Kocam eski sevgilisini unutmadı

Ayy evet hanımlar çok haklısınız siz gene . İyi yapmış boşanıp başkalarının çocukları yiyeceğine evli kalsın kendi çocukları yesin. E zaten başkasına sana aşıktım temalı mesajlar atmak da aldatma değilmiş. Sizde konuşun hanımefendi bulun internetten gönlünüzü eğlendirin madem(!)
Ben çalışmayı tercih ettim vallahi okudum mühendis oldum şirket sahibi kocam da yok malesef. Gelirimiz sekiz bin
İki mühendis bi yerlerimizi yırtıyoruz hiç öyle çocuk yapayım bana baksın kafasında da değilim. Zengin koca telaşımda olmadı. Hanımefendinin konumunda olmak da istemezdim. Madem oldu bu durum hepsi yaşandı o adam hangi hayat standartlarında yaşıyorsa o çocukları aynı standartta tutacak. Bu kadın üç çocukla çalışamaz. Evet yapmasaydı üç çocuk evet okusaydı şöyle böyle ben masum demiyorum kadına olan olmuş. Khomyuk KudrAlobar

Arkadaşlar bence konu çok garip bir yere gidiyor :) Konu sahibi hiç empati yapılamayacak bir insan. Filmlerde kötü kalpli, herkesi mutsuz etmeye çalışan, çocukları kullanan şirret kadınlar gibi maaşallah ki 6 aydır hiçbir değişimin olmamasından ben şüphelendim. Fake olma ihtimali var bence sadece filmlerde görülebilecek insanlardan gibi. Gerçek bir insan olma fikri çok korkutucu.

Kocası basiretsiz, sinik, bir işe yaramayan bir tip bu belli. Diğer kadın ne istediğini bilen biriymiş kaçmış kurtulmuş. Bu kocaya dönüp bakacak bir kadın olduğunu hiç sanmıyorum yazılanlardan.

Bu öyle basiretsiz adam ki başkasını sevdiğini müstakbel eşine söyleyerek evlenmiş. Evlendiği günden beri bir güzel söz, ilgi yok. Anca çocuk yapmayı bilmiş. Kocasını kimse savunmadı burada sadece ama sadede acıdı. Bu adama ancak acınır.

Yıllar geçmiş, 3 çocuk olmuş evet ve bu acınası adam boşanmak istiyor. Karısı normal sıradan bir kadın olsa istemezdi bence. Kadının dilinden beddua düşmüyormuş evde. Sürekli sorun çıkartan, ağzı bozuk biriyle yaşadığınızı, çocuklarınızın yanında sandalye falan parçalandığını düşünün. Ben yaşayamazdım. Tamam ezik, basiretsiz, sümük gibi bir şey olabilirim ama evde de rahatça oturmak isterim yani bakın adamla bile empati kurabiliyorum. Adam huzur istiyor. Karısına senden belamı buldum diyor ki bulmuş gerçekten.

Kadına ev araba para ne istersen veririm demiş. Kadının derdi kayınpederin malları. Yani kocası zaten 3 çocuğu hakettiği hayattan mahrum bırakacağını söylemiyor. Şirket hisseleri kayınpederde benim anladığım. O daha ölmemiş ki kocaya geçsin. Kocaya geçince o ölünce 3 çocuğa ve ilerde başka çocukları varsa onlara da geçecek. Daha ölmemiş kayınpederin mirasını çocuklarına nasıl istiyor bir insan anlamadım. Hukukta da böyle bir durum yok arkadaşlar bu hem hukuksuz hem de hak değil.

