- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.501
Olabilir.. kadin diger kadini kompleks yapmis durumda.. sozlerinden oyle anliyorum ben. Yani aslina bakarsan ailesi oyle yetistirmis.. iste beslemis bugutmus zamani gelincede gorucu usulu biriyle olmus.. evet gozunu kocasiyla acmisBende gorusmezdim. Ama bazı insanlarin evlerinden başka bir hayatları yok. Hiç birşey görmeden büyüyorlar. Konu sahibi de bence öyle. Ask nedir falan çok da bildiğini sanmiyorum.
Boşanmış bir kadına “başkasının artığı” diyen bir zihniyete söylenen hiçbir şey fazla değil.Kadının üslubu berbat o konuda hemfikiriz . Ama.bazi üyeleri anlamak da güçlük çekiyorum. Adamla birbirlerine asiklarsaydi ,baştan evleneceklerdi. Öyle ya da böyle bu kadınla evlenmis . Ortada 3 çocuk var . Bu kadın 10 yıldır bu adamla evlilik sürmüş, çamasirlarini yıkamış , yemegini yapmış,nazını cekmis .
O adam ona aşık , başkasına aşık biriyle yatıyorsun ,umarım seni bırakır onunla evlenir falan fazla değil mi .
yani uyum yok, sevgi yok böyle yaşanmaz ama 3 çocuk var ne kadar berbat hayatlar varİyide yalan mı? Seviyor adam, ne diyelim sevmiyor mu diyelim? Malesef herşey kitaplarda yazdigi gibi olmuyor. Kızla oğlan birbirini sevmiş, aileler istememiş kız ayrılmış. Adamda toplum baskısından evlenmiş. Unuta
mamış demekki. Konu sahibi de muhtemelen geçimsiz ve ağzı bozuk biri, adamı ittikce itmiş. Adamın saygısıda yok çünkü.
Toplum baskısından evlendiyse 3 çocuk yapmayacakti. Karısı ağzı bozuk ve geçimsizse bu sebepten dolayı ayrılacak , eski sevgilisi boşandı diye kadını sanal da aldatmayacakti. Kadın evde 3 çocuk baksın ,adam eski sevgilisi ile mesajla flört etsinİyide yalan mı? Seviyor adam, ne diyelim sevmiyor mu diyelim? Malesef herşey kitaplarda yazdigi gibi olmuyor. Kızla oğlan birbirini sevmiş, aileler istememiş kız ayrılmış. Adamda toplum baskısından evlenmiş. Unuta
mamış demekki. Konu sahibi de muhtemelen geçimsiz ve ağzı bozuk biri, adamı ittikce itmiş. Adamın saygısıda yok çünkü.
Dediğim gibi kadının üslup berbat. Gerçekten böyle biri mi yoksa çok sinirlendiği için mi bu şekilde konuşuyor bilemedim. Erkek olsam eski sevgilim boşandı kavusayim diye değil bu üslup da olduğu için çocuklarıma anne yapmaz en başta ayrilirdim.Boşanmış bir kadına “başkasının artığı” diyen bir zihniyete söylenen hiçbir şey fazla değil.
Ah ah keşke herkes hemen çocuk yapmasa. Bu olayda tek uzulecegim çocuklar olur.Toplum baskısından evlendiyse 3 çocuk yapmayacakti. Karısı ağzı bozuk ve geçimsizse bu sebepten dolayı ayrılacak , eski sevgilisi boşandı diye kadını sanal da aldatmayacakti. Kadın evde 3 çocuk baksın ,adam eski sevgilisi ile mesajla flört etsin
3 çocuk uğursuzluktur mutluluk getirmezToplum baskısından evlendiyse 3 çocuk yapmayacakti. Karısı ağzı bozuk ve geçimsizse bu sebepten dolayı ayrılacak , eski sevgilisi boşandı diye kadını sanal da aldatmayacakti. Kadın evde 3 çocuk baksın ,adam eski sevgilisi ile mesajla flört etsin
Sevgilinin boşanmasıyla ilgisi yok ki mevzunun. Adam 10 senedir söylüyormuş. 10 senedir ne elini tutmuş karısının ne omzuna kolunu atmış. Öylesine yapılmış bir evlilik işte. Adamın aklı diğer kadında, yapacak bir şey yok.Dediğim gibi kadının üslup berbat. Gerçekten böyle biri mi yoksa çok sinirlendiği için mi bu şekilde konuşuyor bilemedim. Erkek olsam eski sevgilim boşandı kavusayim diye değil bu üslup da olduğu için çocuklarıma anne yapmaz en başta ayrilirdim.
Yani bana sevgilim boşandı sen fazlalık oldun gideyim onunla flört edeyim mantığı ters .
Ney3 çocuk uğursuzluktur mutluluk getirmez
bu kadın dörtler merak etme 50 sinden sonra bebek olmaz der son yaşında bir tane daha doğururNeyciddi
Misin? Gidip bi kosu4 leyelim madem
Sizi kınıyorum.. siz de şuan eşinizle ayrılsanız o zaman artık kutusu mu olacaksınız?Evet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
İyide yalan mı? Seviyor adam, ne diyelim sevmiyor mu diyelim? Malesef herşey kitaplarda yazdigi gibi olmuyor. Kızla oğlan birbirini sevmiş, aileler istememiş kız ayrılmış. Adamda toplum baskısından evlenmiş. Unuta
Çok saygısızsınız.Bu lafın üzerine çok laf söylerdim ama sevgisiz bir hayat yaşayarak buluyorsun zaten hakettiğiniEvet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
Ay şoktayımKonu sahibinin te başından beri tek derdinin o kadın olduğunu, eşini hiç sevmedigini sadece hayatı boyunca bir yarışta olduğunu düşünüyorum. Eşi ben başkasını sevdim ailem istemedi dediğinde bile eminim zevkten dört köşe olmuştur o kız yollu ben çok namusluyum beni beğendiler, beni sevdiler diye demek ki namus kapalı olmak iş görüyormuş diye kendince bu durumu çok yuceltti. Bakın ben aile apartmanında kalmayı bile kabul ederim nasılım ama)) diye de sirinlikler etti.
Aslında o kadında, icinde kalan yapamadığı şeyleri onda gördüğü için bitmek bilmeyen bir haset var içinde ben okuyamadım o okudu, ben gezemedim o gezdi, ben sevgili yapamadım ailem bırakmadı ama o sevgili yaptı hem de yıllarca, beni bu yaşıma kadar kimse istemedi ama onu istediler. Kocasini bırakmasının sebebi de o kadın mutlu olmasın diye. Derdi kocası ya da çocukları bile değil. Derdi çocukları olan ortalığa düşüp rezil etmekle uğraşmaz. Derdi bu hayatta eksiklerini her an yüzüne yüzüne çarptığı için o kadın.
Niye kızAy şoktayım