- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
Ya kadın olarak ben şaşırıyorum gercekten esinizle bunlari sindirerek nasil devam edeceksiniz ? Ki kadin 2011 yilinda evlenmis 10 yil once kocaniz o gun eve gelmemis. Yani yillardir bu stresle kafada kurmayla nasil huzurlu yaşayabildiniz.tamam anladim eşinizde gozunuzy acmissiniz ama adam gozunu sizde acmamis basbaya eski sevgilisine hala aşık oda ayrıbir terbiyesiz utanmaz .kocanız gerçekten affedilmez bir sey yapmış yapıyor da hala. Yani ne saniyorsunuz? Kavga gürültü vazo firlatma ile bu evlilik yoluna girecekmi? Onlari rezil etmeniz sizin evinize huzur verecekmi? Hersey gulluk.gulistanlik mi olacak.tam tersi bu srkilde devam ederseniz ortada evlilik kalmaz .yani kagit ustunde evli kalırsınız sadece ama huzursuz bir ev mtsuz bir anne ile evlilik olmaz yuva olmaz.hadi boşanmadın diyelim zaten bu sekilde yaparak adami dahada kendinzden sogutacaksinz.ustune bak aldatsamda beni birakmaz imaji yaratıcaksiniz.adam daha rahat olacak. Yapilmasi gereken adama tekmeyi atmak hakkinizi olani almak. Sonra defolsun ne halt yiyosa yesin en azindan kafaniz rahat olur. Karmasadan ve ruhunuzu yormaktan kurtulursunuz.eminim yillardir eski sevgili mevzusunu dusunmekten beyniniz.ruhunuz yorulmuştur. Biraz daha sağlıklı düşünmelisiniz .