Bence çocukların dedelerinin mirasımdan çok ruh sağlığı yerinde ebeveynlere ihtiyacı var ama çocuklar çok bahtsızmış. Ne kadar zengin olurlarsa olsunlar hiçbir şey sevgi dolu bir ailenin yerinş tutamaz. Konu sahinin de içinde 1 gram sevgi yok ki çocuklarına versin. Çocuklarını seven evde huzursuz ortam oluşturmaz. Ay sanki duygusal olarak aldatılan dünyadaki tek insan. Hiçbir aklı başında anne, kocamın hayatını cehenneme çevireceğim mantığıyla çocuklarına berbat bir yuva sunmaz. Kadının savunulacak hiç ama hiçbir yeri yok. İnşallah tüm iyi insanlardan böyle insanlar uzak olur. Çoluğumuzun çocuğumuzun karşısına çıkmaz. Kabus gibi yeminle.

Hepsini okumadım ağzınız aşırı bozuk.
Bile bile keşke kabul etmeseydiniz.
Adam ayrılmak istiyorsa nafakanizi versin çocuklarına maddi yatırımı yapsın kendi de nereye gidiyorsa gitsin.
Kimse kimseyi zorla yanında tutamaz.
Ailesi dedi diye vazgeçip ailesi dedi diye başkası ile evlenmek felan adam cidden basiretsiz.

Basın tekmeyi gitsin. Taaa o zamanlar bırakmanız gerekliymiş zaten bile bile lades demişsiniz.

Bu yoruma katılıyorum burada herkes konu sahibinin üstüne gelmis evet yazdıkları sınırları aşan cinsten ama karşıdaki kadin da gayet mesajla muhabbet etmiş, hangimiz sinirlenmezdi ki? Kocama ayrı kızardım o kadına ayri.
Konu sahibi de parayı tercih etmiş diyenler var , bunu sanirim sadece konu sahibi yapmıyor. Kimisi evliliginde maddi degerleri onemsiyor. Biri bana başkasına aşığım dese bende evlenmezdim evet konu sahibi gibi düşünmüyorum ama muhtemelen artik dönüşü yok unutur diye kendini kandırdı ne yazikki.
Konu sahibi zaten kendine yapicak en büyük kötülüğü yapmış bir de siz vurmasa mıydınız?

Üzgünüm ama kocanız sizi sevmiyor, aşık değil, kendinizi çok önemsiyorsunuz ama o beğenmediğiniz “fotoşoplu” kadın kocanıza tamamen yeşil ışığı yaksa, koşa koşa gidecek kapasitede biri.

Kocanız için üzülerek söylüyorum sadece damızlıksınız, keşke gerçekleri görseniz ve gururlu davransanız. Çocuklarım var bırakamaz diye güveniyorsunuz da hiç güvenmeyin. Bunca yıl belki de sizle sevişirken düşündüğü kadın oydu, nasıl kabulleniyorsunuz bunu?

Bu hikayede şu durumda diğer kadına yüklenmek bana konu sahibi ve kocası varken haksızlık gibi geliyor. Kaldı ki o kadın istenmeyen kadından ziyade sevgilisinin ailesinin isteklerine o kadar mala mülke rağmen tamam demeyen kadın. Konu sahibinin anlattığına göre konu sahibi gibi kapansa ve aile apartmanını kabul etse aile evlenmelerine birşey dememiş. Adamla neden ne zaman ne kadar konuştu bilmiyoruz. Böyle bir hikayede kadın neler yaşadı, hayatı nasıl etkilendi bilmiyoruz Kaldı ki konu sahibi kadını fahişe yerine koymasına rağmen kocasını ayarttığına ilişkin tek satır yazamamış. Konuşmasa daha iyi olurdu ama sırf cevap verip, makul bir şekilde eşinle kal dedi diye o kadar hakareti etmek ve konu sahibine bu konuda anlayış göstermek bana insafsızlık gibi geliyor. Keşke başkasını sevdiğini açık açık söyleyen, evliliğin başından itibaren o kadın için perişan olan ve bunu gösteren adamla para için evlenen ve boşanamasın diye sıra sıra çocuk dizen konu sahibinden daha ağır bir kusuru olduğunu düşünmüyorumno kadının. Seni seviyorum deme kısmına gelince adamın o yönde bir yakınlığı hiçbir zaman göstermediğini, hep uzak durduğunu, hatta bu yüzden sürekli kavga ettiklerinide konu sahibi bizzat kendi yazdı. Adam zayıf karakterli ve basiretsiz olabilir ama anladığım kadarı ile konu sahibini baştan itibaren aşk yalanı ile hiç kandırmamış. Çocuk konusuna gelincede erkekler cinselliğe bizim kadar anlam yüklemiyorlar, diğer kadındanda umudu olmadığından konu sahibinin çocuk isteğine ses çıkarmammış anladığım kadarı ile. Ayrıca mal mülk alma kısmına gelince kimse konu sahibi mal almasın çocukları ile sürünsün iş bulsun o baksın demiyor ama 10 yıllık bir evlilik için kendi emeği olmadan elde edilen bir maldan ev araba nafaka ve tazminat alması bence makul bir anlaşma, ama konu sahibi bırakın kocasından alacağı bedeli konu sahibinin ailesinin diğer kardeşe verilen malında bile gözü var ve bunun için aile ile kavga ettiğini kendisi söylüyor. Ben bu hikayede sadece annelerinin gözünde kocasına karşı silah olmaktan başka bir şey olmayan, onca rezilliğe ve kavgaya birebir şahit olan üç çocuğa üzüldüm.

