Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.221
Eşinize sürekli eski sevgilisi ile ilgili imalarda bulundunuz mu, her paylaşımından, herşeyden anlam mı çıkartıyorsunuz da sizi engelledi.Evet yazdm yanı öyle tanıs gez yok bızde dedım onada tanıstıgımızda bızde gezmek yok dedım sonra zaten aılesıde bunun kardesınden once evlenmesını ıstıyolarmıs gelıp istediler bir ay telefonda konustk
Birde bana hergun ben ı kadını sevıyrm demedı tabi ilk gorusmede anlattı bırını cok sevdım dedi bende tekrar dönermı dedım hayır dedi konu bu
Ben onu sevdm zamanla
Bana bırkere bıle senı sevıyorm demedı evet ısntagramdan faceden whatapdan heryerden engelledi benı bıtek arayınca ulasıyorm bir tane foto koymuyo bızımle ınternete ama kabullendm artk
Sevilmemek kötü anlıyorum sizi ama sizde sanki adamı yitmişsiniz kendinizden, çok dır dır edip zorla kadını aklına sokmuşsunuz. Biraz dönüp kendinize de bakın, sürekli laf sayan evde her hareketinden anlam çıkarılan biri eve bağlanamaz. Madem boşanma düşünmüyorsunuz evinizde sürekli kadının adını geçirmeyin, eviniz de huzurlu bir ortam yaratın, en azından çocuklarınız için yapın bunu.