• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana derdi kocam ve hamileliğim :(

girlman girlman canımmm canını sıkma bebeşini düşünnnnn. Lütfen üzülme. Boşver kv de köyünü de eşine bebişine odaklan :)

esıme nasıl yaklasmalıyım ? bu kaynanamın boyle oldugunu nasıl gosterebılırım ? sureklı ıkıncı plandayım esım evın en kucugu annesıne duskun :KK43:
Benimki de öyle en kücügü hep arkamdan vıdılanır benimki de gaza gelip şikayetlenir bide yok yere! Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı:)) bunlar böyle oluyo demek ki. Madem evlenmesi baskasina ilgisi zorlarına gidecek ne diye evlendiriyonuz biricik ogullarinizi alin münasip bir şekilde saklayin:)))) sizin koca da afedersiniz de tam hödükmüş o da tamam annesine laf etsin demiyorum da seninle neden ilgilenmiyo?? Benimki en azından ikili oynuyo :D

Yani parasal yardımlar, elbette sinir bozucu olur ama ,getirilen dondurmaya kadar, kafana takma böyle minik şeyleri....ne bileyim böyle ufak hesaplar yapmadım hiç,garip geliyor bana!

Ya ben asiri sorun edilecek bisey goremedim zaten uzaktaymissin kirk yilda bir goruyorsun takma kafana kocanda senin icin izin falan almis belliki ilgili birisi bosver ararlarsa arasinlar catlasinlar sen esinle kotu olma annasini babasini sikayet etme gormemeye calis kaynanan oglunun yaninda sana iyi davraniyormus sende oyle yap kocanin yaninda surat asma annecim annecim deyiver boylece kaynanan seni sikaytet etse bile esin inanmaz iyi davraniyor anneme diye

Benim kv de de böyle kaynım evlendi eşim defalarca uyardı da az düzeldi sabredecegin canım ben aynı şehirdeyim ve her hafta çagırmasak bile gelirler

Benimki de öyle en kücügü hep arkamdan vıdılanır benimki de gaza gelip şikayetlenir bide yok yere! Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı:)) bunlar böyle oluyo demek ki. Madem evlenmesi baskasina ilgisi zorlarına gidecek ne diye evlendiriyonuz biricik ogullarinizi alin münasip bir şekilde saklayin:)))) sizin koca da afedersiniz de tam hödükmüş o da tamam annesine laf etsin demiyorum da seninle neden ilgilenmiyo?? Benimki en azından ikili oynuyo :KK70:

benım adam kendı evımızde bas basayken benden guzelı benden tatlısı kıymetlsı yok ama kaynananın evınde adam degsııyo sankı karısı anası :)

Yani parasal yardımlar, elbette sinir bozucu olur ama ,getirilen dondurmaya kadar, kafana takma böyle minik şeyleri....ne bileyim böyle ufak hesaplar yapmadım hiç,garip geliyor bana!

konu paarasal seyler degıl hıc bıseyın acılmadan nısanlı eltıme goturcek olması babama alınan dondurmaya el koymaya calsması sınır oldugum sey bu.. yoksa aldı getrdı aılesıne degıl derdım sonucta annesı babası

konu paarasal seyler degıl hıc bıseyın acılmadan nısanlı eltıme goturcek olması babama alınan dondurmaya el koymaya calsması sınır oldugum sey bu.. yoksa aldı getrdı aılesıne degıl derdım sonucta annesı babası
Bence bu insanlarla ilgili çok beklentiniz var yani kimse bizim bakış açımızasahip değil keşke olsa;şahsen sen tenezzül edermisin eşinin ailesine alınan dondurmaya yada annen sabahın köründe gelip baş ucunuza otururmu belliki çok cahil ve bir o kadar görgüsüzler...o yüzden inan takmana değmez!

Bence bu insanlarla ilgili çok beklentiniz var yani kimse bizim bakış açımızasahip değil keşke olsa;şahsen sen tenezzül edermisin eşinin ailesine alınan dondurmaya yada annen sabahın köründe gelip baş ucunuza otururmu belliki çok cahil ve bir o kadar görgüsüzler...o yüzden inan takmana değmez!

haklısın bu konuda vardıgın sonuc dogru canım... ama bende yenıyım ya daha aıle yapılarına alısamadım ondan olsa gerek... ben boyle yapıda yetısmedım o yuzden tuhaf gelıyor...

