- 9 Ağustos 2021
- 14.984
- 50.984
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.541
Son cümlenize sonsuz katılıyorum. Kimse ortada çocuk yoksa birbirine birşey vermek zorunda değil. Bence bu da bir çeşit aldatma kadınla iletişime geçip yalvarmiş resmen adam. üç çocuk yaptıysa evi arabayı da verecek kazancının büyük bölümünü de. Bütün mal varlığından o çocuklar için yeterli miktarda para da ayıracak.Bu konuda masum yok Kudra hanım. Masum üç çocuk.Adam zaten ev araba nafakaya ok. demiş daha ne yapsın? Bütün mal varlığını, çalışarak kazandığı her şeyi kadına mı hibe etsin? Ortada ispatlanacak aldatma yok, bişey yok tazminat falan alması çok zor. Boşanmanın bedeli çocuk varsa çocukların hayat standardını korumak olmalı. Boşanılan eşe herhangi bir maddi güvence sağlamak zorunda değil insanlar çocuk yoksa.
Ablam evlilikte aldıkları yazlık evi, evi, arabayı aldı. Çocuğun da gelirini onul masrafını yarı yarıya ödüyorlar. Daha fazlası da bence hakkı değildi zaten. Ki ex enişte evlendi ondan da çocukları oldu. Şu an o şirkette çok çocuğun hakkı var. Onu da vefat durumunda alacak. Ablamın ex enişteden alacağı yok. Hakkı da yok.Açıkcası etik mi sorusuna bu konuda girersek oo
ben görücü usuluyle evlenmezdim ,beş yıl sevgilimi anam bana kapalı kız bul dedi diye bıraktım diyen adamla evlenmezdim. Ben ayrılsam bir kuruş para istemem muhattap olmam ayrıldığım insanla ama ortada üç çocuğum varsa onların hakkını söke söke alırım. Sizce on yıl sonra e o boşandı bende seni bırakacağım demek etik mi? Kimse etik olamamış bu ilişkide zaten ki.
Adamın evlenmeden kurduğu şirkette bile isteye yaptığı o üç çocuğun hakkı var. Kusura bakmasın zevk-ü sefası için o çocuklar alışkın olduğu standartın altında yaşayamaz. Bu arada ablanız da almalıydı. O şirketten elde edilen gelirin bir kısmı çocuğun geleceği için saklanmalı. Ayrılan erkekler o evlilikten olan çocuklarla ilglili sorumluluklarını genellikle unutuyorlar. Kanun önünde resmi olarak hakları tam alınmalı bence. Yok öyle paçayı kurtarmak.
Şirketten aldığı yıllık karlar? Gelirini düşük gösterip alacağı nafaka belli kadının. Hangi mahkemede yüksek nafakalar veriliyor ki. Evli kalsalardı o çocuklar belki özel okula gidecekti belki adam çocuk için daha çok yatırım yapacaktı. Bu bana adaletli gelmiyor. Şimdi on yıl sonra aşkı mı tutuşmuşÇocukların hakkı var evet, nafakadır o hakkı. Şirketteki hakları da reşit olduklarında yada babaları öldüğünde verilir. Kadının hakkı yok.
Özel okul anlaşması sağlanabiliyor. Benim ablam ekstra madde yazdırdı anlaşma protokolüle eğitim için gereken maddeler eklenir. Kara ortak olması ne alaka?Şirketten aldığı yıllık karlar? Gelirini düşük gösterip alacağı nafaka belli kadının. Hangi mahkemede yüksek nafakalar veriliyor ki. Evli kalsalardı o çocuklar belki özel okula gidecekti belki adam çocuk için daha çok yatırım yapacaktı. Bu bana adaletli gelmiyor. Şimdi on yıl sonra aşkı mı tutuşmuş
Bence aldatma diye bir kavram yok ki hukukta. Mahkemeye delil olarak sunacak bir aldatma kanıtı yok. Biriyle konuşmak aldatmak değildir.Son cümlenize sonsuz katılıyorum. Kimse ortada çocuk yoksa birbirine birşey vermek zorunda değil. Bence bu da bir çeşit aldatma kadınla iletişime geçip yalvarmiş resmen adam. üç çocuk yaptıysa evi arabayı da verecek kazancının büyük bölümünü de. Bütün mal varlığından o çocuklar için yeterli miktarda para da ayıracak.Bu konuda masum yok Kudra hanım. Masum üç çocuk.
