Kocam eski sevgilisini unutmadı

İş yerine niye rezil olsun ayol adam ay çok değişik sizin kafalar.

Rezil Edin? Neden rezil etmiyorsunuz?
Burda yazması kolay, rezil edemezsiniz. Çünkü bu olay başlarsa adam anında boşar sizi

Tüm hayatınız boyunca bir şeyleri kanıtlamaya çalışarak mı içinizi rahatlatacaksınız? Elinize hiçbir şey geçmeyecek emin olun. Salın adamı madem sizi istemiyor. Biraz kendinizin kıymetini bilin bi ağırlığınız olsun.

Ben aşk olduğunu düşündüm, bir de yarım kalmışlık.
Acaba ikisi ruh eşi falan mı. Bulması nadirdir diye biliyorum.
Yok canım ya gerçekten aşık olan adamın yapacağı hareketler değil bu.Adam da özgüvensizin teki.Hayatında bir Kadın olsunda nasıl olursa olsun modunda.Red eden Kadın çok akıllıymış iyi yapmış.Adam 3 çocuk yapmış dahala evli karşısına çıkıp unutamadım seni diyorKonu sahibi boşuna seneryolar yazıyor kafasında bu eski Kadın ona dönmezse boşanmaz zaten.Büyük konuşmayayım ama bana bir kez güzel söz sarfetmeyen adama elimi bile tutturmam.

Bu yüzden diğer kadın kıymetli işte. Ailen istemiyor ama onlara yaranmak için kapanayim dememiş. Gitmiş hayatına devam etmiş, okumuş evlenmiş boşanmış... Kadın kendi hayatına devam etmiş.
Konu sahibi de evde sinir krizleri, laf sokmalar, kavgalar, dovusler, kıskançlık krizleriyle uğraşsın

Evet doğru adam ozguvensiz davranmış , tutsa kadının elinden beraber gitselerdi bu durumlar yaşanmazdı.

Adamlar içten içe imrenir. X abiye bak sen, böyle bir kadın varken bile ikinciyi bulabilmiş diye. Kadınlar da iki söver, belki onu yapmaz, geçerler. Kimse rezil falan olmaz.
Valla iş yerinden biri karısını aldatsa ben bana ne der geçerim. Çünkü bana ne

Evet doğru adam ozguvensiz davranmış , tutsa kadının elinden beraber gitselerdi bu durumlar yaşanmazdı.
Yav kadın istemedi belki ömür boyu aileyle mücadele etmek. Eninde sonunda aile girecek çünkü işin içine kaçıp gitsen de reddetsen de. Öyle tamamen koparılmıyor bağlar. Akıllı kadınmış uğraşamam demiş.

Adam da benim gibi ya he he demiş

İş yerine niye rezil olsun ayol adam ay çok değişik sizin kafalar.
Bizim orda bekar adamın evli kadınla ilişkisi oldu, adamın sırtını sıvazlamadıkları kaldı bi. Bekar kadın evli adam olunca zaten düğününde çeyrek takıyorlar, öyle de bir olay olduydu.

Valla iş yerinden biri karısını aldatsa ben bana ne der geçerim. Çünkü bana ne
Biz de öyle dedik zaten. Karısını çıtır çıtır stajyerler ile aldattıydı bi arkadaş, karısı affedip devam etti öyle de böyle de, biz neden püüü diyelim? Bize ne abi? Hatta kadına kızdık, affettin neden hala cam çerçeve indiriyon, boşayacaksan boşa, boşamıyorsan otur oturduğun yerde, manyak mısın diye.

Ortalığı yıktın isyerindekilere anlattın diyelim. Ortada rezil olan sen olursun. Hatta eşine acırlar. Kaç yıldır buna mi katlanıyor diye.

Bi sakin ol önce. Bukadar şeyi yaşatıp üstüne boşanmam diyosun. Olmaz ablam öyle.

Yıllardır bildiğin şeyi, dün olmuş gibi Tepki verip çıldırarak, istediğin noktaya getiremezsin

Valla adamlar başkasını bulunca çocuklar bile umrunda olmuyor. Hatta ayak bağı olmadığı için hoşuna bile gider adamın bu durumda.
Kadının elinde hiç bir şey yok. Ancak iyi bir tazmint ve nafaka ile bu işi çözebilir

V
Valla lise üniversite zamanları laylay lom oluyor aşk meşk işleri çok güzel hatırlanıyor sonra iş hayatı evlilik gerçek hayat büyü bitiyor...ben eşimle üniversite hayatı yaşayıp evlendiğim için kıyas yapabiliyorım kör kütük aşıktık belki ama aşk maşt kalmıyorrr ..eşiniz halen geçmişe özlemlerde ama asla eskisi gibi olamaz hiç bişey ...Macera peşinde eşiniz ki ilk o yazmış kıza..Kız ne yapsın ..
Bence ikisininde bi boşluğu var geçmişten onu doldurma peşindeler ki bnce dolmaz olmaz ama eşiniz gitmek isterse salın gitsin ki sizi düşman gibi görmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…