Kocam eski sevgilisini unutmadı

Bende gorusmezdim. Ama bazı insanlarin evlerinden başka bir hayatları yok. Hiç birşey görmeden büyüyorlar. Konu sahibi de bence öyle. Ask nedir falan çok da bildiğini sanmiyorum.
Olabilir.. kadin diger kadini kompleks yapmis durumda.. sozlerinden oyle anliyorum ben. Yani aslina bakarsan ailesi oyle yetistirmis.. iste beslemis bugutmus zamani gelincede gorucu usulu biriyle olmus.. evet gozunu kocasiyla acmis
Elinden gelenide yapmis 3 te cocuk dogurmus.. yani elinden gelenjn belkide en iyisini yapmis ama iste…gonlu kadinda degilmis herifin ve bu durum ve esinin sozleri hircinlastirmis onu.. ama olana care yok kac yildir beraberlermis.. artik herif istemiyor, kendini maddi olarak guvenceye alip bosanma sirasi. Hem
Kim bilir belki
Karsisina sevegi biri cikar ilerde belki

Boşanmış bir kadına “başkasının artığı” diyen bir zihniyete söylenen hiçbir şey fazla değil.

yani uyum yok, sevgi yok böyle yaşanmaz ama 3 çocuk var ne kadar berbat hayatlar var

Toplum baskısından evlendiyse 3 çocuk yapmayacakti. Karısı ağzı bozuk ve geçimsizse bu sebepten dolayı ayrılacak , eski sevgilisi boşandı diye kadını sanal da aldatmayacakti. Kadın evde 3 çocuk baksın ,adam eski sevgilisi ile mesajla flört etsin

Boşanmış bir kadına “başkasının artığı” diyen bir zihniyete söylenen hiçbir şey fazla değil.
Dediğim gibi kadının üslup berbat. Gerçekten böyle biri mi yoksa çok sinirlendiği için mi bu şekilde konuşuyor bilemedim. Erkek olsam eski sevgilim boşandı kavusayim diye değil bu üslup da olduğu için çocuklarıma anne yapmaz en başta ayrilirdim.

Yani bana sevgilim boşandı sen fazlalık oldun gideyim onunla flört edeyim mantığı ters .

Ah ah keşke herkes hemen çocuk yapmasa. Bu olayda tek uzulecegim çocuklar olur.
Koca bizim saçma toplum baskısı kurbanı, kadın kendi özel hayatı olmayan, tek yaşantısı kocası ve çocukları olan gene toplum baskısından " başkasının artığı " olmadigi için gurur duyan aşkı bilmeyen, kendi ayakları üzerinde duramayan bir kurban.
Diğer kadının zaten suçu yok.

3 çocuk uğursuzluktur mutluluk getirmez

Sevgilinin boşanmasıyla ilgisi yok ki mevzunun. Adam 10 senedir söylüyormuş. 10 senedir ne elini tutmuş karısının ne omzuna kolunu atmış. Öylesine yapılmış bir evlilik işte. Adamın aklı diğer kadında, yapacak bir şey yok.

Evet artıklara layık o zaten gelen bunun malına gelir anca
Bende bu fırsatı vermem onlara
Sizi kınıyorum.. siz de şuan eşinizle ayrılsanız o zaman artık kutusu mu olacaksınız?
Yoo siz mağdur olursunuz dimi?
Ayıp ayıp.. Bı kadın bı kadına bunu nasıl der? Sizin de kızıniz varmış her şey insanlar için. Allah göstermesin kızınız boşansa artık mı olacak sizin mantığınıza göre?

++++
Bu adam bir mal afedersiniz. Tamam haydi sevdiğinden ayrılmak gibi bir gerizekalılık yaptın peki de konu sahibesiyle niye evlendin? Konu sahibesi saygsız, küfürbaz, seviyesiz bir insan. Bu olayla hiçbir alakası olmayan ex kadın için iğrenç şeyler yazmış. Bir kadının başka bir kadın için 'artık' yazması kadar berbat bir şey olamaz. Neyse yakında kendisi de 3 çocuklu bir artık olunca belki aklı başına gelir.

Adam mal ayrıca 2.kez yazayım, ne aşkına sahip çıkmayı becerebilmiş, evlenmiş onu da becerememiş şimdi soytarı gibi ortaya düşmüş yıllar önceki kadına yazıp ondan ittiri yine yiyor... bu kadar basiretsiz bu kadar kafasız olunmaz arkadaş. Konu sahibesi de bu adama yapışmış artık para diye mi başka bir şey için mi kendisi de aynı zeka seviyesinde kocasıyla al birini vur ötekine. KV KP de Allahtan bulmuş...başı kapalı diye istedikleri gelin bunların canına ne okuyordur

Son düzenleme:
Abovv.
Nutkum tutuldu ne desem bilemedim. Simdi adam sizi neden sevmedi diye pek dusunmeye gerek gormuyorum. Buraya yazarken boyleyseniz, evde nasilsiniz kim bilir. Ah iste bu gorucu usulu evlilikler cok surpriz oluyor.