Şirkette bu adam elde ettiği geliri evdeki çocuğa harcamasıyla eski evliliğinden olan çocuğa harcaması genellikle bir olmuyor. Fark ettiyseniz ben ablanızın hakkından bahsetmedim. Bu adalet önünde verilecek bir karar ben olsam boşandığım adamın beş kuruşunu almamAblam evlilikte aldıkları yazlık evi, evi, arabayı aldı. Çocuğun da gelirini onul masrafını yarı yarıya ödüyorlar. Daha fazlası da bence hakkı değildi zaten. Ki ex enişte evlendi ondan da çocukları oldu. Şu an o şirkette çok çocuğun hakkı var. Onu da vefat durumunda alacak. Ablamın ex enişteden alacağı yok. Hakkı da yok.
Yoksa herkes birini kafalasın evlensin başkasının emeğine alın terine çöksün.
Miras hakkı da anne baba ölümüyle haktır. Nasıl ki ben anne babam ölmeden versene evi diyemiyorsam şirket payı da boşanmada beraber diye alınacak bir şey değil.
Özel okul anlaşması sağlanabiliyor. Benim ablam ekstra madde yazdırdı anlaşma protokolüle eğitim için gereken maddeler eklenir. Kara ortak olması ne alaka?
Şirkette bu adam elde ettiği geliri evdeki çocuğa harcamasıyla eski evliliğinden olan çocuğa harcaması genellikle bir olmuyor. Fark ettiyseniz ben ablanızın hakkından bahsetmedim. Bu adalet önünde verilecek bir karar ben olsam boşandığım adamın beş kuruşunu almam
Ne alaka anlatayım bu adam işleri büyütecek belki bi süre sonra beş katı kazanacak ama bu çocuklar aynı parayı alırken sonradan olan çocuklar daha lüks yaşayacak. neden buna izin versin konu sahibi. Kimse öyle ben sana evi vereym arabayı vereyim üç kuruş para vereyim evde otur çocuk büyüt üç çocukla hayatını bitir diyemez. Neresinde bunun adalet? O kadın çocuk büyütsün paşam da eski aşkıyla fingirdesin yok öyle dava .
İşte mahkemenin verdiği cüzi rakamlardan bahsediyorum. Ben eğer çocuk yapmadıysam o adamın milyar doları olsun gözüm görmez tenezzül etmem .Ayrılmışım gitmiş yabancı biri.Ama üç çocuk var bu kadın çalışamaz hepsi küçük küçük mecbur ev verecek araba verecek güzel miktar para da verecek. Yok öyle on yıla üç çocuk sonra ben aşık olduğumu hatırladım hadi sen kış kış .Bence aldatma diye bir kavram yok ki hukukta. Mahkemeye delil olarak sunacak bir aldatma kanıtı yok. Biriyle konuşmak aldatmak değildir.
Yine mahkeme ne uygun görürse (ki bunlar çok cüzi rakamlar) onu verip çekip gidebilir adam üç çocuğu olsa da. Ama yapmıyor, fazlasını yapmaya da razı adam. Yeter ki boşansın.
Karı paylaşmak zorundaymış. Emek ver çalış çok çalış bunun bedeli var diye ödemek zorunda ol.Bence aldatma diye bir kavram yok ki hukukta. Mahkemeye delil olarak sunacak bir aldatma kanıtı yok. Biriyle konuşmak aldatmak değildir.
Yine mahkeme ne uygun görürse (ki bunlar çok cüzi rakamlar) onu verip çekip gidebilir adam üç çocuğu olsa da. Ama yapmıyor, fazlasını yapmaya da razı adam. Yeter ki boşansın.
Eski eş demiyorum hanımefendi çocuk diyorum ama siz anlamıyorsunuz sanırım . Çocuklarının hakkını verecek. Ben boşandıktan sonra isterse vergi rekortmeni olsun beş kuruşunu almam ama çocuklar da yeni eski ayırt edemez. Alınan o küçük miktar nafakaya niye razı olsun ?Adam çok çalışır işi rast gider evet iki kat fazla kazanır da bu eski eşi alakadar etmiyor hanımefendi.