Gorusuyolar onlar emınım ben gec gelıyor aksam benı ıstagramdan bıle engelledi kocam sus dıyo bır dakıka susmuyosun dıyo
Kavussa anlardı bır bk olmadıgını kavusamadı ya ask sanıyo
valla ablacım kadınla görüşüyor gibi gelmedi bana. adam senden kaçıyor bariz belli.... sen de sinirini elalemin kadınından çıkartıyorsun. Size sadakat borcu olan kişi kocanız, aldattığı kadın değil. şunu bi öğrenin.

ben de aldatıldım. karşıdaki kadına saldırmak yerine koca olacak mahlukatı boşadım.......

çünkü banane kadından? bu kadın gider diğeri gelir. kadın mı bana hastalıkta sağlıkta diye söz verdi? herkesin kendi hayatı, kendi vicdanı. ne kendimi üzeceğim.

ev de benimdi allahtan. anasından kalan ikinci el eşyalarını da utanmadan geldi kamyona yükledi gitti.

çok şükür yepyeni bi hayata devam ediyorum.

Bu mantıkla gidip bi salak kafalayacaksın, kondomu delip bi iki de çocuk yapcaksın tamam. Ömrü billah rahatsın. Çocuklar büyüyene kadar kendini emekli edersin zaten ne gam.
Aynen ya.

Zengin kocayı bulmuşken kuluçka makinesi gibi doğurmak yerine kendini bi güzel okuttururdu, geliştirirdi, yatırım yapardı kendine. Ama en kolayı namuslu olmayı, gözü eşte açmayı marifet bilip eş ve ailesinin emeklerine çökmek tabi. Hadi aileden şanssızdı, olabilir. Baksana, eşte sınırsız imkanlar varmış, kullansaymış. Çocuk sadece adamın mı, değil. Ona rağmen herşeyi yapmaya razı zaten adam, ee sorun ne di mi?

Konu sahibinin ne yapmaya çalıştığını anlamayan hanımefendiler var, bas bas bağırıyorum burda, tek derdi eşinin eski sevgilisini suçlu çıkarıp, kocişi pürü pak edip hayatına devam edebilmek. Çocuklarının hakkı ile ilgilenmiyor, o çocukları zaten yerini sağlam edebilmek için doğurdu. Çocukların olan benimdir diye bakıyor olaya zaten.