Yalniz ben bunlari rezil edecegim derken, kendinizi ve cocuklarinizi da rezil edeceginizi hic dusunmuyor musunuz? El sizin cocuklarinizin babasi hakkinda ileri geri konusurken, bunlar cocuklarinizi nasil etkileyecek hic umrunuzda degilmi. Cocuklarimin rizki rizki diyip durdugunuz para icin bu kadar alcalmaya bence hic gerek yok.

Yine de karar sizin. Rezil olan sadece kocaniz ve kocanizin sevdigi kadin degil, siz de olacaksiniz. Rezil bir aile olacaksiniz. Bunu da bilin

peki biraz bu kadının tarafından baksanız belli ki eğitimsiz biri ve eğitimsiz bir ailede büyümüş. Boşanmış bir kadın hakkında söyledikleri kabul edilemez ama bulunduğu ortamda böyle görülmüş işte bu yüzden bile ayrılamıyor çevresinin ördüğü duvarda sıkışmış kalmış.Ona göre çocuk doğurup evde oturmak "namusuyla" bir kadıının tek görevi.Bu kadın böyle yetiştirildiği için linçlemek ne kadar doğru?
Sizce bayılıyor mudur sürekli eşinin başkasına aşık olduğu düşüncesiyle yaşamaya. Bazen delirene değil delirtene de bakmak lazım.Bu kadar acıtmaya gerek var mı konu sahibini ona aşık sen güzel gelmiyorsun sen duvarlara fırlatmışssın çocuklarını senden alacak mutlu olacaklar falan.Ne farkınız kaldı o zaman bu çok kızdığınız konu sahibinden. Çıldırmış işte kadın on yıllık evli olduğu adamın onu aldattığını görünce. Tehdit olarak sadece kadını görüyor.Bundan saldırıyor ama asıl tehdit eviinin içinde kapı da bu yüzden kilit tutmuyor.
Yok sevdiği kadın asil güzellemelerini falan anlayamadım? Niye bu kadar hayran kaldınız ki? Evli bir adamla konuşup evet bende seni çok sevmiştim keşke o zaman başka davransaydım gibi konuşmalar yapmanın neyine hayran kaldınız ve normal karşıladınız. Burda üçü de suçlu. En mağdur olan konu sahibi. Ama hala kadına kızmasının çözüm olmadığını evli olduğu kişiyle probleminin olması gerektiğini anlamamış.
Konu sahibi sakin kalın bulunduğunuz çevre belli ki boşanmayı anormal karşılıyor en büyük korkularınızdan biri de boşanma .Ama size bu adam başkasını sevdiğini söyleye söyleye eziyet etmiş. Eminim güzel bir kadınsınız .Çocuklarınız varmış üç tane Allah bağışlasın onlarla bir hayat kurun. Neyi var neyi yoksa söke söke de alın. O çocuklara eşek gibi bakacak. Boşanmak için evi arabayı isteyin. Aylık nafaka yüksek olsun salın ipini gitsin.

Konu sahibinin te başından beri tek derdinin o kadın olduğunu, eşini hiç sevmedigini sadece hayatı boyunca bir yarışta olduğunu düşünüyorum. Eşi ben başkasını sevdim ailem istemedi dediğinde bile eminim zevkten dört köşe olmuştur o kız yollu ben çok namusluyum beni beğendiler, beni sevdiler diye demek ki namus kapalı olmak iş görüyormuş diye kendince bu durumu çok yuceltti. Bakın ben aile apartmanında kalmayı bile kabul ederim nasılım ama )) diye de sirinlikler etti.

Aslında o kadında, icinde kalan yapamadığı şeyleri onda gördüğü için bitmek bilmeyen bir haset var içinde ben okuyamadım o okudu, ben gezemedim o gezdi, ben sevgili yapamadım ailem bırakmadı ama o sevgili yaptı hem de yıllarca, beni bu yaşıma kadar kimse istemedi ama onu istediler. Kocasini bırakmasının sebebi de o kadın mutlu olmasın diye. Derdi kocası ya da çocukları bile değil. Derdi çocukları olan ortalığa düşüp rezil etmekle uğraşmaz. Derdi bu hayatta eksiklerini her an yüzüne yüzüne çarptığı için o kadın.

Ay şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…