haklısın bu konuda vardıgın sonuc dogru canım... ama bende yenıyım ya daha aıle yapılarına alısamadım ondan olsa gerek... ben boyle yapıda yetısmedım o yuzden tuhaf gelıyor...
İnan sorun bu yetişme tarzı,benim kv çok çabuk yalan söyler, bende böyle ağzı açık bakarım;başkasına ve ben yanındayken ,doğruyu bilmeme rağmen....Benim annemi öldürseler,assalar asla söylemez,banada ters gelir ama cahil işte!Annemde mükemmel değildir ama yetiştirme tarzı daha farklı işte, daha net,daha şeffaf!Ben alışana kadar malesef kafaya taktım!baktım,neyi değiştirebilirim;60 yaşına gelmiş.....Alışacaksın cnm malesef alışacaksın,sadece çizgilerin belli olsun yeter,eşininde suçu yok adamlar nasıl yetişmişse o doğru onlara göre!hiç yüzüne vurma zamana bırak en güzeli!eşinle kötü olmana değmez....

kv gel demedım esımle gıttım annesı koyde kaldı esım benı annesı yuznden erken kaldrdı :KK43: o takvım zaten delırttı benı bıızm oda da bısey var sankı amacı neyse ne görme amaıyla geldıyse.. bebegımı cok ıstıyorum ama evet bende bazen kekske dıom kendıme :KK43:

Sen kv de niye kalıyorsun ben orayı anlamadım. 1 ay mi tatile geldiniz. 1 ay sonra evine mi döneceksin yoksa döndün mu?

Cok detay anlatmışsin. Bir de kocan yanına gelmiş ise birlikte kendi evinizde 1-2 hafta geçirin. Niye kv ye geliyorsunuz. Sen ber de önden gelmisin. Bekle kocani 2 hafta evde olun. Sonra gelin memlekete 1 hafta senin ailen ile 1 hafta da onun ailesinde kalın bitsin gitsin.

Hadi oldu bir kere geldiniz memlekete diyelim. Senin ailen ile 1 hafta kalın sonra onun ailesinde 1 hafta. Sonra herkes kendi ailesinde 2 ser hafta kalsın. Ooo adam hem anasını seviyor hem karısını onun tuzu kuru. Olan size oluyor. Siz birbirinizi sevimiyorsunuz. Ama adamın dünya umrunda değil onun keyfi yerinde. Çünkü ikinizde yanidnasiniz. Sen git babanın evine gelir peşinden

Sen kv de niye kalıyorsun ben orayı anlamadım. 1 ay mi tatile geldiniz. 1 ay sonra evine mi döneceksin yoksa döndün mu?

Cok detay anlatmışsin. Bir de kocan yanına gelmiş ise birlikte kendi evinizde 1-2 hafta geçirin. Niye kv ye geliyorsunuz. Sen ber de önden gelmisin. Bekle kocani 2 hafta evde olun. Sonra gelin memlekete 1 hafta senin ailen ile 1 hafta da onun ailesinde kalın bitsin gitsin.

Hadi oldu bir kere geldiniz memlekete diyelim. Senin ailen ile 1 hafta kalın sonra onun ailesinde 1 hafta. Sonra herkes kendi ailesinde 2 ser hafta kalsın. Ooo adam hem anasını seviyor hem karısını onun tuzu kuru. Olan size oluyor. Siz birbirinizi sevimiyorsunuz. Ama adamın dünya umrunda değil onun keyfi yerinde. Çünkü ikinizde yanidnasiniz. Sen git babanın evine gelir peşinden

canım memlekette ayrı evım yok bı babamın evı var bıde kaynanamın evı var bızım sadece koyde aynı bahce ıcınde yatmak ıcın odamız var... ben onden bılerek gıttım es dost gezmek ıcın... esım gelınce de babamın evınde rahat edemıyorum dıye kalmadı ee bende haftada ıkı gun goruyorum ya bırlıkte olalım koyde dururuz ama yne gezerz falan dıye dusunmustum. tabı umdugum gıbı olmadı...

benım adam kendı evımızde bas basayken benden guzelı benden tatlısı kıymetlsı yok ama kaynananın evınde adam degsııyo sankı karısı anası :)
Ay valla benimki de öyle ya bide biz aynı evdeyiz:) kv her firsatta arar , zaten benimki de evde sıkıldım der tur atcam diye cikar bi bakarım orda gıybetimi yaparlar uyuzlar :D yahu kv vücuduna sürülecek krem icin bile benimkini cagiriyo edep bile kalmamis üc tane gelini var halbuki o yuzden sen cok takma hatta sukret haline:)))

Back