- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.426
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.481
Sen zaten bıkmışsın biz de seni gaza getirdik galiba. Hayırlısı olsun hakkında.Mal gibi kaldı avukatıma yazdırdığım protokoşü verdim imzala diye imzalamadı sen bilirsin çekişmeli açarım dedim ve cıktım evden
İyi oldu çok iyi oldu.. yeter artıkSen zaten bıkmışsın biz de seni gaza getirdik galiba. Hayırlısı olsun hakkında.
ha şöyle, olmuyorsa olmuyor. size de yazık ona da .İyi oldu çok iyi oldu.. yeter artık
Ben konuda değilim. Ben sizin dusuncenizdeyim. Karsi taraf ne olursa olsun 3.bir şahıs olarak bu düşünceler bana göre değil.Eşim dilediği zaman aldatabilir. Çok şükür onu evde namusumla beklemek dışında meziyetlerimde var koyarım kapının önüne
Adam yeni birini bulup kadını aldatsaydı tek kelime etmezdim. Adam kadını aldatmıyor ki adam evde mutsuz ve bu durumdan kurtulamıyor. Boşanmak istiyor kadın boşanmıyor. Üstüne bir de konu ile hiç ilgisi olmayan bir kadın namussuzlukla artık olmakla suçlanıyor.
Oysa o kadının duruşu çok onurlu. Zamanında kendine dayatılanı kabul etmemiş adamla evlenmemiş. Sonra yaptığı evlilikte de mutsuz olmayı kabullenmiş ayrılmış.
Bu tarafta ise ailesine karşı durup sevgisine sahip çıkamamış sonra da istemediği bir evlilik yapmış bir adam ve sevilmediğini bile bile sürekli çocuk doğuran bencil anne var.
Ama namussuz olan, artık olan, rezil edilmesi gereken o kadın öyle mi ?
Kesinlikle iyi ki yazmışım bu formaha şöyle, olmuyorsa olmuyor. size de yazık ona da .
durumlar değişse bile devam edecekseniz bile ikinizde çabalayacaksınız. yoksa birbirinize eziyet etmenin bir anlamı yok.
hayat çok kısa zaten
En küçük hata mı konu sahibinin buradaki üslubu bu şekildeyse evdeki halini düşünemiyorum. Eşinin ailesine şeytan eşinin eski sevdiği kadına artık sevgili olup evlenen kişilere alenen namussuz diyor.Ben konuda değilim. Ben sizin dusuncenizdeyim. Karsi taraf ne olursa olsun 3.bir şahıs olarak bu düşünceler bana göre değil.
2.şahıs olsam ayri.
En küçük hatanızda sizi birileri cezalandırdı yada cezalandırmaya müstahak görüyorsunuz bilemedim çok değişik bir karaktersiniz
Boşanın ama bunu kendi iyiliğiniz için yapın, size ev versin hayatınızı güvenceye alsın boşanın gitsin, bedeni sizle ama akli o kişiyle ve bu durum sizi çok yıpratır10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
Çok üzüldüm aslında ben size. Gururunuz ne kadar incindiyse artık kendinizin bile içten içe inanmadığı şeyleri yazıyorsunuz burada. Sizi asla mumla aramayacağını sizde biliyorsunuz. Kavuşsalar bu kadar tutkuyla sevmezdi o kadını belki ama kavuşamamak gözünde iyice kıymete bindirmiş onu.Kadın gayet cevap yazmıs yuz vermjs neden gidemiyor peki cunku gitse benı mumla arar cocukları arar kolaymı öyle kalmıs surda kac yıl hayatımıx belli degil cocujlarımı hayal kırıklıgınamı ugratayıö
Yoo mumla falan aramaz.Kadın gayet cevap yazmıs yuz vermjs neden gidemiyor peki cunku gitse benı mumla arar cocukları arar kolaymı öyle kalmıs surda kac yıl hayatımıx belli degil cocujlarımı hayal kırıklıgınamı ugratayıö
hem kocana hem ailesine bedua etmişsin aslında yapman gereken sadece 1 çocuk doğurmak olacaktı bence bu konuda akılsız davranmışsın bunu bana söyleyen adamdan 3 çocuk doğurmazdım ama sen doğurmuşsun çokta akıllı değilmişsin10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
Artık derken ? O kadın artiksa sizin kocanız da onun artığı.Ben gözumu onda actım o anca artıklara kalır benım gibilere layık degil o
Cok sevmıs onu kavusamadı ya ondan oyle geliyor kadın ınstagram sayfasını acıyor arada bu gorsun dıye emınım bunlar gorusuyorlar mesajda bende cok sevdım demis neden yazıyon dememıs rezıledicem onları zaten bır cozeyım konuyu tam
Adam zaten bas suclu., ama konu sahibide bunu bile bile evlenmis. Cahillik belkide gencliggin verdigi cahillik olabilir.. ama dusun evlenmeye gelen biri bana eski sevgilisinden bahsetse onla gorusmezdimKadının üslubu berbat o konuda hemfikiriz . Ama.bazi üyeleri anlamak da güçlük çekiyorum. Adamla birbirlerine asiklarsaydi ,baştan evleneceklerdi. Öyle ya da böyle bu kadınla evlenmis . Ortada 3 çocuk var . Bu kadın 10 yıldır bu adamla evlilik sürmüş, çamasirlarini yıkamış , yemegini yapmış,nazını cekmis .
O adam ona aşık , başkasına aşık biriyle yatıyorsun ,umarım seni bırakır onunla evlenir falan fazla değil mi .
Bende gorusmezdim. Ama bazı insanlarin evlerinden başka bir hayatları yok. Hiç birşey görmeden büyüyorlar. Konu sahibi de bence öyle. Ask nedir falan çok da bildiğini sanmiyorum.Adam zaten bas suclu., ama konu sahibide bunu bile bile evlenmis. Cahillik belkide gencliggin verdigi cahillik olabilir.. ama dusun evlenmeye gelen biri bana eski sevgilisinden bahsetse onla gorusmezdim
İyide yalan mı? Seviyor adam, ne diyelim sevmiyor mu diyelim? Malesef herşey kitaplarda yazdigi gibi olmuyor. Kızla oğlan birbirini sevmiş, aileler istememiş kız ayrılmış. Adamda toplum baskısından evlenmiş. UnutaKadının üslubu berbat o konuda hemfikiriz . Ama.bazi üyeleri anlamak da güçlük çekiyorum. Adamla birbirlerine asiklarsaydi ,baştan evleneceklerdi. Öyle ya da böyle bu kadınla evlenmis . Ortada 3 çocuk var . Bu kadın 10 yıldır bu adamla evlilik sürmüş, çamasirlarini yıkamış , yemegini yapmış,nazını cekmis .
O adam ona aşık , başkasına aşık biriyle yatıyorsun ,umarım seni bırakır onunla evlenir falan fazla değil mi .
en kötü olanda evlendikten sonra aşkı yaşamayan kadın çocuklu olup başka adama aşk yüzünden boşanmadan kaçıyor böyle vakalarda varBende gorusmezdim. Ama bazı insanlarin evlerinden başka bir hayatları yok. Hiç birşey görmeden büyüyorlar. Konu sahibi de bence öyle. Ask nedir falan çok da bildiğini sanmiyorum.