende kalsn ama öyle kolay degil 3 cocugu kucagma verip bızı ortada bırakmak. Cocuklarkna hasret bırakıcm senı dedim ben delilleri toplayıp o kadınıda cumle aleme rezil edicem
Para mal mülk için damızlık olmak…Aynen ya.
Zengin kocayı bulmuşken kuluçka makinesi gibi doğurmak yerine kendini bi güzel okuttururdu, geliştirirdi, yatırım yapardı kendine. Ama en kolayı namuslu olmayı, gözü eşte açmayı marifet bilip eş ve ailesinin emeklerine çökmek tabi. Hadi aileden şanssızdı, olabilir. Baksana, eşte sınırsız imkanlar varmış, kullansaymış. Çocuk sadece adamın mı, değil. Ona rağmen herşeyi yapmaya razı zaten adam, ee sorun ne di mi?
Konu sahibinin ne yapmaya çalıştığını anlamayan hanımefendiler var, bas bas bağırıyorum burda, tek derdi eşinin eski sevgilisini suçlu çıkarıp, kocişi pürü pak edip hayatına devam edebilmek. Çocuklarının hakkı ile ilgilenmiyor, o çocukları zaten yerini sağlam edebilmek için doğurdu. Çocukların olan benimdir diye bakıyor olaya zaten.
Seni boşayınca niye çocukları göremiyormuş? Çeyiz sandığındamı getirdin çocukları? Sen neysen o da o çocuklar için. Haaa yok kaçırırım çocukları filan kafasındaysan o da gider kendi evlat hasretini o kadının çocuğunda giderir paşalar gibi ona babalık ederTatlım o beni bosayamz cocukları görmemeye dayanamz , kadın bosanms hazır bu da bosayacakta o kadına gidecek serefsiz damgası yemeyi göze alamaz
Ne güzel 3 cocugu yap sonra hadi yallah yok öyle
Ben cocujlarmın rızkınıda kımseye yedirmem yine diyorum
Ben o kadını kendımce kıskandım yıllarca hıcte begenmedım gorunce anca fotosoplarla kendını guzellestırır ben eşime fazlayım bile
Otursun dogru dzgun cocuklarımın hayallerını mı yıkacak gidipte baskasının cocugunamı babalık yapacak
Mumla arar öyle mi?Kadın gayet cevap yazmıs yuz vermjs neden gidemiyor peki cunku gitse benı mumla arar cocukları arar kolaymı öyle kalmıs surda kac yıl hayatımıx belli degil cocujlarımı hayal kırıklıgınamı ugratayıö
Değişik bi ilişki boşanın o zaman neden kendinizi bu kadar şey yapıyorsunuz10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
kocam beni boşamasın diye adamı manipüle etmeye çalışıyordurAy yazmayayim yazmayayım dedim de konu iyice yılan hikâyesine dönmüş. O değil de konu sahibi ne yaptı acaba