Kadın onu demiş kadın bunu demiş anlatıp duruyorsun boş boş
Kadının dediği değil adamın dediği ilgilendiriyor seni
Adam en başta başkasını seviyorum ailem istemediği için ayrıldık içimde ukde kaldı ailem istediği için senle görüşüyorum ben onu seviyorum demiş, senin umrunda olmamış hiç onur gurur dememiş akıl mantık dememiş başka bir kadının artığını alıp evlenmişsin, adam elini tutmadıkça sarılmadıkça sevmedikçe inadına doğurmuşsun, beddualar dilinden düşmüyormuş, sürekli hır gür, burada bile çirkef gibi yazıyorsun, adamın ailesine şeytan diyorsun ya bu adam seni niye sevsin, kimse kandırmamış seni adam çatır çatır yüzüne anlatmış bugünler gelmeyecek mi sandın? Adamın size bir lafı olmuş demişki o insandı, siz bunu nasıl anladınız, ben ne demek istediğini çok net anladım sizin üslubunuzu tarzınızı ağzınızı okuyunca. Adamın ailesine kan kusturuyorsun, adamı hayatından bezdirmişsin, çocuklar umrunda değil, çocukları adamın malını düşündüğünün çeyreği kadar düşünmüyorsun, nasıl sevgi saygı bekliyorsun, sen hayatında hiç birini sevdinmi, ana baba kardeş evlat eş dost hiç kimseyi gerçekten sevdinmi? Dolamışsın diline namusluyum namusluyum bu bir artımı ya, ya ne olacaktı tabiki namuslu olacaksın. O artık dediğin kadın belki senden daha namuslu bu arada. Adam dürüst en baştan beri o kadını seviyorum seni sevmiyorum diyor, kadın dürüst bende sevmiştim nasip değilmiş diyor, sen malları yedirmem diyorsun
Adam silah zoruylamı nikah kıydı sana, elini kolunu bağlayıpmı üç çocuk yaptı, nasıl miden aldı o çocukları yaparken?
Yaw adam boşanalım evlatlarıma bakarım diyo sen onada yok diyorsun, zerre kadar onurun gururun şerefin yok ya nasıl yakıştırıyorsun kendine
Ağzın leş gibi
Eninde sonunda sen de bir artık olacaksın haberin olsun
Adam belasını bulmuş sende, sen de tercih ettiğin hayatı yaşıyorsun
Adama çok laf edesim varda senden sıra gelmedi

Para mal mülk için damızlık olmak…

Seni boşayınca niye çocukları göremiyormuş? Çeyiz sandığındamı getirdin çocukları? Sen neysen o da o çocuklar için. Haaa yok kaçırırım çocukları filan kafasındaysan o da gider kendi evlat hasretini o kadının çocuğunda giderir paşalar gibi ona babalık eder
Mevzu yüz vücut güzelliği değil ki sen niye kendi kendine havalara girdin, kocan o kadının iç güzelliğini görmüş, sende de bir insanlık görememiş
Kimse boşandı diye şerefsiz olmuyor, hatta çoğu insan şerefli olduğu için boşanıyor da bunu sen nereden anlayacan ohoooo
Ay bide kocasına fazlaymış, sen bu dünyaya fazlasın be bacım

ya abla kusura bakma da o kadın boşandığı için mi namussuz oluyo. keşke sen de o kadın gibi biraz daha cesur olup, kendine ve çocuklarına saygı duyup boşansan. kendi hayatına baksan. ki zaten en baştan tezat. bile bile kabul etmişsin adam sana ben başkasına aşığım demiş en başta. para için ne kendi hayatını ne de diğer insanların hayatını yakmamalısın. sinek ısırığı acısından korkuyosun. zaten adam para vermeye razı. ki diğer kadının tek suçu kocanı engellememek olmuştur. kendi kendine kurulup entrika kuracağına güçlü bi şekilde yoluna bakmalısın. eminim çocukların da güçlü, kendi ayaklarının üstünde duran bi figür görmek ister. hem adam canından bezmiş hem sen. aldatma gibi bi durum da değil bu rezil etmektir şudur budur konuşuyosun. böyle saçmalıklara gerek yok kendi hayatına ve çocuklarının hayatına biraz saygı duy ve sadece kendi yoluna bak

Değişik bi ilişki boşanın o zaman neden kendinizi bu kadar şey yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…