Kocam en yakın arkadaşımın integramdan fotoğraflarını beğenmesi

Kocanızın diğer beğenilerinide gözden geçirin
Ben Instagrama girince zaten herşeyi kaldırmış yaptıgı beğenileri falan herşeyi silmiş sonuna kadar inkar yani ama benim zorums giden bu ekran resimleri var neyi inkar ediyorsun dürüst olsana neden bunu kabul etmek istemiyorlar salak yerine koyuyorlar

Ya işinizin kafasal bir problemi var ya da konunuz fake. İnsan karısının arkadaşına tanıdık biri diye takip isteği attı diyelim, reddedildiyse bir daha atmaz. Atıyor ve üstüne foto beğeniyorsa karısının öğreneceğini bilir. Buna rağmen bunları yapıyorsa ya aklı kıttır ya konu faketir.
Size cevap yazdım ama cevabık görülmüyor tekrar yazıyorum keske dediğiniz gibi fake olsaydı inanın çok isterdim ama maalesef doğru ve suan napıcamımdw bilmiyorm kimseyede bu durumu anlatamam

Aynen öyle arkadaşım biraz rahat Özgür o yüzden bu yüzü buldu ben anlamıyorum
Senin kocan ahlaksız arkadasinin hayatını işin içine katma, o kadar rahat olsa seni
Aynen öyle ben hesap sormak için aradıgımda eger inkar etmesiydi normal derdim ama inkar edince iş değişti şimdi ne yapmalıyım bilmiyorm bi kızım var babasına aşık bir kız nasıl giderim nasıl yok sayarım olmamış gibi de yapamam
Babası olmaya devam etsin , kocaliktan men edilecek babaliktan değil.

Arkadaşınız neden kabul etmemiş?
Beni arkadaşımın eşi eklese art niyet aramam kabul ederim. Gereksiz bulurum ama ederim yaşadım da.
1)Arkadaşınız daha önce eşinizin bir hareketinden rahatsız olmuş da mı kabul etmemiş?
2) kabul etmediyse eşiniz nasıl beğendi fotoğrafları?
3) beğendiyse ne olmuş?

Nasıl yani biraz açar mısnız boşanık gitmek istiyorum ama bunu da yapmsk zor geliyor cocugm küçük kıyamıyorum ve böyle bir durumu acıkcası kimseyede anlatamam cok utanıyorum
Sen niye utaniyorsun ? Boşanmaya niyetin yoksa eşinle yüz göz olma nasılsa devam edecek her fırsatı değerlendirecek bari yüz göz olup da yapıyorum beğenmiyorsan kapı orda dedirtme. Ha bedel odeteyim vs vs deme zaten üste çıkacak çünkü bosanmayacagini biliyor.

İnkar etmeseydi, ne var bunda falan deseydi belki iyi niyetli olduğunu düşübebilirdim. Mesela benim eşimin bazı erkek arkadaşları da bende eklidir ve bunu eşim bilir. Çünkü ortada kötü niyet yok. Ama sizinki inkar etmiş. Ben şüphelendim açıkçası.

Ahh ah çok böyle erkekler maalesef. Benim profilim açık mesela takip edip fotoğraflarıma kalp atana şöyle bi bakıyorum eşi çocuğu ile mutlu aile pozları vermiş. Bu yalandan kurduğu aile için üzülüyorum çünkü takip listesi full alakasız arkadaşı olmadığından emin olduğum kızlarla dolu. Eşi de görmüştür mutlaka ama sessiz kalmayı tercih ediyor muhtemelen. Benim takip ettiklerim sadece tanıdıklarımdan hatta samimi olduğum insanlardan ibarettir konuşmadıklarımı bile takip etmem bir de birkaç stilini sevdiğim fotoğrafçılardır. Sosyal medya diyip geçmeyin nasıl biri olduğunu gösteriyor maalesef.

Ben Instagrama girince zaten herşeyi kaldırmış yaptıgı beğenileri falan herşeyi silmiş sonuna kadar inkar yani ama benim zorums giden bu ekran resimleri var neyi inkar ediyorsun dürüst olsana neden bunu kabul etmek istemiyorlar salak yerine koyuyorlar
E tamam işte adam suçunu biliyor inkar ediyor bana göre böyle bi durum sorun olmaz ekleyip beğeni yapabilir arkadaşımla tanıştıysalar önceden. Ama sizinkisi potansiyel tehlike e sizde boşanma düşüncesinde değilsiniz mecbur yutacaksınız.

Kocanızın diğer beğenilerinide gözden geçirin
Aynen öyle arkadaşım biraz rahat Özgür o yüzden bu yüzü buldu ben anlamıyorum
Üstteki arkadaş doğru söylüyo, instagramda arşivin altında “hareketlerin” butonuna girdiğinde kime beğeni attı kime yorum attı kime çıkartma ekledi hepsini görürsün. Hangi profiller var ona göre zaten anlarsın ne durum olduğunu o da karar vermeme yardımcı olur bence.

Merhaba arkadaşlar cok önemli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşım beni arıyor ve kocamın ona arkadaşlık isteği attığını reddettiği halde tkrar attığını sonra ara ara fotoğraflarını begendiğini söyledi ben hayatımın şokunu yaşadım eşime bunu sorduğumda inkar etti ben yapmadım dedi ama ekran kayıtları vardı herşey ortadaydı arkadaşım benim için doğru oldufunu bildiği için benimle paylaştı saklamak istemedi eşim inkar ediyor ama ben gördüm ve gerçekten yıkıldım bu durumu yaşayan var mı napıcamı bilmiyorum
Arkadaşınıza eğer istek gönderiyorsa demek ki arkadaşınızın profili gizli. Arkadaşınız reddetmiş ise nasıl eşiniz fotograflarini beğeniyor?

Back