Sizin mantığınıza göre kimse boşanmasın o zaman. İkinci üçüncü evlilikler ne olacak?
En çok ilk evlilikteki kadın yiyecek kalanlar da artanları mı paylaşacak?
Gerçekten sizin adalet kavramınız şaşmış.
Tersinden düşünün. Gece gündüz çalışıp emek veriyorsunuz ve sonra eski kocanıza karınızı paylaşmak zorunda kalıyorsunuz. Böyle saçmalık olur mu?
E adam veririm demiş zaten. Siz neye sinir yapıyorsunuz ki? Adam evi de veririm araba da veririm para da veririm diyor zaten bu konuda. Kadın buna rağmen boşanmıyor.İşte mahkemenin verdiği cüzi rakamlardan bahsediyorum. Ben eğer çocuk yapmadıysam o adamın milyar doları olsun gözüm görmez tenezzül etmem .Ayrılmışım gitmiş yabancı biri.Ama üç çocuk var bu kadın çalışamaz hepsi küçük küçük mecbur ev verecek araba verecek güzel miktar para da verecek. Yok öyle on yıla üç çocuk sonra ben aşık olduğumu hatırladım hadi sen kış kış .
Ee napacak? Yakasına mı yapışacak? Prosedür belli, çekişmelide devletin vereceği de belli. Anlaşmalıyla alacağını alır yada devlet belirler alır. Fazlasını nasıl alacak?Eski eş demiyorum hanımefendi çocuk diyorum ama siz anlamıyorsunuz sanırım . Çocuklarının hakkını verecek. Ben boşandıktan sonra isterse vergi rekortmeni olsun beş kuruşunu almam ama çocuklar da yeni eski ayırt edemez. Alınan o küçük miktar nafakaya niye razı olsun ?
Yok şirketteki kara ortak olacakmış kadınE adam veririm demiş zaten. Siz neye sinir yapıyorsunuz ki? Adam evi de veririm araba da veririm para da veririm diyor zaten bu konuda. Kadın buna rağmen boşanmıyor.
İyi de adam size bu nafaka yeter ben yeni çocuklarıma yapacam her şeyi dese çocuklar da bişey yapamaz ki. Boşuna celalleniyorsunuz.Eski eş demiyorum hanımefendi çocuk diyorum ama siz anlamıyorsunuz sanırım . Çocuklarının hakkını verecek. Ben boşandıktan sonra isterse vergi rekortmeni olsun beş kuruşunu almam ama çocuklar da yeni eski ayırt edemez. Alınan o küçük miktar nafakaya niye razı olsun ?
Ahaha oha artık. Ben çalışacam çabalayacam evde oturan ortak olacakYok şirketteki kara ortak olacakmış kadın
Ahaha oha artık. Ben çalışacam çabalayacam evde oturan ortak olacak
kınamıyorum tabi de düşünüyorum bazenTatlım o beni bosayamz cocukları görmemeye dayanamz , kadın bosanms hazır bu da bosayacakta o kadına gidecek serefsiz damgası yemeyi göze alamaz
Ne güzel 3 cocugu yap sonra hadi yallah yok öyle
Ben cocujlarmın rızkınıda kımseye yedirmem yine diyorum
Ben o kadını kendımce kıskandım yıllarca hıcte begenmedım gorunce anca fotosoplarla kendını guzellestırır ben eşime fazlayım bile
Otursun dogru dzgun cocuklarımın hayallerını mı yıkacak gidipte baskasının cocugunamı babalık yapacak
E bu şey değil mi, şeyma?Bu mantıkla gidip bi salak kafalayacaksın, kondomu delip bi iki de çocuk yapcaksın tamam. Ömrü billah rahatsın. Çocuklar büyüyene kadar kendini emekli edersin zaten ne gam.
Namusuyla evlenmedi o buradaki evlendikten sonra yaptı litfen çok fark varE bu şey değil mi, şeyma?
Namıs önemli tabi, hep unutuyorum benNamusuyla evlenmedi o buradaki evlendikten sonra yaptı litfen çok fark var